eternity1302 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 zaparz se ciotka lecznicze ziółko na gardło Hugo a jak Twoje gardło i oko ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Pestka Ik kan vandaag niet praten;) hihi Eternity kolo teczowki dalej mam czerwone-moze juz mi tak zostanie hihi a gardlo przechodzi pomalu wlasnie po tym sprayu co Pestce polecalam Ale dzieki za troske Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 a moj R jutro do pracy nie idzie,bo boja sie ze w razie kontroli nieprzewidzianej a na jutro nie ma on pozwolenia na prace wiec jutro i w piatek bo 1 maja siedzi w domu, dopiero od poniedzialku idzie do pracy no i ma byc juz rano gotowa umowa, ale jakos mnie sie to nie podoba, hm.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 a ja mam szarlotkie :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ale napierdzieliły!!!!!! ja teraz włosy potraktuję metoda ulgową-same odrosty na czerwiec bedę musiała się wybrać do fryca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 i proszę mi tu nie chorować,bo was będą podejrzewać o świńska grypę ;):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Euforka na doła najlepsze jest wygadanie się przed dobrymi koleżankami!! Tylko to zawalenie robotą cię jakoś tłumaczy ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 u mnie wieczorami na dworze grasują meszki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ale mnie łeb napierdala.....:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 ee ciastek nie krakaj...bedzie dobrze a ja dzis mimo ze mialam wolne to napieprzalam caly dzien jak nie pranie to sprzatanie to ukladanie lachow itd....ale sie nazbieralo ale jestem zadowolona bo przed dlugim weekendem bedzie czysciutko ...zwlaszcza ze jak maly nie bedzie mial goraczki to jade do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 eternity super fryzurki,mi sie najbardziej podoba chyba pierwsza z pa grzywka pudelko....ciastek super foty :) lasencje a ja dzis pewnie padne jak kawka.....aaa jeszzce bylam dzis 2 godz. prawie na silowni ale strasznie goraco bo 25-27st. na sali i jest ciezko cwiczyc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Huuugo u mnie tak mowia nawet nauczyciel :P ciastek to dla jego bezpieczenstwa pewnie .. juz masz czarne mysli ty ty ty na ekcji bylo 7 osob hehe wiecej przegadalismy niz co .. mowie ze ja dzis nie czytam i nioc nic bo mnie boli gardlo .. a Kris mowi ciekawe ile wytrzymasz bez gadania 3 sekundy?? hihihiihih :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 to nie ma na silowni jakiejs klimy? albo przeciagu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 pestka napisala \"na ekcji bylo....\" a ja czytam tak - na erekcji bylo ....:p pudelko mialam Ci powiedz jak bylas, starsznie mi sie podoba twoj fryz, mialam kiedys podobny ale mialam krotsze wlosy, kurde bede w PL to chyba sie wyskubie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 a mnie stary gania ze za dlugie:P teraz ja przeczytalam "erekcji" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 heheh glodnemu chleb na mysli hihi Ciastek bedzie ok nie zamartwiaj sie na zapas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 A ja zapuszczam wlosy hihi Ide kielichy szykowac dawno nic nie stawialam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 a ja przegapilam 4400 no to za 4405:P YYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY czysta wodka na bol glowy:P dla smakoszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 18 000 I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I I_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_II_I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 łał!! mi taki wynik "grozi" za 50 lat:D na hugolina:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Pudelko:D ja smakoszem czystej nie jestem ale wurtualnie sie napije a tu ziolo dla Ciebie ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Pudelko dzieki a ja odruchowo ziolo Ci wreczylam hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 o i stronkowe:D masz i ziolo:D co mi tam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Dzieki:) heheh glupi to masz szczescie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 zboczone czy jak hahahhahaah mataaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 zboczone czy jak?? hihi mata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 oo poszlo 2 razy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 29, 2009 Pestkazabieram swoja czesc hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nie no wiecie co dzis ja mam wampirze oko no chyba sie pochlastam noooooo zapuchniete, mniejsze i czerwwwoonneee dzizysssssssssssssssssssss live is brutall buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 30, 2009 Pestka a Twojem juz przeszlo? Wspolczuje naprawde-moje oko jeszcze do konca nie odzyskalo swoich barw:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach