pestka-4 0 Napisano Luty 15, 2009 nie no ja mam troche inna .. mate :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 heloł laski :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 może masz dla starszych dzieci matę :) ta jest dla takich niemowlaczków co poznają świat,dlatego wszystko miękkie i w żywych kolorach...dziecko leży i wszystkie zabawki w zasięgu rączek :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Ciastek i od razu sałata ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 ale wejscie...........................smoczycy :p Izunia prezent luksio,na pewno sie przyda my dzis o 8 wstali, bo wczoraj goscie o 1 w nocy poszli do domu ;-), opchali sie kluchami, zwlaszcza moj R,nienazarty normalnie ;-), nooooooooooooooo i zalatwilismy rezerwacje w restauracji na komunie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 ale zabrzmialo , 8 hehehe niektorzy o 11 wstaja nie pestka :p, nie no dla mnie 8 to pozno,bo zawsze o 6,30 wstaje i nie moge dluzej pospac zreszta nie siedzimy dlugo zazwyczaj wieczorem :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 dobra, nie chcecie gadac to nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 noooo...niektórzy to o 11 wstają,a niektórzy to w nocy w pracy zapierdzielają :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 zanimkupiłam ta matę to dzwoniłam czy już mają takie coś....odpowiedzieli że nie,a ja do nich- no to mała już ma :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 15, 2009 hejka:D po pierwsze mufinki z czosnkiem i białą czekoladą muszą być ekstra;) sorki, znajomi byli to i mi sie mysli wolniej dzis:P potem obejrzalam spaloną i sie obsmialam pozniej poczytalam o wstawaniu - ja z tych co o 11:P a teraz rozpacz bo mi nk nie dziala:D;) i cos jeszcze mialam ale nie wiem co a o hydraulikach: o miesiaca mi piec nie dziala ale znudzilo mi sie bycie kura domowa i pracusiowa jednoczesnie, wobec tego nie zalatwiam tego hydraulika , raz niech sie wykaze pan domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 chodzilo mi raczej o dni wolne(ze nie czesto zdarza sie zebysmy pospali do 9-mala tak,ale my nie:p), a nie ze mam komus za zle ze spi do 11, zeby mnie tu zaraz nikt nie opierdolil, wolnoc Tomku w swoim domku nie u nas z kolei zapycha sie splyw w prysznicu, jak zmywam w zlewie w kuchni wywala mi w prysznicu, dzis R wzial przepychaczke a tam kuzwa wywalilo mu pelno piachu,skad w rurcach piach,tego zadnym produktem nie przepchasz ,lipa no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Ciasteki za wejscie Ja mam w domu budzik na dwoch nogach hihi i rzadko udaje mi sie do 11 pospac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Ciastek super ze juz rezerwacje masz-lepiej wczesniej niz potem szukac w poplochu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 :D:D budzik na dwoch nogach, dobre hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Ciastek ja się nie czepiam...można spać do 6.30,9 lub 11 każdy śpi ile lubi i do której lubi :) piach w rurach????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 to ja mam budzik na 4 łapach ;) ma orginalny dzwonek,tak buch,buch robi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 no restaurant,niedaleko nas, z 15min na piechote (bo pod gorkie je);-) w srodku kameralnie,podobalo nam sie,zaliczki nie chcieli hehe,a menu bedzie juz gotowe takie ich za okreslona kwote,i pomieszczenie z wyjsciem na taras,oddzielone od normalnego pomieszczenia gdzie pewnie ludzie beda normalnie na lunch przychodzili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 Izunia, ja nie mowie ze sie czepiasz ;-),wiadomo ze kazdy spi ile chce,w zaleznosci jak dlugo pracuje i jak komu odpowiada ;-) no piach wywalilo nam dzis ze splywu w prysznicu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 15, 2009 boszzz jak ktos mnie w wolny dzien obudzi o 8 to zakatrupie ...hihihih ... no ciastek i w jakies restauracji?? sie zdecydowali?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Ciastek hehe no na dwoch nogach chodzi ten moj budzik:D;) Fajno ze taras bedzie-ja w zeszlym roku mialam sliczna pogode na komunie wiec pewnie i w tym roku tez tak bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 15, 2009 Ja chodze pozno spac-takinocny marek jestem hihi dlatego rano ciezko mi sie obudzic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 no pestka, restauracja zwie sie "Henri 1" rzut beretem od nas, normalna belgijska restauracja, specjalnosc ich to foundi bourginion hehehe te miesko (wolowina) smazona na patyczkach w garnku z olejem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 wyjscie na taras jest, mam nadzieje ze nie bedzie zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 filmy najlepiej ogląda się wieczorem! dlatego jak czytam we wszystkich dietach,że ostatni posiłek o 17 to zawsze mi się wydaje,że ci ludzie o 21 już śpią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Ciastek toć my będziem kciuki trzymać i impreza będzie cudna!!pogoda też :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 no mam nadzieje hehehe pamietam u pestki bylo super,sloneczko ciepelko ale to byl maj no nie musi byc az tak cieplo,ale aby nie padalo,bylo na plusie kilkanascie st hehehehe Mindy dzis Twoja cora z moja gadala na gygy hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 15, 2009 i pisze tak: Zuza jestes, ja mam Gabi hehehe (znaczy pestki Gabi) ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 15, 2009 aa ano to dobrze ze blisko nooo .. musi byc cieplooooo hihihi ..; ja juz mysle co ja wloze .. nic chyba heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 teraz na tvn turbo leci \"uwaga pirat\" tam często pokazują,że w okolicy Gdańska jeździ nieoznakowany czarny saab kilka dni temu dzwoni nasza koleżanka z Gdańska i pierwsze słowa - a wiecie,że znacie pirata drogowego okazało się,że ją ten saab namierzył i dostała 10 pkt.....razem z tym co na koncie już miała wyszło jej 24!!! powyżej 24 zabierają prawko mąż jej załatwił kurs,posiedziała 4 godziny i ma o 6 pkt mniej teraz zgodnie z przepisami musi jeździć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 15, 2009 Pestka ja dziś oglądałam co jest w sklepach,bo na \"kciny\" muszę się ubrać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach