Ciastek 0 Napisano Luty 18, 2009 a ja zaraz poprasuje i filma se zapodam bo zgralam dzis ich troche na cd :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2009 Ciastek ja wczoraj \"Porzuconych\" z moim ogladałam,no i jak film się rozkręcił to mój z tekstem : aleś film wybrała! przyznaj się,to od tej koleżanki namiary na niego dostałaś :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 18, 2009 buhahahahahahaah Izunia, ale w sumie dobrze ze nie usnal ;-) pokaz mu Bangkok Dangerous, ten mu sie spodoba :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 18, 2009 Ja dzis zapodam sobie Bezimiennych, nie nowosc zadna, ale poczatek ciekawy ;-), napisze pozniej czy warto sciagac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 18, 2009 i ja czytam \"pamietnik\" hehe jesooo ale niektorzy to maja kuwa najebane ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 18, 2009 :) dla wszystkich :) wpadłam dać znać że żyję ale bendem potem :) mój zegar dziś za szybko chodzi TEN pamiętnik ???????? :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D o i mowa o filmach - \'underworld -rise of the lycan\' wczoraj obejrzeliśmy :) taki se ;) idem ,do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 18, 2009 hej hej u nas nadal snieg troche sypie juz tam gdzie nie odsniezone to za kolano siega :O jaa to kasiazka\"Pamietnik\" nie mowcie ze na kompie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2009 Ciastek nie usnął przy filmie,ale jak widzi jakiś horror to już wie kto mi cynka na niego dał :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2009 Martoszka to jest \"kafeteryjny pamiętnik\" a nie książka,na podstawie której był film \"Pamiętnik\" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2009 a Bangkok Dangerous już daaaawno obejrzany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 18, 2009 ja jescze nie obejrzalam :P musze losty nadrobic .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 18, 2009 o jakim wy pamietniku gadacie ,bo ja nie w temacie \"Bezimienni\" nawet fajny trzyma w klimacie hiszpaniskich filmow, jak \"Sierociniec\" czy \"KM31\" zimno jakos mi sie zrobilo sie ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 18, 2009 macie tu fajna piosenke hihihihi . ino do konca i z ogladaniem teledysku :D :D http://www.youtube.com/watch?v=lVb_t_ao9gw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 18, 2009 nioooom slucham :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2009 Izunia rano czytalam troche pamietnika a reszte zostawiam na wieczor hihi Pestka znam ta piosenke-czesto na disco ja puszcaja:D Mialam znow szkraby w domu wec trzeba bylo sie nimi troche zajac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2009 no i gdzie wszystkie? pamietnik czytaja czy jak? Jak ja jestem to Was nima:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 18, 2009 :D ja juz w domu :D Ciastek a co Ci sie stalo, ze rury przepychaja? czyzby to bylo zarazliwe? ;) najpierw u mnie, teraz u Ciebie :D hehe nie mowilam Wam ale to, ze u mnie przepchali rure nie pomoglo sasiadom nizej... szczerze im wspolczuje bo ponoc cala noc komus wybijalo.. a nietoperz latal na serio chcialam mu fote strzelic, patrze przez judasz zeby go zlokalizowac i widze, ze on latal jak szalony, mial chyba z 10cm brrrr mam nadzieje, ze juz go dzis nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 18, 2009 Izunia u mnie dzis znowu sypalo sniegiem :o ale pocieszajace jest to, ze teraz jak koncze o 17 prace to jest jeszcze jasno az chce sie zyc :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 18, 2009 kufffffa POWIE MI KTORA CO TO ZA PAMIETNIK!!!!!!!!!!!!!!!! cy nie :p eternity u nas w budynku dawno nie bylo czysczenia rur, a powinno byc co rok, my od roku mamy (bo na samym dole)problem taki ze jak zmywam w kuchni to mi wybija w prysznicu, ale dzis jakby nic wiec moze pomoglo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 18, 2009 kuzwa fatum czy cus, euforka mialo byyyyyyyyyyyyyyyyyyyyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2009 Ciastek to jest :pamiętnik\" ogólnodostępny,linka na gg ci podeślę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 18, 2009 i za sałaty dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 18, 2009 oo Ciastek juz zostalas poinformowana hihi U mnie nietoperze lataja w lecie jak sie ciemno robi-pelno ich jest wtedy ! Moj kot to chyba nieuchronnie zmierza do pelnoletnosci hihih albo mu odbija albo hormony uderzaja:P Zaczal sie stawiac i syczec na nas i doslownie dyskutuje z nami ! jak go gonie by na lozko nie wchodzil-bo zaczal teraz wlazic to mrauczy cos tam po swojemu do mnie i to glosno ! Ciastek moze nasze koty skumamy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 18, 2009 mi kiedys smignal nietoperz przed glowa hihihi ... dobrze ze ie nie wplatal we wlosy , bo slyszalam ze tragedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 18, 2009 ale zapierdalacie :):):):):) pozdrawiam, daje pyska i spierdalam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 18, 2009 Mindy :D a o co biega z tym pamietnikiem co? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 18, 2009 a czy ja też moge się zapisać na link do pamiętnika? jak tak to sie zapisuje:P podanie jakies rajtnąć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 18, 2009 ja juz tez sie dowiedzialam co to za pamietnik ale nie bede go teraz czytac mam inną super kniżke hugo a ty przeczytala te co zaczela o wampirach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 19, 2009 nima was wiec ii ja de spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach