pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 7, 2009 pestka zmien piny;) hejka:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 7, 2009 okja zaraz spadam na te urodzinki musze cos zjesc teraz bojak bede glodna to bede jadla za duzo ciasta i torta wezme dokladke :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 7, 2009 i my dostalismy jakies 10 min temu zaproszenie w gosci .. kuwa ale niespodziewajka .. planowalismy sie polenic hehheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 7, 2009 a ja tak najpierw mialam isc do kolezanki z ktora umawialam sie miesiac ale odwolala mialo byc lenistwo a tu niespodzianka:) idziemy do innych znajomych:D i nie musz sprzatac:D:D:D;) bo przeciez w domu nas nie bedzie;):P mialam okna myc, ale ponuro wiec nie bede:D ale sobie fajniejsze wytlumaczenie znalazlam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 7, 2009 my dzis w domu,ale jutro z kolei nie wiem kiedy wrocimy i gdzie nasz koniec bedzie hehehe,po kosciole idziemy do znajomych na obiad :p i pewnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;-) (dobrze ze mam poniedzialek wolny):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2009 A ja przyszlam sobie odsapnac,caly dzien na nogach i ciagle bylo cos do zrobienia Widze ze dzisiaj dzien wychodny;) ja tez wychodze-szkola zorganizowala dla rodzicow jakas impre, potem idziemy swietowac bo moj ma jutro urodzinki hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 7, 2009 no kufffaaa slyszalyscie co w Brazylii sie stalo, 9-letnia dziewczynka zostala zgwalcona przez ojczyma i zaszla w blizniacza ciaze, w 4 m-cu z bolami brzucha trafila do szpitala gdzie dokonano aborcji bo inaczej nie przezylaby a kosciol wykluczyl lekarzy z wiary noz kurwa jego mac az scyzoryk w kieszeni sie otwiera.................brak slow jak kosciol moze byc przeciw aborcji w takim przypadku,niech kuzwa patrza ile gwaltow jest w klasztorach ,nie no nie moge........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2009 Ciastek:( nie slyszalam ! Co do gwaltow w klasztorze to widzialam kiedys film ktory pokazywal sekrety klasztorow:Oale nie pamietam tytulu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2009 Ciastek a jak to mozliwe zeby 9 letnia dziewczynka w ciaze zaszla???? Przeciez to jeszcze dziecko i raczej watpliwe by juz miesiaczkowala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 7, 2009 uciekam na potancowke dla rodzicow heheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 7, 2009 nie nowiecieco zasypalo znowusniegiem...a bylo juz takfjnie :O na urodzinkach tyleciastai torta zjadlam ze szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 8, 2009 i jo jestem .. dzizyssss .. ciastek no co za kurwa rzeczy sie dzieja na tym swiecie .. .../ :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 8, 2009 poseansie filmowymspadamsoac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 8, 2009 bry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 8, 2009 Dostałam goździki :) Z ta dziewczynka okropne, nawet jakby miała 19 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2009 :) Euforka najlepsze życzenia imieninowe !!!! :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) :):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2009 a teraz dla wszystkich kobietek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2009 Martoszka limitowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 8, 2009 starczy tych wzorków ;) u mnie huragan jakiś czy coś za oknem :o wieje ,leje a rano słońce dawało aż miło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 8, 2009 witam wszystkie kobietki i zyce wszystkiego naj :) dla tych co mają imieniny tez :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 8, 2009 aa kobitki i wysylam wam tez to : http://0803.pl/k,TWFydG9zemthfDE= Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 8, 2009 ni dziala .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 8, 2009 To dziś euforkowe imieniny? To wszystkiego najlepszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 8, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=sILnTjYlNxc&NR=1 posmiejta sie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 8, 2009 czesc dziekuje Wam za zyczenia tak, mam dzis imieniny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 8, 2009 ale niestety nie jest to wesoly dzien :( kolejna bardzo bliska osoba mi odeszla na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 8, 2009 oooj wspolczuje....napewno bardzo ci przykro :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 9, 2009 euforka wspolczuje :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 9, 2009 euforka spoznione zyczenia smutno,ze tak sie stalo euforka :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 9, 2009 :) Martoszka Euforka najlepszego z okazji imienin i wspolczuje-trzymaj sie Pestka hihi dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach