Ciastek 0 Napisano Luty 19, 2009 widzialy na wp, ze Kamila Skolimowska nie zyje, zmarla na zgrupowaniu, mistrzyni w rzucie mlotem, mloda dziewczyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 19, 2009 i dla wszystkich :p http://www.paczekdlaciebie.pl/122647 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 ja nawet nie wiem kto to jest ... dzieki za paczka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 19, 2009 :) ummmmmmmmm alez tu slodkosci na mnie czekaja ;):D mialam nosa, zeby wejsc dzieki ;) noo ja slyszalam, szkoda dziewczyny, 26lat miala Ciastek stronkowy i ja zostawie troche slodkosci, smacznego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 19, 2009 hahhahah nie moglam sie powstrzymac musze to wkleic :D Aby spalić jednego pączka (ok. 100g - 378 kcal) trzeba AKTYWNIE: 25 minut pływać 30 minut skakać na skakance 35 minut biegać 1,5 godziny jeździć na rowerze 2 godziny robić makijaż 4 godziny sprzątać pokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2009 :) Ciastek stronkowe hehe dzis inaczej:D a tu dla Was http://www.paczekdlaciebie.pl/135173 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2009 Euforka hihi chyba najlatwiejsze po zjedzeniu poczka to robic makijaz 2 godziny hehehe Martoszka ostatnio zabiegana jestem ale czytam juz 12 rozdzialow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaaaaaaaaaakakakiaia Napisano Luty 19, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 19, 2009 :) ja znów jak po ogień ale nie poradzę że czas się nie rozciąga Ciastek stronkowy (jak po nowemu to po nowemu ;) ) i dla wszystkich pączusie mięciusie smaczniusie ;) a nie napisali Euforka ile seksu potrzeba do spalenia kalorii z jednego pączka - nie będę przed lustrem dwie godziny kwitła :P:D o Skolimowskiej słyszałam :( szkoda :( i lecę ,do potem ,być może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2009 pączki dla wszystkich!! ja dziś na śniadanie miałam kawę i pączka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2009 o Skolimowskiej słyszałam,szkoda,młoda dziewczyna :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 19, 2009 hej hej u nas slisko i wpadlam dzis w lekki poslizg poza miastem o Skolimowskiej słyszałam z radia aaa dzis ak jechalam autem to sluchal;am se radia i na RMF FM jest do wygrania 100tys.zl. wiec wyslalam sms-a wiec prosze trzymac kciuki hihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 19, 2009 ja dzis nakupilam cala torbe paczkow mam nadzieje ze nie objem sie....zobaczymy czy mam silną wole :) ale dziele sie oczywiscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 19, 2009 cholender u nas jakos mrozno...patrzcie http://pogoda.wp.pl/miasto,bielsk_podlaski,mid,1201010,mi.html?ticaid=17883 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2009 a propo kocich szaleństw....ma prawo ;) w marcu - koty w kwietniu - psy a w maju - my :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 http://www.emito.net/?q=pl/wiadomolci/szkocja/467302.html .. KUURWAA MAC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2009 Izunia mojemu odpierdziela juz teraz a jeszcze luty mamy:P Pestka czytalam juz to:O brak slow:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2009 oj kot się troszku pospieszył....nie czepiaj się tygodnia co do Edynburga to :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 19, 2009 jeju 7 godzin...szok a co do gwałtu to czy ogladalyscie film:\\\"Masz na imie Justine\" ? niwdawno lukalam i niezly o dziewczynie ktorą ukochany chlopak wywiozl do niemiec i sprzedal jako dziwke....szok,jakie tak sceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 oni sa na NK i jakie komenty maja pod fotami ja pierdole .. i wyglada na to ze jeden ma dzieciaka z 16 latka .. ja pierdole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2009 to ty faktycznie poszłaś ich szukać na nk? pod tym artykułem ktos walnął,że jak chce się zobaczyć ich to nk i wszystkop jasne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 hehhe nie nie poszlam na kafe sa linki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 19, 2009 aaaa....ja wszystkich komentów nie czytałam pod tym artykułem,tylko kilka pierwszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 19, 2009 Pestka daj linki to poogladam tych palantow ! jade na aerobik teraz hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 nie mam linkow , poszukaj tematu na kafe o tym byl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 ooo tu jest http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3998925 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 19, 2009 ooo matko :O przez 7h i nikt nie uslyszal o ludzie :( szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 19, 2009 kurde u mnie caly czas pada snieg :o noz ile mozna? przyznac sie, kto zamawial te dostawe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 19, 2009 Eternity hehehe dobre :D a wiesz juz ile trzeba tego seksu? :P:D ja dzis zjadlam 1 paczka ale dzien sie jeszcze nie skonczyl wiec dobrze by bylo wiedziec ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach