hugolina 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Pestka co sie dzieje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 a nic .. dola zlapalam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 pestka nie smutaj, za 2 tyg impra u mnie a nam wpadlo zaproszenie na za tydzien na prawoslawne swieta wielkanocne hehehe,wiec idziem a cooooo,wlasnie od tych znajomych co dzis byli, on w sumie Belg ale ona wyznania prawoslawnego, no a za 2 tyg znow impra :p, boshe wez i wytrzymaj z ta dieta :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 ja tez mam zaproszenie od kolezanki na prawoslawne swieta....ide a co a tak wogole to ja taka najedzona ze brzuch peka :O zaraz posle wam kilka fotek ze swiat u rodzicow :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 i mam cos dla was :D http://www.grafkomp2.nazwa.pl/NASZANOWA/media/FLASH/DYNGUS.swf ciastek ... jakos nie bardzo ciesza mnie impryy teraz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 oooj pestka nie marudz chyba naprawde masz dola.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 ok chyba spadam spac bo jakos nudzi mi sie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 Pestka hihi dzieki i na dola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 12, 2009 dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 no Martoszka faktycznie widac na zjeciach ze Ci brzuch peka z obzarstwa, normalnie n-pna po Hugo marudzaca lasencja, ja pitole nie mogie takich fot ogladac bo mnie zazdrosc zzera buhahah :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 ja juz mokra...dzieci i maz w lozkach zostali solidnie woda potraktowani Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 sle Wam ten kolo scian, ale idzie jak krew z nosa :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 no i dobrze, u nas mala ochlapala spiacego ojca ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 poszlo, powinnyscie dostac po 2 maile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 ciastek mam,odpisalam na @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 :) [wiadro wody] na wszystkich ;):D ja sucha :P Pestka nie dołuj się :) zdjęcia super ! już odpisałam Wam na @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 boze dziewczyny patrzcie pozar byl....ok.20 osob zginelo...w rariu trabia od juzra zaloba miedzynarodowa http://www.rmf.fm/fakty/?id=154305 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 juz 21 martwych to byl hotel socjalny...wiec w nim ludzie jakby żyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 a widzieliscie to ?? http://www.tvn24.pl/2217416,12690,0,0,1,wideo.html opryszczka kuwaaa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 :) ja wlasnie wrocilam z cmentarza nikt mnie nie oblal, uchowalam sie sucha :) zreszta to juz nie te czasy co kiedys. Cala zgraja latala po osiedlu z wiadrami, dzis juz nikogo nie widac nawet z psikawka ;) o tym hotelu slyszalam rano, straszna tragedia :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 straszna ta opryszczka :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 właśnie przed chwilą czytałam o pożarze :( zaraz luknę na opryszczkę Martoszka parę lat temu w Pl banda gnojków zawsze latała z wiadrami w pobliżu kościoła i lała wszystkich którzy szli na mszę nie było ważne czy to ktoś starszy czy młodszy , czy matka z dzieckiem w wózku:o dużo osób nie dochodziło do kościoła bo musiało iść przebrać się na sucho do domu :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 a żeby nie było za smutno z tymi wiadomościami to ja mam coś do uśmiechu ;) Naprawdę odważny facet.. To facet, który wraca do domu zalany w trupa, koniecznie pokryty na całym ciele szminką różnych kolorów, pachnący damskimi perfumami, podchodzi do żony, daje jej soczystego klapsa w tyłek i mówi: "Ty jesteś następna, grubasku.." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 nie no ja dziekuje za takiego facia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 :) Martoszka Dzieki za zdjecia juz odp na @ o pozarze przeczytalam pierw w belgijkich wiadomosciach:( straszne Ja jestem sucha hihi tutaj niema takiej tradycji by sie woda lac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 hehe bym w kosmos wyslala takiego faceta:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 13, 2009 haha no z tym faciem to dobre a z opryszczka szok :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach