euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 sory, ze ja ciagle o jednym ale jakos dzis o niczym innym nie moge myslec :o nawet jak wczoraj mialam mieszane uczucia tak dzis juz jednak myslalam, ze auto bedzie moje wiecie jak to jest.. pierwsze, wlasne :( ech widocznie nie pisane mi tylko jakos tak przykro.. nooo ale kolejny raz nauczylam sie, ze ludziom nie wolno ufac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 aby w pachnących ...a nie innych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 nooo Pestka dokladnie po co brac sie za sprzedaz skoro sie sprzedac nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 czyzby dzien pechowy sie konczył? ogladam jakąś glupia francuska komedir :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 a tak w ogole to docelowo ma byc taki kolor http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C7343604 bezowy metalik :) wiec szukam dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 Martoszka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 euforka, bedzie taki!!! i dla martoszki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 pikny :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 euforka ja cie rozumiem ... ino ja bym mu nawtykala w nos .; nie dusila w sobie ... nie to nie .. niech sobei nim jezdzi a ty moze znajdziesz lepsze i jeszcze bedziesz sie smiac z tego dnia ;) ze to piatrek 13 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 Martoszka masz sałatę pewnie,że w pachnacych bąbelkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 ja rzucę klątwę;) no kurde, zabilabym faceta!!!! sie wyplacz dziewczyno:D a pozniej kup ladniejszy:) tj lepiej utrzymany niz tamten i mlodszy, i tanszy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 i z tego facia patafiana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 13, 2009 Euforka ja bym nie kupiła od tego gościa samochodu,choćby za miesi,ąc przyszedł i na kolanach błagał!! kobieta ma swój honor i byle dupek nie będzie łasmi robił,że auto ci sprzeda....kupisz w lepszym stanie i taniej,zobaczysz! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 dzieki :) dobrze, ze mnie rozumiecie czekalam i szukalam juz tyle czasu.. ale ja tam poczekam.. nie spieszy mi sie auto bede musiala miec jak dom juz stanie a poki go nie ma to moge z buta latac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 a ten facet nie ma jaj i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 ale takie auto tyz fajne nie? http://cyprus-luxury-villas.co.uk/imagemanager/Image/Car%20Hire/Nissan%20Micra(1).jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 i tu jeszcze jedno foto http://www.flasotokiralama.com/en/upload/Nissan-Micra.jpg i cenowo nawet podobnie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 micra jest micra w środku:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 aha no nie widzialam jej od srodka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 dobra ja spadam ide ze spajem pozniej tez sobie w babelkach posiedze i do lozka :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 ja widzialam jestem samochodziara ale tylko tak z ogladania;) np. to mi sie podoba:) http://wiadomosci.onet.pl/_i/moto/testy/corsa/2.JPG ale moze dlatego ze sama mam opla... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 nie no ople są OK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 no i ja sie chyba zmywam mialam meczacy dzien....mozna powiedziec tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 ja męczące dziś:) ale odreagowuję;)))) dobranoc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 raaaaaany 4 tys przegapilam:D to macie na jutro! z wlasnej hodowli:D i wlasnego pędu:D Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Y Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2009 z wieczorka ;) nie czytałam wszystkiego bo nie mam siły -zaraz padam na pysk na poduszkę ale na bieżąco to co widać - Martoszka za stronkę:) za poprzednie też zostawię ;) ;) Pudełko za 4 tyś :) i dobranoc jutro doczytam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 :) Pudelko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 14, 2009 pudelko :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) iiiiiiiiiii na walentynki wam hihihi ... a to dla Mindy cory :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. :).. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 14, 2009 ach no wlasnie dzis urodzinki corci Minyd no wiec nalepszego wszystkiego! :) noo i macie przy walentynkach troche ziola :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 14, 2009 calusnych Walentynek baby ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach