Izunia 30 0 Napisano Marzec 10, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 10, 2009 ja mam dziś - w marcu jak w garncu:D teraz jest słońce,ale był już deszcz,zamieć śnieg z deszczem i sam śnieg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 10, 2009 Pudełko w tej diecie najważniejsze,że wino można!! resztę da się \"przeczekać\" ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 10, 2009 ja dziś na wieczór mam martini.........nie ma diety,która uwzględnia martini jako składnik diety? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 Izunia:) Pomaranczka spadaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 u mnie słońce wyszło trochę :) Izunia moja dieta uwzględnia martini ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=b0sqCwLKZy0&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=RtWfwiWO2LE&feature=related tak mnie cos wzielo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 10, 2009 ja tak przez 4 dni, pozniej 3 dni normalnie i od nowa caly tydzien tak samo:D o w piatek martini moze byc wpisane:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 co macie za dietke aaa?? pomaranczy nie ma .. a czego chciala??? u mnie wkurwa ciag dalszy .. chyba nie zapowiada sie ciekawie siedzenie w moim towarzystwie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 10, 2009 Hugo co Ty oglądasz ? Pudełko normalnie znaczy się i tak bez większych ekscesów ? i ile się zrzuca w ten sposób ? Pestka nie nerwuj się :) posiedź z nami ,wirtualnie nas chyba nie zjesz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 10, 2009 laski ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 moze i zjem .. bo z nerwa nie moglam nic zjesc .. ale teraz ide cos przekasze bo az mi gra w bebechach :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 Hugo poczytaj albo poogladaj przepowiednie NOstradamusa . wtedy to juz zaczniesz zdrowaski klepac .. al bo jak chcesz posle ci ksiazke hihi bo mam :D albo 13 ksiege pisma swietego :P :P dopiero sie przerazisz hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 chodzi mi o Apokalipse :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 Pudelko smaczna ta twoja dieta:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 jutro jest pogrzeb :( pamietacie jak pisalam rok temu o wujku ktory mieszkal z babcia i dziadkiem? to wlasnie on zmarl przykro mi bardzo.. najpierw babcia, pozniej dziadek a teraz wujek i z tej trojki nie ma juz nikogo.. :( no ale nie bede pisac o smutnych rzeczach takie zycie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 ech no napisalam posta i wcielo :o Pestka a mozesz mi przeslac te ksiazke na maila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 wcielo was?? obejrzelismy sobie film \" nie zadzieraj z fryzjerem\" komedia zajebista hihihhi :D:D z Sandlerem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 ooo Euforka nie widzialam cie ... szczere kondolencje .. naprawde .. A ksiazke mam taka do reki nie w ebooku niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 10, 2009 ale juz ci znalazlam .. prosze mozesz zassac :) http://rapidshare.com/files/126531516/Nostra_amus.rar i tu gotowe http://www.nostredame.info/pl/polish.pdf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 10, 2009 hej....ja zaczynam mioec chyba jakiegos dola jeszzce malza moja mnie wkurwia jakos....cholera wie co on chce juz sama nie wiem kto ma racje a kto nie :O a przepowiednie wole juz nie czytac .....bo calkiem sie zdoluje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 dzieki Ci Pestka Martoszka na nerwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 tez tak czasami mam... w pewnym momencie glupieje i nie wiem kto ma racje i o co mi czy jemu chodzi .. ;) a swoja droga to chyba mi ktos zle zyczy.. same nieszczescia do okola, wszystko sie psuje, same problemy :( noo ale mam nadzieje, ze to juz koniec tego pasma nieszczesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 z rapida nie moge sciagnac bo pokazalo mi, ze ktos ciagnie .. uroki sieci .. ale za to z tej drugiej stronki juz mam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 10, 2009 PestkaMartoszka na nerwaEuforka moje kondolencje:( trzymaj sie-a jak Ci to pomoze to pisz u nas o tym-czasem warto z siebie wyrzucic Pestka kiedys czytalam hihi ale przeczytam jeszcze raz dzieki Jak jechalam do szkoly byl na drodze wypadek-stalam godzine w korku az w koncu musialam zawrocic i pojechac inna droga-droga dla rowerow Wypadek byl 5 minut przed tym-niz ja bym tamtedy przejezdzala-az sie moj wystraszyl bo uslyszal karetki i straz ze wyjechal po mnie Niewiem co sie dokladnie stalo-pewnie jutro w gazecie napisza Uciekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 dziekuje ten wujek to tak jakby czastka babci i dziadka ciezko uwierzyc, ze juz go nie ma, ze ich nie ma.. i teraz, to tak jakby sie skumulowalo on zawsze byl przy nich dlatego byl tak bliski.. byl bardzo dobrym czlowiekiem jakie to wszystko dziwne, prawda? Hugo i cale szczescie, ze nie bylo Cie tam wczesniej ogladalyscie ciekawy przypadek benjamina buttona? tam byl taki urywek o tym, ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 10, 2009 ide spac dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 11, 2009 nie chce siac glupic spekulacji .. ale moze te mieszkanie bylo pechowe?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach