pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 dzis mam kiece na Ebayu jak ja przegapie to normalnie harakiri hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2009 wszystkim:) u mnie nadal sypie śnieg,więc mój opis na gg ciągle aktualny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2009 mnie też się wydaje,że Eternity bawi się swoim prezentem....może jutro się pojawi i pochwali jak go wykorzystała......bo to cały zestaw przecie!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 22, 2009 izunia hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 hehehe wiecie co .. wyciagnelam z szawki bluzke w ktorej niechodze mysle opyle ja na ebayu .. patrze a tam na metce pisze H&M made in poland bueheheeheheh a ja ja tutaj kupilam hihihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 22, 2009 Pudełko dzięki!! Pestka hahahahahaha.....znaczy polski H&M rządzi!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 hehe no jo , nie wiem skad sie tu wzielo to hih poslalam wam cos :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 22, 2009 próbuje namówic szanownego małżonak na nową lodówkę a ten mi tu beemy ogląda!! :o:P pestka fajne to co posłałaś:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 hehehe a lodowka firmy bmw ... hihiihihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2009 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 22, 2009 pestka - chyba schowek na cole:P tej firmy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 Martoszka wszystkiego naj z okazji imienin hihi ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... ... :) ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 22, 2009 Martoszka z okazji imienin samych radości i miłości ukochanej siostry, grzecznych dzieci, nieczepialskeigo się męża fajnych kolezanek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 http://naszaklasa.blox.pl/2008/10/Dziunie-to-zwyczajne-dziewczyny.html hahaha patrzcie hahah ... nie ma jak to zdjecie \" w kuchni\" buehehehehhehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 http://naszaklasa.blox.pl/2008/11/Meska-nagosc.html hahaha patrzcie nizej bueehheehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 http://naszaklasa.blox.pl/2008/12/Dziwaczne-sposob-na-zarobek-w-NK.html hahahah oo maaammooooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 22, 2009 Martoszka wszystkiego najlepszego:) Pestka hehe loo mamo ludzie to wstydu nie maja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 22, 2009 Martoszka :) najlepszego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 22, 2009 hehe dziunie .. :o pustaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 22, 2009 dziunie i reszta nie chca mi sie otworzyc:O tj wgrywaja sie milion lat swietlnych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 http://www.wrzuta.pl/film/mtpo9tnQSE musicie to zobaczyc bueheheehhehehhehehehh leje normalnie leje :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 22, 2009 http://www.justin.tv/vipsports3 tu mozna dzisziejsze oscary oblukac ;D od 2 H :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 22, 2009 uuuuuuuuuu jaki tłok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 23, 2009 mi sie nie otwiera:( :) u mnie roztopy :) pada deszcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 23, 2009 Martoszka spoznione zyczenia stary wstal do pracy to i ja wstalam choc mam na 11 :p a mala kima w koncu ferie ma ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 23, 2009 wsystkie :p spia u mnie tez pada deszcz i pochmurno wczoraj po poludniu zabralismy sie za pokoj malej,trzeba bylo przemeblowac zeby ta nowa szafa weszla,przestawilismy wyro na druga strone a ile pierdol znowu z biurka wywalilam caly worek makulatury,no chomik normalnie :p a i wczoraj III cz Undreworld obejrzalam i ogolnie powiem ze warto sciagnac i obejrzec od poczatku ,a 3 czesc to tak na prawde opowiada i poczatku historii hehehe ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 23, 2009 euforka fajny pomysl z tymi magnesami,pomyslowa z Ciebie dziolcha :D i te swieczniki zielono-zolte takie wesole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 23, 2009 no spia spia bo ferie maja nie?? hihihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 23, 2009 kto ma ,ten ma,nie hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 23, 2009 hejka:D ja nie spie i nie mam ferii :( a malolat dzis pouczyl rodzicow ze moglismy go uprzedzic wczoraj ze bedzie szedl do szkoly to by wszystko wczoraj spakowal a nie dzis rano;) sie nagle pilny uczen zrobil:P aaaa... bo sie zastanawialismy czy pojdzie bo podziebiony byl i nie chodzil przez kilka dni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach