hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Macham jeszcze raz:) Martoszka jaki slodki buziaki:) u mnie jest slonko ale mrozno:Prano na drodze szklanka bo wieczorem deszcz pada a potem to wszystko zamarza ! Euforka trzymam kciuki by wszystko poszlo dzis po Twojej mysli i czekam na fotke z nowym autkiem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Pudełko sałata dla ciebie ten adres,z którego dostałam ostatnie śnieżne znaczki to mogę do kontaktów dodać? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Ciastek jak bedziesz wiedziala o ktorej bedzie i na jakim kanale malz to daj namiary-powiem by mi nagrali bo wieczorem mnie w domu niema Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Izunia to dla Ciebie tak do sniadanka hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 mail oporządzony :) właśnie ! toż to dzisiaj czwartek jest !!! noooo to wieczorem/popołudniu (niepotrzebne skreślić ;) ) czekam na fotkę rodem z targów samochodowych ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 no i już nowa stronka ! Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 dziękuję za sałat do obiadu będzie jak znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 juz myslalam ze mojego buziaka nikt nie zobaczyl :P ja wstalam z wielkim bulem glowy,pije 2 kawe ale chyba wezme babletke bo az ciemno w oczach sie robi booooziu nie cierpie takiej pogody...ja kce ju wiosnyyyy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 12, 2009 u corki dzis półroczne zabranie w szkole....musze glowe umyc a teraz spadam narazie....do potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Martoszka do potem nie męcz się,weź tabletkę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 ja wstałam z bólem ale zanim się rozkręciłam to przestało za to teraz mam taką czkawkę że masakra !!! :o już mnie przepona boli :o Martoszka lecznicze na ból głowy a cłausa widziałam teraz -doczytuję powoli dokładniej ;) macie i ode mnie ;) http://cmok.pl/link/24052 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 ale tu calusnie sie zrobilo hihi Macie ziolo na te bole glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 http://cmok.pl/link/25150 no to i ja ahhahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 to ode mnie dla was wszystkich http://cmok.pl/link/25224 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 12, 2009 no to i ja całuję;) http://cmok.pl/link/25306 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 12, 2009 Izunia i i dodać tego maila:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 ale się wycałowałyśmy!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 hahahahahhahahha nonoo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 Pudełko robi się odnośnie dodania :) za sałatę też ci dam całusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 kuwa @ sie przyszwendala ... po cholere to nie wiem aahahhhah wczoraj na lekcji tak rylam z kolezanka ze Kris pyta sie czy my sie wodki napily .. hahah ja mowie w zyciu tegho swinstwa do ryja nie wezme :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 i zaraz wejdzie jakaś \"życzliwa\" podglądaczka i nam napisze,że lesbijki jesteśmy co się całujemy hihihihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 i chuj im w czaszke ..; niech ich czupryna nie boli hihii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 całuśnie !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 12, 2009 hihihihi może życzliwa chciałaby się dołączyć ale jest nieśmiała;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 a ja Wam dam takie caluski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 jak tu dziś już tak całuśnie to co to się będzie działo w same walentynki!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 12, 2009 Poczekaj do niedzieli to sie przekonasz hiihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 12, 2009 życzliwa nie jest nieśmiała ;) a jaka jest to już ocenzuruję :P czemu do niedzieli ? w sobotę walęwtynki są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 12, 2009 może w BE inny kalendarz obowiązuje i 14 to niedziela? ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 12, 2009 hhaahahahhaha popierdzielilo jej sie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach