Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 skoro jesteśmy przy uroczystościach kościelnych w czerwcu ide na wesele,w zaproszeniu był bilecik tej treści: By zaoszczędzić przemiłym gościom łamania głów nad prezentów mnogością podpowiadamy : mile widziany i bardzo wygodny bedzie bilecik ze znakiem wodnym Narzeczeni znaczy jeden problem mniej ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 hahahaha jak ladnie ujete bueheheeh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 Izuna hehehe znaczy si ulatwili Wam prezent;) Ale bym poszla na takie polskie wesele hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 Bigosu tez bym zjadla hihi trzeba sie kiedys do Ciastka na bigos wprosic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 ja osobiście jestem tak średnio zadowolona z tego wesela......zaplanowałam sobie wystawę i MUSIAŁAM z niej zrezygnować jak tak dalej pójdzie to szczytem będzie jak na jakies 3 uda mi się wyjechać......ciągle pod górkę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 a za bigosem nie tesknię,na święta się skusiłam i potem przez cały dzień mi się nim odbijało,chociaż chudy był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 witam u nas dzis cieplo i fajnie....choc wiatr pizga :) wlasnie wpadlam i tak sie nawpierniczalam ze az brzuch boli hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 laski dziekuje za zyczonka dla malej,impra sie chyba udala :p (mam nadzieje) goscie jada jutro wlasnie wyszla Iza vel pudelko od nas, byla z mezem z wizyta, bardzo sympatyczna parka :-) zdjecia posle pestka bo zrobi picasssa z mego aparatu i swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 boshe zapomnialam ;-) eternity dziekuje za pocztowke,rano wyjelam ze skrzynki i mowie Zuza masz przesylke hehehehe, bardzo pikna troszke opakowka sie pogniotla w transporcie ale sama pocztowka nienaruszona ,dzieki wsuwam ciasto bleeeeeeeeeeeeee ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 ciastek to ciesze sie ze impra sie udala a pudelko chociaz ucalowalas od nas? fajnie ze sie spotkalyscie...a kto do mnie zawita? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu do mnie nie zawitalaaaa a buuuuuuu pudelkooooo buuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 27, 2009 pestka do ciebie to chociaz mindy i ciastek zajrzeli :) wiec nie pikaj tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 27, 2009 byle nie ta grypa tylko:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 28, 2009 ciach:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 kurcze no jutro mus rano wstac a ja siedzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 28, 2009 nie zaszkodzi posiedziec:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 no i trza wstac :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 a gdzie sie euforka podziala?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 :) Euforka wracaj !!!!!!!!!!!! Dzieki za fotki-wygladaliscie przeslicznie ! Zuza cudnie ubrana-zreszta wszyscy,tort przepiekny i zadnego uszkodzenia nie bylo widac :) Widze ze nawet karaoke bylo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 ja tez nic nei widzialam :P najepsze .. ja wczoraj wchodze do domu ze szkoly patrze a stary twilight oglada bueheh a ja mowie a tobie co sie pojebalo??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Pestka masz zielone Ciastek ja też żadnego uszkodzenia na torcie nie widziałam,tort cudny!! Widzę,że impreza udała się w 100% bo wszyscy radośni na zdjęciach. Zuza jak mała dama wygladała,pięknie!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 Izunia:) Ciastek:) Pestka Szaro i buro dzis za oknem:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 a u mnie prawie lato!!! zaraz idę na leżaczku posiedzieć troszkę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 28, 2009 tak tak w dzien to lato ale noce jeszcze chlodne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Kwiecień 28, 2009 znowu pewnie maj. czerwiec bedzie lato a lipiec, sieprien bedzie padac:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 ja tez chce lato u mnie zaledwie 9 stopni teraz jest:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 28, 2009 już po sesji słonecznej:) nie mogę na raz za długo,bo nie chcę być czerwona,a oliwkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach