pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 no buehehehhehe ... radocha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 ona sie zasznurowala hahhahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 jak to zasznurowała?????? jedyne skojarzenie,że w gorset się zasznurowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 sałaty ci już starczy,teraz masz kwiatka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 no sie zasznurowala na amen .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 masz całą nie będę po liściu dawać ;) jak się zasznurowała ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 tamtadadaaaammmmmmm ......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 7, 2009 cipki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 a co tak po imieniu ? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2009 Mindy:) czyl sie zasznurowala? Pestka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 7, 2009 kryzys wieku sredniego mnie dorwal, hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2009 tja:Pschudlas smazysz sie na solarce-jaki to kryzys hé? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 7, 2009 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3517498 Pestka widzialas?hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 taaaa kiedys widzialam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 7, 2009 np i pojawila sie i zniknela :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 7, 2009 kryzys ???? hahah ale farmazony ! no pokazała się \'na odczepnego\' żebyśmy nie marudziły że jej nie ma lista podpisana ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 7, 2009 Mindy czymżeś się zasznurowała? ja musiałam psa wyczesać aby jej się sznurki z włosów nie zrobiły :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 7, 2009 wam to nigdy nie dogodze!!!! hahahaha no jo no potrzebowalam troszke czasu dla siebie, ale juz jest ok. zaproszenia na pprzyjecie ZUZY super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 8, 2009 Mindy ty zawsze sie pojawiasz jak ja znikam, malpo jedna,obrazila sie czy cus :p dla wiadomosci , ZOSTALAM usunieta z listy, hmmmm nic zlego w sumie nie zrobilam, poza tym samym, co inne osoby zrobily moim znajomych z ktorymi pisze tu.Trudnoooooooooooooooooooooo ,zycze powodzenia w rozwijaniu mysli ,tych pozytywnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 8, 2009 ciastek co sie przejmujesz?? ja mam prawdziwych pryjaciol na NK a nie takich co fotki koiuja itp ..i ogladaja fotki dla wysmiewania sie publicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 8, 2009 wszystkim:) Ciastek głowa do góry!!!! Pamiętaj,że lepiej mieć 3 prawdziwych przyjaciół niż setki znajomych na NK,którzy ci będą bruździć za plecami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 8, 2009 idę się szykować,bo na 11 na charci spacer muszę zdążyć.....dobrze,że mgła opadła,bo rano to mleko było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 8, 2009 :) Mindy no nie dogodzisz :P Ciastek haha Ciebie też ? i jak to nic złego nie zrobiłaś ? france z nas nieziemskie przecież ,życie innym utrudniamy :P nie rycz ;):D Izunia już pewnie spaceruje - już nie przeczytasz przed ale co tam: miłego spaceru :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 8, 2009 maaaatkoooooooo mojego chopa choróbsko jakieś bierze od wczoraj marudzi że gardło go boli trzeba kurować zanim się rozłoży na amen bo wtedy już masakra ;) Pestka a Twój to chyba głos już odzyskał jak wczoraj darmowe minuty wykorzystywał ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 8, 2009 taaa juz z lekka odzyskal hihihihihi masz dla malza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 8, 2009 wrocilim, w kosciole bylim, eternity odbierz komplementa na gygy :p ta pestki chlop jak uslyszal glosik Mindy to od razu gardziolko inaczej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 8, 2009 dzięki :) za kwiatka i komplementa ;) nooooooooo przed chwilą powiedział że coś mu już lepiej aleeeee ! pewnie tylko na chwilę po lekach :D:P cholera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 8, 2009 pestka wez mi wytolkuj, kto sie zasznurowal?????????bo nie trybie :p ja wlasnie poprasowalam i razem obejrzalam filma \"Dzien w ktorym zatrzymala sie ziemia\" pisalyscie o nim, podobal mi sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 8, 2009 HAHAHHAHAHAH Mindy sie zasznurowala nooo .. wtedy kidy jej nie bylo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 8, 2009 ale jak to sie zasznurowala, nie jarze? czy to Twoje okreslenie ze jej nie ma :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach