pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 tralalaaaaa a... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 no gdzie ta stronka?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 nareszcie :D :P a was dalej nima .. a ta poza tym mam slonko .. iii zielono miiiiii :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 Pestka hehe bedziesz obcykana z czasow po takiej ilosci testow hihi Ja slonko tez mialam-ale juz sie schowalo Martoszka porozmawiaj moze potem z malym w domu na spokojnie-moze wyjasni czemu bil dzieci Co do mandatow to ja dostalam jeden i to zaraz pare dni po odebraniu prawka hihi ,odpukac od tej pory niemam nic na koncie-a prawko juz mam dobre pare lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 a moja Gabi dostala dzis wielkie serce zrobione z tych koralikow co sie prasuje od swego ukochanego hihhiih i w sercu inicjaly byly jej i jego haahha ... a cieszyla sie jak nei wiem .. i mowi : chyba musi mnie mocno kochac skoro dal mi swoje serce buehehehhehhhehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 Eternity lecznicze ! ale mnie ucho paliiiiiiiiiiiiiiiiiii:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 Pestka heheh miej sie na bacznosci ! Corka zaczyna serca lamac hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2009 Pestka trzymam kciuki za test :) ja też nie mam żadnych punktów hahaha ;) tylko że tutaj jest dozwolone mniej - nie pamiętam dokładnie ale wiem że wystarczy że 3 razy przekroczysz prędkość i cię złapie kamera to już dupa , komplet punktów trzeba by się doszkolić w tym temacie Martoszka a może jest tak że to inne dzieci go zaczepiały a on się bronił i wtedy dzieci leciały pierwsze na skargę żeby on nie poszedł pierwszy ? sąsiadki córa taka była - zaczepiała a jak jej kto oddał to wtedy ona leciała i ofiarę z siebie robiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2009 wolniej już chyba pisać nie mogę :P nie widziałam Waszych kolejnych wpisów dzięki Hugo jadę na naproxenie i maści i już dużo lepiej od soboty Pestka uuuuuu a zięć przyszły fajny ? ;) u nas coś dzieciaki nie wymieniały się walentynkami - w zeszłym roku miały chyba skrzynkę w szkole na kartki a w tym cisza , u starszej disco im robią (opóźnione w terminie bo wizytacje mieli w zeszłym tygodniu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 Eternity:) W belgii niema pkt karnych hihi nawet jak zabiora prawko np za jazde po pijaku to jest latwo odzyskac-ale potem i slono zaplacic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2009 Eternity żeby nie bolało!![sałata Pestka zabawiłaś się w polowanie na stronkę? też masz sałatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2009 a propo punktów...to ja mam na kocie 4 punkty i to zdobyte w miejscu,w którym w życiu nie byłam :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w co ja się wpakowałem Napisano Luty 16, 2009 Może któraś z nabijaczek zechce się udzielić w tym topiku : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3996235 będę wdzięczny za każdy pomysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2009 a wiecie,że ostatnio dużo jest ogłoszeń w parasie w stylu - sprzedam punkty ci co mają mało na koncie sprzedają \"nadmiar wolnych\" tym co maja już dużo i cena za 1 punkt karny to od 100 do 300 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 16, 2009 izunia no nie zartuj a jak ...haha mozna tak? dostalam dzis zdjecia z przedszkola malego z choinmi...zeskanuje i wam posle jak dzieci byly poprzebierane hhihi aaa dzis byla druga pani bo chodza na zmiane i pytam czy dzis moj maly byl grzeczny bo slyszalam od tamtej ze bil dzieci a ta pani powiedziala ze po feriach wszystkie dzieci byly rozbrykane i wariowaly tylko ze on częściej bil i najgorzej ze mamy przychodzily sie skarżyć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2009 oj oficjalnie nie mozna ale jak zdjęcie z fotoradaru jest niewyraźne to właściel ma obowiązek wskazać kto prowadził pojazd gdy zdjęcie zostało zrobione a ponieważ większość jest niewyrażna to......umawiamy się z takim co chce sprzedać swoje punkty,płacimy mu,on podpisuje oświadczenie,że był kierowcą i twoje punkty karne ida na konto tego drugiego obie strony zadowolone :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 hehe tez ostatnio o tym slyszalam ponoc na allegro mozna sprzedac swoje pkt jeszcze 30min i do domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 16, 2009 w radiu mowili ze fotoradary przestają dzialac,znaczy wariują przy temp.ponizej -5st. :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 no martoszka jakby twoj przyszedl z placzem ze ktos go bije w przedszkolu tez bys poszla na skarge ... nono sie ropzbrykal ehhehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 16, 2009 kurwa jego!!!!!! wpierdolilo mi wszystkie nry GG plissssss dawajcie mi je od nowa. albo GG se w kilki polecialo, albo moja mala spierdolila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2009 Izunia dzięki :) Martoszka odpisałam na @ :) nie łapię za bardzo z tymi punktami ale Polak potrafi ;) a przy okazji \"po pijaku\" - w Pl nie ma już limitu dopuszczalnego wydychanych promili ? jest 0,0 ? tutaj dopuszczalne jest chyba 0,3 ale jak dla mnie to najlepiej nie wsiadać za kierownicę nawet po łyczku piwa Mindy jak miałam nowe gg (podobno już jest pełna wersja ? ja miałam beta) to mi też wcięło kontakty , odpaliłam stare i były :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 16, 2009 co do promili to można mieć o,25 Mindy odzyskałaś kontakty czy mam \"się\" wysyłać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 16, 2009 hehe to juz nawet pkt mozna srzedac:D:P Martoszka dzieki za zdjecia Eternity jest juz nowa wersja gg Mindy dam Ci cynka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 jezdem : test ok poszlo jakos :) w srode nastepny ahhahahahaha dzizysss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 16, 2009 osz pestka to daje wam popalic a co jemu ostatnio z tymi testami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 http://www.maxior.pl/film/116261/Popsuty_pies buehehehehheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 16, 2009 tak sobie nas sprawdza heheheh ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 16, 2009 pies z filmu jest :D Pestka kujonie , a jak miał pójść jak nie dobrze ? ;) na następnym też będzie dobrze :) wiecie co ? przestaje mnie boleć :) puszcza powoli kafeteryjne zioło i sałata pomogły ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 16, 2009 :) Eternity to masz jeszcze troche tsalata] ;) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 16, 2009 ja lukam na jakis film...jak ja jutro rano wstane? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach