pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 9, 2009 głowa przestała boleć!! za to mogę iść gdzieś na jakieś nie wiem coś... w stylu densy albo coś przespałam pół dnia i teraz mogę się tłuc po nocy:D ja też chcę nowe auto! za moim ostatnio goniła policja zatrzymali mnie bo jechalam cale 56 km/h i spytali - co to za auto :O 15 min w plecy, a ja do dentystki bylam umowiona:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 9, 2009 miłego wieczorku wszystkim życzę,ja się zmywam winkiem sobie coś muszę uczcić ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 9, 2009 a autko euforki fajne kiedys takim mialam okazje pojezdzic ma tak zrobione szyby z przodu i boku ze ma sie wrazenie ze caly jest przeszklony:) i ja tez chce schudnąć!! ide po ptasie mleczko:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 9, 2009 hahahahah pudelko dobre .. co to za auuto hihih .... Mindy paaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 9, 2009 izunia mocno suszone bo z bardzo starych zapasow:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 9, 2009 opel astra - debile:P (to o policjantach) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 9, 2009 Pudelko oni pewnie zagadac z Toba chcieli :P:D Izunia Pestka to jak na chybil trafil to moze akurat na trafil :) ja popijam herbate z nalewka malinowa, niech rozgrzewa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 9, 2009 ja tez sie pozegnam dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 9, 2009 nooo autko super :) takie zgrabne a co do cwiczen i chudniecia to nawet pestka wie ze dieta+cwiczenia=ładniejsza sylwetka bo jak tylko sie schudnie to wisi skóra :P ale ze mnie specjalistka co? hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 9, 2009 widze ze idzieta spac,wiec i ja chyba spadam do łazienki :) do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 9, 2009 a ja niestety się wyspałam w dzień chyba pojde mojego kochanego męża budzić:D niech pomoże:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2009 ja tez sie nei wyspalaammmm .. to niesprawiedlwe ze on obie spiii w najlepsze a ja e zrywam buuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 10, 2009 a czemu ja nie widziala autka euforki, buuuuuuuuuuuuuuuuuu ja sie wyspalam i jeszcze bym spala :p,czekam na posciel z necka moze dzis ,najpozniej jutro dojdzie ;-) Mindy prrrrrrrr szalona,gratulacje z dietki, ja tez na tej diecie schudlam 5 kg, tyle ze potem come back :D:D byl kg, teraz chyba zdecyduje sie na kopenhaska, chociaz ciezka jest,ale 2 tyg dam rade wytrzymac, juz 2x kiedys na niej bylam, nie mam jakos silnej woli ostatnio,choc powod mam zeby sie odtluscic :p,milego dnia laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2009 ciastek uforka wklila link na poprzedniej stronie chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 10, 2009 Ciastek no dalam przeciez linka strone wczesniej :) ale to jeszcze nie moje ale wyglada jak z linka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 10, 2009 ja czekam na portki z necka :P i sie nie moge doczekac :D dresowe oczywisci :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 10, 2009 :) buu u mnie mokro i szaro za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 10, 2009 Izunia Od rana znow mi sie nic nie chce-ja chce wiosne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 :) i te inne za stronki ;) poczytam potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 10, 2009 dzien dobry bobry wiec jesli chodzi o spodnie mieszcze sie tylko w dresowe ale ptasie mleczko bylo wczoraj takie smaczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 10, 2009 hej hej u mnie -5 ale tak fajnie bo bez wiatru i bez deszczu...ani śniegu,przynajmniej ta chlapa przymarzła i obcasy nie toną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 10, 2009 wszystkim:) i od razu dziękuję za wszystkie zioła (w różnym stadium ususzenia;) ) i sałaty!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 10, 2009 a mi się dziś link do autka otworzył hihihihihi nie wiem dlaczego wczoraj miałam tylko białą stronę czekamy do czwartku i wtedy będziemy podziwiać foty Euforki WE autku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 10, 2009 Pudełko zbudziłaś wczoraj męża i pomódł? ;) u mnie na ulicach nie ma błota już od tygodnia chyba,nawet ten piach co chodniki sypali już posprzątany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 niemachanym ratuuuunkuuuuu ! pamiętacie jakąś pioseneczkę tylko na tyle prostą żeby mogły się jej nauczyć angielskie dzieci ??? po polsku oczywiście ;) normalnie mam pustkę w głowie w tym temacie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 10, 2009 Eternity może wlazł kotek na płotek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 poczytałam szybciutko o czym pisałyście :) więc tu lecznicze Euforka kuruj się Pestka naciesz się chopem przez ten tydzień ;) mój przed chwilą dzwonił że wypisał sobie dwa dni urlopu bo nie wyrabia - no i był w aptece i pytał co ma sobie kupić , a wczoraj słuchać nie chciał gratuluję zakupów (Martoszka fotę w sponiach please ! ) Euforka jaaaaaakieeeeeeee fajne auto !!! kolor super !trzymam kciuki żeby na 100% było Twoje ! Mindy gratuluję utraty kg ! ale widziałyście ?! od Hugo i Martoszki ona nie chce słyszeć o odchudzaniu ,o reszcie nie wspomniała , znaczy się mamy grube tyłki ;):P:D co to ja jeszcze chciałam ??? zaraz sprawdzę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 10, 2009 ale angielskie dzieci mają tą piosenkę zaśpiewać po polsku czy przetłumaczoną na angielski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 Izunia normalnie Cię ozłocę ! tylko jak szczękę z podłogi podniosę bo mi odpadła z powodu że nie wpadłam na \"kotka\" !!! a to takie proste i oczywiste a ja się głowię :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 10, 2009 po polsku mają zaśpiewać :) nauczą się też jak się witać i żegnać (może jeszcze czegoś będą ciekawi ale plan na razie jest taki) i liczyć do 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach