Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pudełko w tym problem,ze posty przyjaciółeczki \"tej użytkowniczki\" wciaż zaśmiecają nasz topik.....specjalnie sprawdziłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 taaaaaa tylko teraz zastanówmy się jakie buty pasują do takiego żakiecika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 ciemnosc widze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 jo sory KASKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahahahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 Albercik , wychodzimy ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 wiec fanka tez nie bylam buehhheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 izunia ale "uciekaja" a do jakiego zakiecika? bo sie zgubilam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 do takiego żakiecika to chyba białe chodaki na gumie pasują,nie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 to wychodzi że ja znam lepiej ten tekst shit! Pudełko do białego z dłuuuugimi rękawami w którym wywożą na przymusowe wczasy samochodem oznakowanym dla VIP'ów ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 Izunia albo inne laczki tudzież pantofle filcowe domowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 taaaaaaaaaa ciemnosc chyba widze bo mozg mi zaciemnilo;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 dostałam ulotkę z informacją że jak zaniosę stare buty do Brantano to dostanę kupon na 10 funtów off na następne zakupy powyżej 40 funtów i to za każdą parę po 10 - mam kilka par do wyrzucenia po dzieciach [zaciera ręce] ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 uuuuuuuuuuu a teraz najlepsze !!! jest kupon konkursowy do wypełnienia , tylko dane osobowe , nie ma pytań konkursowych a nagrodą jest 12 par butów do wybrania w sklepie co miesiąc hahah zaraz wypełniam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 ze mi nie daja takich talonow ja tez chce!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Pudełko masz prawo widzieć ciemność o tej godzinie! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 Eternity patrz...to czasem pożytek jest z tego,że dzieci z czegoś wyrosną!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 najlepsza piosenka wisni to taa http://www.youtube.com/watch?v=M8qOdiKatA0&feature=PlayList&p=724EEA3674324D4E&playnext=1&index=30 ale to bylo 1000 lat temu hehehe ... a teraz ma pojebane piosenki ja gniot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 ok pilnujcie moich postow a ja ide jeszcze popracowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 no taki pożytek to ja rozumiem :) i dobrze że przejrzałam te dzisiejsze reklamy bo przeważnie bez zaglądania wyciągam ze środka tygodnika i lecą w pudło na recykling Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 ja tez chce taki kuponnnnnnnnnnnnnnnnnnnn Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 pestka - bo to jest piosenka Falco;) a nie ich troje;) czerwony duuuuuuuzo niemieckich hitow tak przerobil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 o tej godzinie pracować???? hmmmmm....a może powinnam zapytać GDZIE o tej porze pracować ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 wiem Pudelko ... kiedys tylko niemiecka VIVe ogladalam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 5, 2009 izunia wzielam robote do domu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 nie znałam tego kawałka z czerwonego podobało mi się tylko "prawo" daaaawno temu jak jeszcze czarny był a przy okazji trafiłam na swoją ulubioną Him'a http://www.youtube.com/watch?v=qXWNYbcAQgY&feature=PlayList&p=724EEA3674324D4E&index=25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 5, 2009 a kupona nie oddam !!!!! :P jeszcze jakieś lotto trzeba na jutro posłać w związku z ostatnimi snami ciężarno-niemowlęcymi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 Prawo tyz znam hahhaha Hima tez lubilam ... o ta piosenka mi sie podobaaa http://www.youtube.com/watch?v=HrvmsZhnQK0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 5, 2009 ale was wzięło na wspominki muzyczne takiego kupona tez bym nie oddała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 5, 2009 oj wzieloo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach