hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 mi sie podoba jak belgowie mgla wypowiadaja hahahaha zawsze tak przeciagaja ze boki zrywam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 a u mnie zimno:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 słońca jak na razie mam dużo,mogę wam wysłać promyków kilka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 i u mnie slonko wylazlo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 słońce i u mnie się pokazało w Chojnicach mam rodzinkę ale noszą inne nazwisko(mojej Mamy panieńskie bo to od brata jej) , no i nadal tam mieszkają ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 eternity se nie pomyśli ;) no i jak to od ch... to już prędzej jakaś pipa albo co ;):P na nauczycielkę to ja się nie nadaję - do dzieci cierpliwości nie mam i podjeścia (zwłaszcza do cudzych bo ze swoimi jakoś sobie radzę jeszcze ;) ) chociaż kiedyś pytana o to co na przyszłość to odpowiadałam że przedszkolanka :D matko z dzieckiem ! biedne te dzieci by były :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 mam podobne podejście do dzieci........ale o dziwo wszystkie dzieci mnie lubią i do mnie lgną!!! w końcu od czegoś wzięło się przekleństwo - obyś cudze dzieci uczył ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 hehe ja tez nie nadaje sie na nauczycielke:Proznioslabym dzieciaki hihi Izunia dzieki za slonkosa jakies male promyczki-ale i tak mi zimno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 ja właśnie usłyszałam prognozę pogody - ma być "dry , sunny but cold" w nocy może poniżej zera do -3 spadać :o i tak na kilka następnych dni (do niedzieli bodajże prognoza ta była) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 ubabrałam sobie kurtkę smarem z samochodu jak wkładałam zakupy do bagażnika leży właśnie pokryta masłem , trzymajcie kciuki żeby zeszło bo to moja ulubiona kurtka ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 u mnie w nocy tez na minusie jest-tak do polowy marca ma sie utrzymac:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 rury mi w domu \"gadaja\":Pbulgocza i bulgocza niewiedziec czemu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 a rury od czego Hugo ? bo jak od centralnego to pewnie zapowietrzone ;) jak nie od centralnego to nie wiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 3mam kciuki za kurtke .. n o ja bym mogla byc nauczcielka , bo mnie dzieci sie boja haahahahhahhahah .. procz moich i Mindy i Ciastka malych :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 a to co znów za cyrki ?????? już myślałam że koniec trzeba było za jednym zamachem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 przed chwilą widziałam jako ostatnie posty sprzed roku kurtka się wyprała ufffffffff :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 znow stronki lec .. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 stooppp brac te posty swoje i wypaaaaddd no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 myślałam,że to już koniec z redukcją stronek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 no tak na raty jakoś - ile jeszcze osób postanowi się wykasować z tego topiku ? trzeba było nie zaczynać pisać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 5, 2009 a moj post poszedl w kosmos a zanim napisalam to ostatnie wpisy z lutego bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Eternity dokładnie!!! trzeba było nie zaczynać pisać w ogóle!! bo teraz to i tak musztarda po obiedzie - wszycy przeczytali :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 5, 2009 wiecie co u mnie jakies czary widze tylko posty z lutego....wogole nie widze juz z marca a wy? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 odświeżam i odświeżam :o trzeba się wpisać żeby widzieć ostatnie posty wrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 5, 2009 no wlasnie mysle co za jaja hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 5, 2009 widze ze stronki dalej leca na leb na szyje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 niezle, ostatni wpis pokazuje mi sie ze strony 1125:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 o i 1145:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 5, 2009 kuzwa postow nie widze, konczy mi sie dzis na 11h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach