machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 tam zaraz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 no nestety:( za wysoka nie jestem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Marzec 12, 2009 lece w miasto nie ma spokoju w tej pracy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 ale wiesz obcasy i w ogole a facet to co...nic nie moze:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 a ja do szkoly moje skarby odebrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 i wszyscy poszli ? dzięki za zielone :) do galerii jeszcze nie wstawione - czekałam aż dojdzie potem wrzucę i na bloga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 MMM no racje masz:D Wlasnie dostalam smsa od nauczycielki-dzis niema lekcji:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 no i poznikali ! to ja ide jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 laba znaczy się :) a ja mam papiery do przeglądnięcia wczoraj wytachałam w ramach tego zapału na porządki i nie zrobiłam i leżą teraz na stole i patrzą na mnie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Eternity hihi to zamknij oczy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 wszystkim:) gość mi pojechał!!! aż mi dziwno samej w domu ;) zastanawiam się tylko kiedy ktoś następny się napatoczy....ostatnio to pościel nawet dobrze nie zdążyła wyschnąć po poprzednim,a już nowy gość się zjawił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 Euforka ja też mam nadzieję,że ten pogrzeb to ostatnie przykre wydarzenie i teraz juz lepiej tylko będzie I bez złych myśli!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 mmm widzę,że się zadomowiłeś u nas :) ja lubię motocyklistów,często z nimi gadam na światłach :D ja tylko rowerzystów nie lubię,szczególnie wtedy gdy mają ścieżkę rowerową obok,a pchają mi się na ulicy pod samochód.....wtedy potrafię być wredna :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 no i jeszcze za stronki i limity sypnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 a \"oknów\" myć jeszcze nie muszę....zaleta mieszkania wysoko ;) przydałoby się tylko psie nosy pościerać z drzwi balkonowych....ale mi się nie chce,bo za chwilkę i tak nowe się naprodukują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 Izunia a wyprałaś już pościel ? dzień się jeszcze nie skończył to może i zaś jakiś gość się zjawi ;):D Hugo jak zamykam oczy to one wtedy krzyczą do mnie :P ooooooo na rowerzystę jednego to wczoraj powyzywaliśmy - ciemno ,ledwo mu jakaś lampka miga i jedzie sobie drogą gdzie dozwolone 50mph a po prawej stronie droga dla pieszych i rowerzystów ale po co ?!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 a przy okazji pościeli - idę właśnie rozwiesić swoją :) ech jak ja lubię taką pogodę i potem pranie pachnące :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 nie drażnij pogoda, u mnie do niczego:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 u mnie 16 stopni i słonko ....zaoszczędziłam na śladach nosa na szybie,bo psa na balkon wypuściłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 a pościel się pierze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 12, 2009 u mnie tez pogoda do bani :o do tego glowa mi peka zaraz jakas tabletka sie chyba poczestuje uuu Pestka ja o niczym nie wiem ale sie domyslam Eternity wrzucaj szybko na bloga ;) dzieki Iza.. oby oby to juz koniec bo zwariowac mozna a czemu ja foty motora nie moge zobaczyc? ja tez chce nie otwiera mi sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 12, 2009 16 stopni? jak to? przeciez mamy tak blisko do siebie :) a u mnie tylko z 5 :( co do motorow to ja jechalam raz w zyciu :) i jak wsiadalam to sie oparzylam o taka rure.. no pewnie wiecie ktora a ze lato bylo to i mialam babla z woda na nodze :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 Euforka masz na ból głowyi na dobry początek stronki mi się fota otwiera.....zresztą już widziałam mmm na motorze....teraz chcę zobaczyć go bez kasku!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 specjalnie poszłam luknąć - mam 16 stopni i termometr teraz w cieniu jest! na niebie słonko i pojedyńcze chmurki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 12, 2009 dziekuje :) no a ja nie widzialam bo wtedy chyba mi sie tez nie otworzylo kto mi na maila wysle? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 co do motoru to brat mojego kupił sobie w zeszłym roku oczywiście ja chciałam się przejechać,wytłumaqczono mi co do czego i .......pojechałam!!! dobrze,ze nie sama!! mój się śmiał,że odruchy mam prawidłowe,bo od razu gaz na full :D ino z zachowaniem równowagi kiepsko! dla mnie chyba tylko czterokołowce :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja ostatnio sobie kupilam taka stacje meteo czujnik temp zamontowalam na balkonie i jak slonce swieci to pokazuje mi ze jest 45stopni na dworze :) niezle nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 12, 2009 :D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 12, 2009 Iza tzn prowadzilas ten motor? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 no a jak!! może prowadziłaś to za duże słowo,ale w każdym razie starałam się ......tylko mnie trochę na boki ściągało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach