Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2009 mmm i czego się szczerzysz? to nie ładnie śmiać się z czyjegoś nieszczęścia :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2009 już była zielona herbatka z cytrynką....i kawa....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 13, 2009 na kaca najlepsza praca,albo haft,albo zimne piffko :p;-) wlaczylam sobie "W mroku pod schodami" ale jakis nie teges a wlasnie jakis czas temu ogladalismy "To nie tak jak myslisz kotku" polska komedia nowa,ale nie dociagnelismy do polowy filmu i wylaczylismy znudzil nas jak nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 13, 2009 ..bo większość polskich komedii na siłę zrobiona :P :) śpię normalnie na stojąco , ciężki będzie dzień ale dobrze że piątek (już mam numerki do wysłania przygotowane na lotto ;) ) idę doczytać dokładniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 13, 2009 ożesz ! Ciastek gnojki noooo ale dobrze że przywiozą , że się nie pultali że podpisane ,odebrane itd i co ja widzę ? Mmm chce rodzić ? hahahahha powodzenia ! :P za oknem mam dziś szaro (ale nie ponuro ) no i termometr pokazuje 10 więc nie jest źle ;) tylko i tak śpiąco jak diabli :o Hugo a jest na jakim strażaku oko zawiesić ? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 13, 2009 a to za stronkę,na bóle , wkurwy itd :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 13, 2009 moje młodsze dziecko od rana jęczało że boli ją kolano jak zgina nogę podejrzewam że źle spała i się noga zastała mówię jej że jak bardzo boli to może zostać w domu , zadzwonię do szkoły że nie przyjdzie no to spryciula wymyśliła że nie może nie iść do szkoły bo potem mamy jechać na zakupy :D tata obiecał jej nowy plecak bo jej się zniszczył (stary był , jeszcze z Pl przywieziony to miał prawo );):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 13, 2009 Potrzebne jest 7 sekund żeby jedzenie z buzi przeszło do żołądka. > >Ludzki włos wytrzymuje obciążenie 3 kg. > >Długość męskiego penisa jest równa długości jego kciuka razy 3. > >Udo jest tak twarde jak cement. > >Serce kobiety bije szybciej niż mężczyzny. > >Na każdej stopie mamy ok. tysiąca miliardów bakterii. > >Kobieta mruga dwa razy szybciej od mężczyzny. > >Używamy 300 mięśni tylko po to, żeby utrzymać balans jak stoimy. > >Kobiety już dawno to przeczytały. > >Mężczyźni w dalszym ciągu oglądają swój kciuk.heheheeh :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 13, 2009 Panienka idzie po plaży. Nagle zobaczyła starą butelkę. Podniosła, > otarła z brudu, a tu wyskakuje Duszek. Panienka pyta: Czy będę miała > trzy życzenia? Duszek: Nie, przykro mi ale ja jestem duszek spełniający > tylko jedno życzenie. Panienka bez wahania: To proszę o pokój na Bliskim > Wschodzie. Widzisz te mapę? Chcę, żeby te Wszystkie kraje przestały ze > sobą walczyć, i żeby Żydzi i Arabowie pokochali się miedzy sobą i żeby > kochali Amerykanów i odwrotnie i żeby wszyscy tam żyli w pokoju i > harmonii. Duszek popatrzył na mapę i mówi: Kobieto bądź rozsądna, te > kraje się biją i nienawidzą od tysięcy lat, a ja po 1000 lat siedzenia w > butelce też nie jestem w najlepszej formie. Jestem DOBRY ale nie aż tak > dobry. Nie sądzę żebym mógł to zrobić. Pomyśl i daj jakieś sensowne > życzenie... - Panienka pomyślała przez chwile i mówi: No dobrze, przez > cale życie chciałam spotkać właściwego mężczyznę, żeby wyjść za niego za > mąż. Wiesz, takiego który będzie mnie kochał szanował, bronił, dobrze > zarabiał i oddawał pieniądze, nie pił, nie palił, pomagał przy dzieciach, w gotowaniu i sprzątaniu, byl świetny w łóżku, byl wierny i > nie patrzył tylko w telewizor na programy sportowe. Takie mam > życzenie...... Duszek westchnął głęboko i powiedział: pokaż mi > jeszcze raz tę mapę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 13, 2009 buehehhehehe dobre :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 13, 2009 a ja przez nerwa az @ dostalam bladz ... kurwa pizda cipa chuj,... niech mnie juz opusci ten nerw .. przeklinam go ... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjajajaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 13, 2009 Izunia to ja tu szperam na twrdym z calego polrocza co najlepsze na kaca by doc dobra rade a Ty mi, ze ja sie nabijam......no troszeczke:P:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 13, 2009 pestka co sie stalo? mam pikne slonce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 13, 2009 nie no nic .. ale mam cos na glowie .. heh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 13, 2009 behahaha Ciastek dobre dobre te kawaly :D Pestka nie nerwuj sie zlosc pieknosci szkodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 13, 2009 Pestka wszystkiego najlepszego dla Gabi z okazji urodzinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 13, 2009 hehehyhee euforka .. mi tam se moze szkodzic :D i dzieki .. przekaze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 13, 2009 jaaaaaaaaaaaaaa cieeeeeeeeeee no przecież to dziś ! wszystkiego naj naj naj naj naj dla Gabi ! :):):):):) :):):):):) :):):):):) :):):):):) :):):):):) i jakiego prezenta wymyśliłaś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Marzec 13, 2009 i powyzywaj sobie jeszcze ;) jak pomaga :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 13, 2009 za 20 min bede podpalac swieczki hihihhhi :D eternity hihih dlugopis od ciebie juz poszedl do szkoly .. bo po szkole wczoraj stwierdzila ze swoj zgubila bueehehhehehehe :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 13, 2009 no toz wlasnie, wszystkiego najlepszego na 8 urodzinki dla Gabi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 13, 2009 jo przekaze .. dank u :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2009 hihihihihihi...na kaca dobra też jest drzemka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 13, 2009 he Izunia znaczy komara podusilas hehehe ale wiesz co wpadaj do mnie dam Ci szczawioweczki swiezutkiej :p pomoze na kaca :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2009 zdążyłam przed tortem i świeczkami!!! spełnienie wszystkich dziecięcych (i nie tylko) marzeń dla Gabi na okoliczność urodzin!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2009 Ciastek zjadłabym sobie szczawiowej!!!!! ja generalnie nie przepadam za zupami,ale taka to bym sobie zjadła.....mniam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 13, 2009 oo tak najlepiej na kaca komara podusic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2009 poduszenie troszku pomogło ;) mam nauczkę aby nie pić wieczorem wina jak przez prawie cały dzień nic konkretnego nie jadłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 13, 2009 żebyście widzieli jaką breję mam na dworze:O chyba najbardziej odpowiednim obuwiem teraz byłyby kalosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 13, 2009 a u mnie sucho i super pogoda ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach