Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 wszystkim:) a ja jutro chyba znowu bedę mieć 3 Taliby w domu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 widzę,że nam rewelacyjnie wychodzi wymyślanie okoliczności śmierci na podstawie 3 wyrazów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 5, 2009 witam widze ze bedziemy dluzej zyc od mezow nie?:) takie są niestety tez statystyki ze kobiety zyją dluzej u mnie bylo by w miare cieplo ale wiatr tak pizdzi ze az w uszy zmarzlam policzki dopiero odchodza :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pudelko hihi a temu co sie napatoczy;) U mnie dzis tez zimno-tylko 3 stopnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 hugo:D to ja grzeczna jestem:D a moj mąż będzie żył jeszcze 20 lat:P w lata mnie wpędzi!! ziemia, zaraza, ogień kurde... co to może być:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pudelko chyba w to nie wierzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pudełko ja ci rozszyfruję ;) ty jesteś tą zarazą co chodzi po ziemi i doprowadza do białej gorączki (ogień) twojego meża :D żartuję oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 Izunia:D hihi dobra jestes w interpretacjach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 izunia - wlasnie moj maz wyje ze smiechu z Twojej interpretacji:D ja tez:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pudełko znaczy trafiłam z interpretacją? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 Jakos niesmialo u mnie slonko zerka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 u mnie też zerka i dosyć ciepło jest,bo już 9 stopni jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 cze interpetatorki :D dzieci mnie nie zjadły ,na szczęście grzecznie siedziały bo tu w szkole tak trzeba - bez pozwolenia pani nie ma zadawania pytań :P i pani jeszcze powiedziała im na jaki temat mogą zadawać pytania (pytały o różne słowa po polsku) piosenka poszła gładko , nawet \"wlazł\" sobie poradziły :D i dzień dobry , dowidzenia itd szkoda że czasu mało bo jeszcze bym ich potorturowała \"w Szczebrzeszynie chrząszcz brzmi w trzcinie ...\" :P albo \"Grzegorz Brzęczyszczykiewicz ,Łękołowy...\":P aaaaaa z pogodą chyba się nie wyłamię - zimno , rano szron był na samochodach :o pieprzony marzec balrinki jeszcze poczekają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 Eternity tu do sklepu przychodzi belg ktory kiedys zyl z polka i mnie rozwala znajomoscia jezyka-potrafi wymowic wwszystko poprawnie-nastepnym razem mu powiem zeby powtorzyl brzeczyszczykiewiecz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 interpretatorki :P zjadło mi r wyżej Pestka w weekend posiałyście to do środy wyrosło :P Hugo przypomniałaś mi o czymś z potrawami angielskimi- miałam się zapytać pani właśnie czy oni te swoje yorkshire puddings jedzą tylko z wołowiną i sosem i ziemniakami bo ja wymyśliłam swoją wersję na puddingi :P z mięsem mielonym, pieczarkami , cebulką i serem żółtym - mogliby spróbować , zapytam popołudniu jak pójdę po dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 hahahaa Hugo .. wczoraj na lekcji mielismy gadanke o nazwiskach panienskich ... no i przyszla kolej na mnie .. kazdy mial powtorzyc hihi .. a ja mowie BRZECZYSZCZYKIEWICZ buehehehe ... a im kopara w dol hahhha .. zreszta mojego ,prawdziwego nazwiska tez nie niebardzo potrafili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 buehehe Hugo ,no niech powtórzy haha :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 hahaha eternityyy nie prawdaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 prowda prowda :P im bardziej się zapierasz że nic tym bardziej jestem skłonna myśleć że jednak :P dowciapna :D Brzęczyszczykiewicz :D:D:D:D:D:D no z moim sobie poradzili bo już ich dziecko przez te 3 lata zdążyło nauczyć w miarę poprawnej wymowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 masz jeszcze sałatę i dzięki za tą z poprzedniej strony (zapomniałam wcześniej napisać) i chop mnie ciągnie na zakupy - wpadł jak burza i pogania szybko ,szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 w klasie mam dziewczyne o takim samym panienskim nazwisku co ty :P pochodzi z Chojnic .. moze twoja rodzina?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Eternity może cię zatrudnia jako panią nauczycielke od polskiego jak ci tak dobrze poszło ;) jeszcze trzeba było - i cóż,że ze Szwecji :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 kuwa tam bylo o a nie u hihihiih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Chojnice.........sprawdzam czy i tu cenzura zadziała ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 hahahah jesoooo co za debilstwoo .. nawet bledy jak widac sa tolerowane hihihh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 a to nasza wina,ze miejscowość tak się nazywa? a po wykropkowaniu to jakieś dziwadło wychodzi i faktycznie można sobie interpretować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 eternity pomysli ze ja wyzywam od .. beuehheheh :P , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 a tera mi gygy zdechlo buuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pestka hehe cenzura tu na calego:D Moje nazwisko potrafi tylko poprawnie wymowic moj i jego siostra hehehe a reszta sobie jezyk lamie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 u mnie tak ciepło,że balkon otwarty i pies już nie musi ogladać świata przez szybkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach