Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja też mam taką stację meteo....ale wierzę jej tylko odnośnie temp wewnątrz i ciśnieniu....na zewnątrz mam normalny termometr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 Euforka i lecznicze na ból głowy moja stacja jak się zepsuła to pokazywała mi że jest 40 i trochę na zewnątrz jak było jakieś 5 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 Izunia :D mnie kiedyś próbowano namówić żebym spróbowała raz jeden chociaż poprowadzić , usiadłam z przodu i zlazłam :P za ciężki był i wiedziałam że nie dam rady :P wolałam jednak z tyłu , w razie W zamykałam oczy i tyle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 fotki na blogasa muszę jeszcze obrobić ,dziś wieczorkiem powinnam się spisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 i pora na lunch ;) na razie "zjadłam" 2 kawy i tabsa cynku ;)i zaczyna mnie ssać :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 12, 2009 poslalam foty :D zy ktos moze poslac Mindyy bo do mnie wraca od niej jak zwyklee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 wcale się nie dziwię,że cię ssie...ja już po śniadaniu,kawie i ......tabsie magnez plus potas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja poślę Mindy...mam nadzieję,że dotrze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 12, 2009 i jeszcze cos sle .. tez dla Mindy b od niej kuwa wraca ten mail z bledem wrrrrrrrrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 wszystkie zdjęcia obejrzałam :) sądząc z relacji Gabi się bardzo niespodzianka podobała!! i potwierdzam : Eternity jesteś wielka i jedyna w swoim rodzaju!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 Pestka relację do Mindy wysłałam,jak na razie nie pokazuje mi żadnego błędu i mam w wysłanych :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Euforkai na bol glowy Eternity jestes wielka ! a reakcja G na jednym zdjeciu -niesamowita Ja jestem po 3 kawach i waflu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 i ja wyslalam zdjecia dla Mindy -te pierwsze zobaczymy czy wroca hihi a drugich nie widze-bo Pestka zapomniala zalaczniki dac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 bo te drugie to są na pobudzenie wyobrażni ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 12, 2009 kurde nie zapomnialam byly zalaczniki ale sie zmyly gdzies i zostalo w roboczych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 szkoda że nie widzicie jak się rumienię ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 hehe czarodziejskie zalaczniki heheh juz dostalam i poslalam do Mindy zaraz sprawdze czy sie nie wroca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 12, 2009 hahaha to i dobrze :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 miny Gabi bezcenne :D a drugie fotki przesłodkie !normalnie tak wziąść i schrupać oboje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Eternity to zrob sobie zdjecie -koniecznie z dziubkiem;) hihi i nam wyslij:D Pierwsze zdjecia mi sie wrocily:OPestka rozbij to na dwa maile moze wtedy dojda-drugie doszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 Hugo hahahah ryjek mam dziś niewyjściowy :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Eternity dzieki glodna cos jestem:P a niewiem co bym zjadla:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 Hugolina jak to co byś zjadła? sałatę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 Izunia racja hihi dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 mój tasiemiec się obudził - też mam na coś smaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 12, 2009 ja zjadlam kanapke z zoltym serem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 12, 2009 odchudzać się miałam a wy tu ciągle o jedzeniu!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 heheh kanapkę z żółtym serem i z papryką zjadłam na lunch ;) a teraz bym coś "innego" zjadła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 Izunia odchudzanie odchudzaniem ale jeść coś trzeba można się odchudzać i smacznie jeść przy tym ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 12, 2009 za to co do muzyki to dobrze wiedziałam czego chcę posłuchać ;) sąsiedzi też są zmuszeni :P słuchać Sash'a :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach