Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Pestka:) Izunia:) Euforka dzieki za przepis Wczoraj w wiadomosciach podawali ze w anglii jakis 13 latek zostal tatusiem !!! a mama jest 15 latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 Hugo prosze :) aaa a spajkowi przeszlo :) bo zapomnialam napisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 oj :) ja dzis od rana znowu przy swiecznikach.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Euforka dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Hugolia masz sałatę Euforka wciągnęło cię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Izunia dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 http://ksiazki.wp.pl/wiadomosci/id,37836,wiadomosc.html heheh pisza tu ksiazce od Pestki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 oj nie wchodzi trzeba wejsc na strone wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 15, 2009 :) Hugo i za poprzednie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 ja ogladnelam film, super byl ale do kina nie poszlismy, ogladalam kiepska kinowke szkoda no ale przeczytam ksiazke na imieniny zazyczylam sobie trylogie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 za to dzis idziemy do kina ale nawet nie pamietam tytulu cos o hitlerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 ooo juz wiem idziemy na walkiria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 15, 2009 hej hej u mnie zasypalo sniegiem ze hoho teraz szlifuje z corką akgielski...odmiany potem moze na snieg trze pojsc albo ich wyslac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 15, 2009 u mnie tez sypie jak tak bedzie sypac to sie predko nie pozbedziemy tej zimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 15, 2009 hugo wiem co to za ból mieć wszedzie zakwasy :( jutro beda takie same albo i wieksze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Euforka jak ja usłyszałam pierwszy raz \"walkiria\" to miałam skojarzenie,że to tez o wampirach :D mój się ze mnie śmiał,że ja wszędzie wampiry widzę....no ale Hitler to też wampir,bardzo zły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Martoszka a u nas ferie się zaczęły :) w \"Plazie\" zrobili dla dzieciaków sztuczne lodowisko i dzieci przez całe ferie mogą za darmo jeździć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Euforka moja znajoma byla wczoraj na tym filmie o Hitlerze-ale nie pytalam czy dobry jest hihi Martoszka ja Cie prosze Ty juz mnie nie strasz bo naprawde jutro z lozka nie wstane,moze przesadzilam wszystkie mnie nie bola-zle i tak chodze jak polamana-bo najgorzej nogi i brzuch:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 ja na ferie jeszcze tydzien musze poczekac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 15, 2009 heheheh Hugo zeby nie miec zakwasow musisz cwiczyc dalej buehehehhe mowicie wszedzie widzicie wampiry??? hihhi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 15, 2009 hugo...a ile razy w tygodniu masz ten aerobik? ja mam 2 razy i po 2 tyg. dopiero przestalam po cwiczeniach czuc ból mięśni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Martoszka moge chodzic nawet 4 razy w tygodniu-ale bym na bank juz z lozka nie wstala:Pchce chodzic 2 razy w tygodniu,czekaja mnie jeszcze 2 tygodnie w bolu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 powiem tak - Hugolina na własną prośbę masz ten bół ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Izunia hihi wiem no albo rybka albo ....akwarium;)niema nic za darmo hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 kupiłam prezent na chrzciny :) tzw matę edukacyjna czyli matercyk kolorowy z poprzyczepianymi zabawkami (lustarko,gwiazka-grzechotka,motylek na taśmie elastycznej) a nad tym materacykiem taki pałąk z resztą podoczepianych zabawek i grzechotek,dla prawie 2 miesięcznej dziewczynki powinno być ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Izunia prezent super:) moja znajoma wczoraj urodzila synka:) wykrakalam jej hihi mowilam ze bedzie synek-slicznie w ciazy wygladala Termin miala na 2 lutego-jeszcze pare dni temu ja widzialam i sie smialam ze pewnie na walentynki urodzi hihi wrozka jestem czy co;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 15, 2009 ja mma taka mate .. ale Dawidek zacza sie nia interesowac cos okolo 9 miesiaca dopiero .. mam fajna stronke do sciagania filmow , programow , bajek itp .. sciaga expresowo jak kto chce to nagg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 ja kupiłam taką,w rzeczywistości fajniejsza niż na focie http://sklep.dzidzio.pl/szczegoly/143/mata_edukacyjna_niedzwiadek_2_270_canpol_babies pewnie,że chcę namiary na stronke proszę .....:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Hugolina bo my tu same wiedźmy i jak fatum i czary na kogoś rzuciemy to......................;):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach