eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 heheh no ja lecę po kolei teraz HIM :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 hahaha właśnie w tv teraz leci reportaż z mojego salonu fryzjerskiego,bo tam nowość wprowadzili LOOK TV......chrzanią,że to z korzyścią dla fryzjerów,bo klientka siedzi i ogląda i wtedy głową nie rusza!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 ale znow sie cofnelo noooooooooo jo to tyz byl Him hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 cholerka zgubiła mi się ostatnia strona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 ale jak fryzjerka każe schylić do przodu to wtedy klientka nie widzi tv :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 jak byłam ostatnio u fryzjera to już ta nowość wisiała....myślisz,że patrzyłam co tam leci? wole gazetę poczytać....sensowniejsze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 hehhee moze ma TV mieszy nogami hiihh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 aaaaa TV mieszy nogami :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 ok spadam do wyraa .. jeszcze tylko jutrooo heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 ahahahaha oj no miedzy hihihihihihihi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 hahhhahaahaa nie ryc juz nooo hahaha dobranoc :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pestka dobranoc i kosmatych!!! zresztą wam wszystkim!!! zmykam na filmik ciekawe ile stronek jutro bedzie miał nasz topik ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 i znów zgubiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 może do jutera się uspokoi tyle dni pod rząd to wkurzające jest przesiadłam się na internetowe radio - słucham co leci i jak leci i ręce mam wolne to sobie podłubię trochę w papierze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 spokojnej nocki Lasencje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 5, 2009 laski moze Wy wiecie co sie stalo z topm \"najwiecej postow\"????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 5, 2009 cos sie nei tak dzieje z tym topikiem:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 5, 2009 wiecie co tu sie dzieja czary :o dzis wlazlam i widzialam posty z lutego, jak pisalam o niedoszlym aucie pozniej wlazlam jeszcze raz to udalo sie doczytac do godziny 20 teraz odswiezam i znowu cos popierdzielone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 5, 2009 ooo Setunia :) no wlasnie, co sie stalo z tym topikiem? chyba ktos go kazal usunac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amellliaaa Napisano Marzec 5, 2009 POZNAJ http://www.kobiecesztuczki.pl http://forum.kobiecesztuczki.pl Kobiece Sztuczki - Poznaj sposoby na facetów. Są sposoby na facetów. Zmień marzenia w rzeczywistość • twórz dobre relacje w Twoim związku • unikaj potknięć i błędów • uwolnij swoją siłę w pełni Tego możesz się nauczyć ! Więcej na http://www.kobiecesztuczki.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 5, 2009 znowu nie widze chyba wszystkich postow :o no nic moze w koncu wykasuja co chcieli wykasowac i bedzie jak bylo no dobra a teraz zmiana tematu slyszalyscie te piosenke http://odsiebie.com/pokaz/1308953---d732.html ? normalnie myslalam, ze to gorniakowa heh a tu tez ja bardzo przypomina http://www.polskaswiat.pl/obrazki/1226943730_28.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 5, 2009 beuheheh znowu nie widze swoich postow a to jeszcze nie koniec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 5, 2009 co tu se dzieje?:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 ale czad:D na pierwszej stronie wylądowałam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 teraz przeczytalam tylko ostatnia strone bo mi znowu reszta inaczej zniknie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Marzec 5, 2009 wow ale sie im nudzi:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 5, 2009 kurcze nadal postow nie widze,moze jak co napisze to zobacze dzis na aerobik doszla taka jedna 2x wieksza odemnie,,,,napewno wazy ok.stówy polowy cwiczen nie robila a ledwo zyla zresztą sie nie dziwie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 tararararara la Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 martoszka - jak dwa razy wieksza to max 60 kg;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach