hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Eternity dlatego ja chodze na aerobik-tam w grupie jakos bardziej motywuje niz samemu w domu hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Eternity ale ci fajno:) Patrzylam dzis na pogode w Hiszpanii i tam jest 25 stopni:D oby sie nie ochlodzilo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 Hugo ich dwoje jest do tego sprzętu - z kolegą się napalili na kondycję ;) a gadali już o tym od 2 lat i ciągle im coś nie wychodziło ,nawet wykupienie karnetu do leisure centre kilkadziesiąt metrów od nas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 no fajno , fajno :D ale z balerinkami to ja jeszcze poczekam aż się może z tydzień taka pogoda utrzyma ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 oj juz sie doczekac nie mohe Hugo zebys miala racje bo nowy motocykl chce wyprobowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 no i trzymam kciuki za Spanish pogodę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 jak słyszę motocykl to mnie ciarki przechodzą brrrrr cholerka , a pomyśleć że się kiedyś pozwalałam wozić i oglądałam się jak jakiś fajny śmignął ulicą (teraz też trochę pozerkam ;) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 ciarki dlaczego?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 kiedys mialem taki co we dwoje..... ale teraz raczej solo jakos tak mnie na szybkosz i adrenaline naszlo:D:D http://img300.imageshack.us/my.php?image=nabytek.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Ja kocham motory:D kiedys szalalam zkumplami na motorach:D a sama uczylam sie jzedzic w wieku 15 lat na motorynce hehe i to zima:Poczywiscie skonczylo to sie upadkiem bo nie wyrobilam na zakrecie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 pewnie dlatego że się napatrzyłam na brawurową jazdę na motocyklu i wiem jakie niebezpieczne to może być a już nie daj jak prowadzę i widzę zbliżającego się motocyklistę :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 tu co roku jest zjazd harleyowcow:D bylam popatrzec w zeszlym roku:Dmaszyny takie ze szczeka opada ! Robili rundki wokol miasta,panny zlewali woda hihi-oczywiscie te na motorze-oj dzialo sie dzialo hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 nie no ,motocykl fajny :) kiedyś jeździłam (znaczy się ktoś ;) mnie woził ) , przez moją miejscowość , niedaleko mojego domu przejeżdżało swego czasu mnóstwo fajnych maszynek - główna trasa na Jelenią Górę ,na zlot w Szklarskiej - to się zachwycałam ale jakoś mi przeszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 MMM motor zajebisty !!!! Eternity tez nie cierpie motorow na drodze jak prowadze hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 jak mieszkalam w pl to tez przez moje miasto przejezdzali na zlot-ja siedzialam przyklejona do szyby hihi bo pod moimi oknami jezdzili:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 a ja nie cierpie kierowco aut jak jabe na moto a w ogole takich no wiecie:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 hehe Hugo to podobnie - ja zawsze siedziałam pod domem na ławce :D a weź sobie jeszcze wyobraź po tych naszych wąskich uliczkach jak zapierdzielają debile :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 takich no wiecie - jakich ? Mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 ja tez nie lubie takich co zapierdzielaja pod domem u mnie sa w wiekszosci krosowcy i caggle tylko hałasują mi .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 no takich kierowcow co specjalnie drogę mi zajadą podczas kiedy ja moge sobie srodkiem przejechac powoli i nie musze w korku stac takiech nie lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja jestem zobligowana do bycia fanką takiego http://www.ducatibunbury.com.au/BikeSells/Originals/DucatiST3s.jpg i chce nawet motorowe prawko zrobic;) tylko mi ciagle czasu brakuje:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 a co juz myslalas, ze mam na mysli kobiete za kierownica :P:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 ooooo nieeee te to dopiero dają po uszach :O tu w nocy ktoś sobie szaleje bo często słychać jak echo niesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 12, 2009 mmm - wszyscy sie zmieszcza:) ja zjezdzam nawet specjalnie zeby ktos na moto przejechal:) a kiedys to sie baaaaaardzo balam motorow, odkad wymyslilam ze zrobie prawko - przeszlo mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 no fajny dukat kumpela ma dukata i tez czerwony:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 Pudełko faaaaajnyyyy :D to z tymi uszami to było do crossów Mmm nie myślałam że masz na myśli kobietę :P poprosiłam tylko o sprecyzowanie znaczy się złośliwych kierowców nie lubisz ja złośliwa nie jestem ;) do czasu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Pudelko Ducati super:) czas zawsze sie znajdzie:) idz na prawko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 no i masz za stronke:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 MMM czasem kobieta jest lepszym kierowca - a na drodze to sadze ze pkt widzenia zalezy od pkt siedzenie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 12, 2009 rodzina mnie wyklnie niedlugo przez te moje "sporty" ekstremalne:D i zaden ubezpieczyciel nie bedzie chcial ubezpieczyc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach