Ciastek 0 Napisano Luty 19, 2009 u mnie mecz w TV za godz Dr.House dopiero, jak czlek chce popierdolic to zadnej ni mo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 jak ni mo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 19, 2009 aaa tera ciotko to ja ide Na wspolnej ogladac oooooooooooooooo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 19, 2009 idz idz te swoje tasiemce ogladac buehhhe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 19, 2009 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ja chce wiosny u mnie nadal sypie!!! sniegu mamy tyle, ze glowa mala :(:(:( bylam na cmentarzu dzis po pracy a tam odsniezali rano wiec jak wpadlam w ten snieg to po kolana prawie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 19, 2009 u mnie tez nie dosc ze duzo sniegu to na dodatek w nocy ma dochodzic do -16 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 19, 2009 boszeee ale mnie przymula,same oczy sie zamykają przez caly tydzien spalam po pare godzin i teraz wychodzi DOBRANOC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 20, 2009 ja niewyspana jestem, do malej wstawac musialam w nocy bo jeczala cos, a potem jak juz mi sie chcialo spac to stary zaczynal chrapac, myslalam ze ukatrupie :p dostalam @ z necka odnosnie wysylki, szafa i kanapa bedzie 2.03 a lodowka 12.03 ot i masz ich livraison directemen, ale w sumie dobrze bo ten weekend nie pasuje ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 to podaj mi ich maila , bo kurwa na mego nie odpisuja chuje dzis karnawal .. Gabi ma suknie hihi ksiezzniczki i maske jakas na lpetynke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 20, 2009 :) uuu ksiezniczka :D fajnie Ciastek to super, szybko zleci! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 20, 2009 no moja tez dzis ma karnawal w szkole, poszla w piorach i masce wlasnorecznie zrobionej ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 :) Pestka Ciastek gratuluje zakupow-wszystko jest super,bedzie jak nowe mieszkanko:D Moja ma dzisiaj tez karnawal-pojde popoludniu na miasto porobie jakies zdjecia hihi U malej w szkole dzieci co roku robia same stroje Dzis niemam juz zakwasow:D czyli bede zyla;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 u mnie w tv leci taki program-moja restauracja Pokazywali wczoraj malzenswto co prowadzili taka restauracje-kobieta masakra-taka zaniedbana:O byla holenderka mieszkajaca w belgii Gosciu jej powiedzial ze powinna o siebie zadbac ! bo wita gosci i podaje posilki-alen wstyd ,jak sie ona musiala czuc? i to jeszcze przed kamera? Stylista wybral sie z nia na zakupy-by pomoc wybrac jej rzeczy-a ta sie tam poryczala !:Ppowiedziala ze nigdy nie chodzila na zakupyw koncu udalo sie cos dla niej wybrac,zabrali ja jeszcze do fryzjera-powiedziala ze ostatni raz byla 15 lat temu Rece mi opadly -jak kobieta mogla sie tak zaniedbac :O Maz jej poprzemianie nie mogl poznac hehehe i tylko jej komplementy prawil ze sexy wyglada:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 wiem co to za program .. taki opryskliwy facet to prowadzi nie .. jesoo co to za maz?? ze jej nie powiedzial i nie zaperowadzil sam??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 Prowadzi ten program znany gosciu ktory ma swoja siec wlasnych restauracji-ale niewiem jak sie zwie hehehe Najfajniejsze w tym ze ten maz nieraz ja prosil by zadbala o sibie-ale ta zawsze mowila ze jej wygodniej jak wlosy w kitke zrobi i juz jest gotowa-u fryzjera mowila ze zgadza sie na przemiane-bo robi to wlasnie dla meza-bo ja tyle lat o to prosil hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 ooo dzizyssss .. no ten facio to taki stary blondyn jakby nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 nie heheh ciemne wlosy i karnacja-mowie o prowadzacym hehee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 pomylilam tytuly heheh to jest Chef in nood:P podaje stronke-mozna pania poogladac:P http://www.vtm.be/chef-in-nood-2009/items/3826.php Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 a w mojej restauracji masz racje-jest taki blondyn hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 a no to 2 rozne programy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 no ale pomylilo mi sie bo tu i tam restauracja jest hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 ja tez na dniach do fryzjera idę....jak sobie pomyślę ile się tam nasiedzę to już mi się nie chce..... a śniegu też mam w pipe!! pies rano jak szczeniak latał po tym białym gównie widać coś takiego to cieszy tylko dzieci i psy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 20, 2009 dzien dobry mnie mąż też prosi zebym do fryca poszla;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 20, 2009 Pudełko też cię prosił? znaczy ma nadwyżki w portfelu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 a co tu tak cocho??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 cicho-mialo byc:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 bo tak :D ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 http://www.pudelek.pl/artykul/15611/skatowana_rihanna_foto/ olabooggaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 20, 2009 Bylam na miescie porobic malej fotki-pogoda paskudna:Ozimno i leje:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach