Ciastek 0 Napisano Maj 25, 2009 a u mnie teraz slonce sie schowalo i zachmurzylo deko,mam nadzieje ze nie popada Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 25, 2009 Euforka fajny tel:) Ciastek na bank bedzie padac-zapowiadali przeciez burze hihi Wrocilam z ogrodu-duchota straszna:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 25, 2009 hej hej u mnie tez slonko ale upalu nie ma hehe nooo to se posiedzisz z babka od 3 filara haha ja pamietam kilka lat temu moj dpdatkowo zaczal w tym siedziec sprzedawal polisy itd. a jak zaczynal sie uczyc to misial na kims cwiczyc dobra sluchaczka okazywala sie pestka akurat byla w ciazy i ja meczyl godzinami....ja juz nie dalam rady tego sluchac a pestka byla cierpliwa bo nijako nie chciala odmowic....nawet podchwytliwe pytania mu zadawala :P pestka pamietasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 25, 2009 hehhe pamietam .. ale z ta cierpliwoscia to nie wiem hyhyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 25, 2009 Ciastkoe chmury do mnie doszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 25, 2009 wiem hugo ze bedzie padac ale zapowiadali ze jutro,a dzis to chmurzy sie to slonce wychodzi i nawet cosik grzmialo :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 25, 2009 ja mam słońca pod dostatkiem,mogę rozsyłać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 25, 2009 u mnie upal .. jesooooooo obdarlam se noge butem i zlamalam paznokiec u reki az z miesem ajajajajajajajajajjajaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 25, 2009 osz pestka....az mi ciary przeszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 25, 2009 Pestkalecznicze brrr wspolczuje Chmury byly przez 10min cos pokropilo i dalej upal Niema czym oddychac na dworze nadal 29 stopni jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 25, 2009 Pestka boli jak się czyta :O teraz to tylko plaster na palec cię uratuje,żeby nie urazić tego miejsca przy tym złamanym paznokciu oby się szybko zagoiło!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 25, 2009 ojojojoojjjjjjjjjjjjjjj Pestka brrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 25, 2009 wysle Wam cos na maila zaraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 25, 2009 no to wyslalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 25, 2009 euforka super :) jo paznokcia obcielam na krotko jak sie dalo boli mnie w tym miejscu .. nogi koszmar no , dzis wlozylam skorzane baleriny na gole nogi , duzy palec babel odrazu pekl zanim doszlam , i na jednej piecie 3 bable i na drugiej 1 wielki ... boszzz boso bede teraz lazic :( i u mnie upal , w szkole mi sie bluzka do krzesla przykleila ahhahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 25, 2009 a kuku,nie spie :p hehehehe,cud jaki cy cuś ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 25, 2009 a ja? ja tez nie spie a wstaje po 6 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 26, 2009 nooo cud ciastek hhaha ale u nas byla w nocy burza ... jak pierdykneloooooooo to az wszyscy powstawali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 26, 2009 i u nas byla niezla rozpierducha w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 26, 2009 uuu to jak u Was byla to pewnie i do mnie juz idzie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 26, 2009 oby mnie nie zaatakowala podczas jazdy :P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 26, 2009 euforka :) mi juz skora zlazi z ramion buuuuu .. a dzis chlodniej fajnie dychnac mozna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 26, 2009 dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2009 :) Euforka super pamiatke masz:) -chodzi mi o to co przeslalas na @ U mnie burza byla o 4 rano hihi zerwalam sie bo mialam drzwi od balkonu otwarte hihi ale 10 minut poblyskalo i po burzy bylo:D Dzis wreszcie chlodniej:) fajny wiatr wieje:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 26, 2009 wszystkim :) Euforka masz zielone Bardzo lubię takie rzeczy jak to co na @ przysłałaś,chyba sentymentalna jestem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 26, 2009 Pestka wychodzi mi,że tylko jakies klapki japonki możesz nosić,dobrze,że ciepło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 26, 2009 taaa ino ze zimno sie wlas nie zrobilo ehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2009 U mnie dalej goraco-slonko swieci tylko wiatr jest ale po tych upalach to taki przyjemny wiatr:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2009 zachwalilam pogode-pada u mnie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 26, 2009 i grzmi :O burza jest -a ja sie boje burzy hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach