Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Eternity toż żadna nawet nie miałaby odwagi na twojego ptaka wchodzić....toż on cały TWÓJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 no z tym ptakiem ..; ty mowisz ze stoi .. a ja sie pytam a czy on kiedykolwiek lezy??? hahahahahahahhahaha ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 pestka a Mindy gdzie? toc dzis sobota chyba nie rabotajet ana ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek no mam swojego prywatnego osobistego do usług ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Ciastek sałatę łap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 a dziekuje bardzo nie skorzystam buahahahah, mam swego, jakos ostatnio nie uzywany Napoleon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 Mindi znow pewnie puszcza baki w wannie hahhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 co Ciastek co Ciastek, to pestka ma salate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 hahahaha a wiesz że nie wiem - za każdym razem jak sprawdzam to stoi ! :D:D:D:D:D:D:D masz zielska trochę ;) [kapusta pekińska] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 Mindy ma dżakuzi ! hahahahahahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 takiej to dobrze,nie dosc ze wanne ma (ja nie mam,mam marne M2) to jeszcze takie piardy puszcza ze ma hydromasaz:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 no widziosz mam racje hahahhaaahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 eternity to Ty masz jakiegos supermana albo rambo jak tak non stop stoi, ja pierdykam no :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 zawsze można sobie dokupic matę ozonowa do hydromasażu....i ze zwykłej wanny robi się \"dżakuzi\" :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 liczac wszystkie moje pomieszczenia to ja mam M7 bueehhe i tez nie mam bakow w wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 ja nigdy nie wiedziałam jak to się wylicza to M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 pokoje sie liczy a nie pomieszczenia, ja moge jeszcze ze 2 piwnice dodac :p pestka patrz tam gdzie ostatnio, gygy mi padlo jak odpisalas buahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 a mi lapek padł się zawiesił skubany haha jak zwał tak zwał , może być i rambo ale najważniejsze że daje radę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 pokoje plus kuchnia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 a czy to wazne?? jak sie wylicza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 hahhaah ciastek to nie jaaa ahahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 no właśnie - czy to ważne jak się wylicza ? można mieć pałac i co z tego ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2009 ale napierdzielacie !! nie nadazam czytac:P macie salate za stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 a hol? okazuje się,że ja sama nie wiem jakie mam M........a inni wiedzą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 a widzisz Izunia, Ty sprawdz lepiej,moze masz rezydencje heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 ee hol i ja mam 2 pary schodow i klatke to tez soie liczy?? hahahah ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2009 nadgonilam wszystko-teraz jeszcze idu zapalic-wiec prosze zwolnijcie tempo hihi aa powiem ze nic nie wygralam wczoraj hihi ale dzieciaki mialy rumience na polikach z wrazenia hihihi:D moja potem w nocy snila o cyferkach hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 myślisz,ze rezydencja? a może to należy przeliczyć metry kwadratowe przypadające na jednego mieszkańca,bo co z tego,że np dom jak napchany ludźmi i wszyscy na kupie mieszkają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 ooo schody też mam ! i osobne pomieszczenie gdzie lodówka stoi:p też się liczy ? i muszę sprawdzić czy aby grzyba nie mam bo jasny gwint pranie w domu suszę !!! wtedy to chuj że rezydencja jak stęchła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 7, 2009 buhahahaahahahhahahhahahahahahahahha ja nie moge, ale ja tez pranie w domu susze bo nie mam gdzie i grzyba ani ja ani sciany nie dostaly :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach