Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Hugolina tutaj sałatka też będzie :) u mnie też coś ok 20-22 stopni i ładne słoneczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 ja go slucham od pocztku bycia w BE hihi :D szukaj top radio Martoszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 uuuf salatka gotowa:D zostalo umycie podlogi i luz:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 nie no u mnie remont juz skonczony wszystko poustawiane pozmywane,mala wykapana a od 1,5h urzeduje w kuchni :p,salatka juz zrobiona, zurek sie gotuje jeszcze mam zamiar zrobic pieczarki zapiekane z miesem mielonym i sie wykapac i bede jajami do gory lezec :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 ciastek i Hugo odebraly gg??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Jaj pomalowanych w najskrytsze marzenia. Bab smacznych i słodkich jak miód. Zajęcy hasających po ogródkach Waszej wyobraźni. Mokrego od wrażeń śmingusa dyngusa Wszystkim przyjaciołom życze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 Wesolych Swiat i smacznego jaja, na twardo, czekoladowego, czy jakiego tam chcecie ;) Pozdrawiam cieplutko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 dziekuje Wam za zyczenia i tez jeszcze raz smacznego jajka zycze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 cos mnie ucho pobolewa, wzielam juz tabletke mam nadzieje, ze przejdzie i ze to tylko chwilowe :) z ciast mam sernik, babke, mazurek sie nie udal :D, no i muflony moje ulubione :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 no ja juz po robocie, ale nogi w dupe wlaza pestka widzialam, nawet odpisalam Ci ale Ty nic :p dzieczyny i chlopaki ;-) WESLOYCH SWIAT, SMACZNEGO JAJKA,MOKREGO DYNGUSA I KICAJACEGO ZAJACZKA ,WSZYSTKIM MILEGO RODZINNEGO SWIETOWANIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 euforka posmaruj wkol ucha mascia kamforowa albo VicVaporub ,przejdzie szybko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 no jak ja na chodzie i nie kimam to Was ni mo :p pestka zrobilam te pieczarki z miesem mielonym, tylko najpierw pieczarki ok 5 min podgotowalam i powiem ze po obsmazeniu tego wyglada calkiem apetycznie :p a wlasnie dzis w nocy znow mialam wode na klapie od sedesu i stary wcale nie wstawal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 dzieki za zyczonka :0 a dla mojego malego cos oko zacelo bolec i ropiec zapuscilam kropelki mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 nic nie dostalam na gg :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 ja robilam jakies 2 tyg temu i nie gotowalam ich .. smazy sie na malym ogni i sa git :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 zassalam sobie fil o ktorym mowila euforka .. jutro se obejze :P a teraz dobranoc i welolych jaj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 widzę święta pełną parą ! :D Martoszka stronkowa i Dea zawitała ! :) ja mam ciasto kupione :P tiramisu nie zapowiadają się goście ,domownicy nie krzyczeli to się nie brałam zresztą parę godzin spędziłam na zakupach ;) i znajomych jeszcze mieliśmy na chwilę a reszta na luzie włosy dziś inaczej ułożyłam , z prostownicą , na razie nie płaczę , przecierpię ;) i bluzkę i bieliznę sobie kupiłam to od razu inny nastrój ;):D wesołego jajcowego świętowania wszystkim ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 ach i zapomniałam dopisać - Euforka na ucho dobra jest jedna roślinka domowa , zgniata się liść i wkłada na chwilę do ucha nie pamiętam jak się nazywa , ma taki specyficzny zapach, może sobie skojarzysz albo ktoś i napisze nazwę ewentualnie olejek kamforowy na noc na wacik do ucha i będzie dobrze :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 za kilka minut 1 dzien swiat :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 11, 2009 moze jeszcze stronke zalicze i spadam spac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 12, 2009 tak w ogole to wesolych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Mmmmmm Martoszka poddala sie haha ni walczyla o stronke :D no to Wesolych no .. ino u mnie wszyscy spia jszcze hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Martoszka jedziesz na sniadanie do mamal?? o ktorej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 :) wesołych , wesołych tylko za oknem nie jest tak wesoło jak wczoraj :( dziś szaro stronkowa sałata i dla Mmm i dla Martoszki bo walczyła i chyba ją zdobyła ale na poprzedniej stronie wczoraj pomarańcza z reklamą była a teraz ni ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 witam :) nooo wczoraj bylam pierwsza i zdobylam stronkle ale po zniknieciu pomaranczki sie przesunelo hihi :P pestka sniadanie my jedli w domu bo u mamal wczesniej a my dluzej pospali jedziemy na 12 swietowac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 :) Wesolych wesolych:D do tego do podzialu hihi Pestka tez Ci jeszcze wczoraj na gg odpisalam a tu lecznicze na ucho,na oczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 jo moje gg nic wczoraj nie odebralo heeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 heloł, my juz po sniadanku,telefony wykonane do tesciow i mojej mamy ;-) teraz czekamy na gosci :p WESOLYCH SWIAT RAZ JESZCZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach