hugolina 0 Napisano Lipiec 27, 2009 Martoszka Eternity oprawki fajne teraz czekam na fote:) Jade jutro sie krecic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 27, 2009 13 zaskakujących faktów o kobietach :D #1 Kobiety na przykład, nie mają męskiego nawyku drapania się w głowę gdy myślą nad odpowiedzią na zagmatwane pytanie. Kobiety nie lubią okazywać, że są zakłopotane. Nie chcą też nigdy zniszczyć swoich fryzur tym gestem. #2 Kobiety nigdy nie zrozumieją dlaczego piłkarze podczas meczu stoją w linii, ze skrzyżowanymi rękami, przed strzałem z rzutu wolnego. W dodatku, kobiety nigdy nie zadrżą gdy męska postać dostanie kopniaka w pachwinę na filmie. #3 Gdy kobieta ziewa, zawsze zakrywa usta otwartą dłonią, nigdy pięścią. #4 Po kąpieli kobieta bierze ręcznik i robi sobie turban na głowie, przynajmniej na minutę. Powody tego orientalnego rytuału są nieznane. #5 Kobieta nigdy nie wścieka się gdy jej kąpielówki wejdą między pośladki. Kobiety z radością noszą te przedmioty do tortur zwane bikini. #6 Wiele kobiet martwi się o swój wygląd gdy uprawiają seks. #7 Kobiety otwierają butelki otwieraczami do butelek. #8 Kobiety czują się niezręcznie gdy nie mają nic w rękach. Dlatego też zawsze noszą ze sobą podręczne torby. #9 Kobiety są absolutnie obojętne wobec swoich narządów płciowych; kiepsko znają się nawzajem. Nigdy nie rozmawiają z nimi, nie dają im śmiesznych imion i nigdy nie są na nie złe. #10 Siedząc w publicznym środku transportu trzymają nogi razem. To dlatego faceci lubią siedzieć obok kobiet, gdyż mogą siedzieć wyciągnięci. #11 Gdy kobieta będąc w miejscu publicznym zauważy, że ma rozpięty rozporek nie martwi się tym zbytnio. #12 Kiedy kobieta ubiera się by wyjść, zakłada najpierw bluzkę. Dopiero potem majtki. Faceci robią to odwrotnie. #13 Na koniec, po seksie, kobiety nie czują się śpiące. Czują wtedy ochotę na rozmowę i pocałunki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Lipiec 27, 2009 pomacham chociaż na dobranoc , na więcej nie mam dziś siły ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 28, 2009 hehe pestka....dobre a teraz mowie dobranoc a moze dzien dobry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 28, 2009 no wieta co, ta moja mala bzdziagwa to ma takie pomysly ze glowa mala wlasnie dzwonila do mnie z PL i mowi tak: -wiesz mama co mi ciotka kupi na urodziny? ja mowie no nie wiem, a ta tak: -sarenke (w sensie pieska-ja zajarzylam ze faktycznie kuzwa jakas sarne bedzie miec z lasu hehehehehe),no i mowi dalej tak: - bo wiesz Sherinne zostawilibysmy u babci w PL a ja wzielabym pieska ze soba powiedzialam ze ma do ojca sie zglosic z tym pytaniem ,a nie do mnie cyrk na kolkach no psy,koty i swinie morskie,a kto sprzata..chyba jasne nie.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 28, 2009 zartujesz , jeszcze psa bedziesz miec?? nhahaaha a wiesz ze on musi miec chipa i wszystko inne zeby byc za granica :P ja nadal marze o jakims legwanie ahhahaha , ale moj stary tylko nosem kreci , choc wiem ze mu tez sie podobaja :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 28, 2009 przeciez teraz granic nie ma, a poza tym nawet w PL jak psa rejestrujesz to tez juz ma chipa, a poza tym ja mam kota jak na razie a nie psa hehehehe, tez nie zachipowanego :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 28, 2009 obejrzalam wlasnie "Anioly i Demony" fajny jest filmik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 28, 2009 u nas dzis ciepelko :) mi akurat anioly i demony srednio przypadly do gustu,obejrzalam do polowy i mnie przynudzil ale wiekszosc twierdzi ze to dobry film...mysle ze nie moj gatunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 28, 2009 heheh mi tez sie nie podobal , chyba 10 min tylko obejrzalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 28, 2009 no to faktycznie te 10min mialas akcji filmowej,akurat sceny w laboratorium,potem akcja fajna jest mi "Kod da Vinci" tez sie podobal, no ale wsio jest kwestia gustu nie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 28, 2009 moj M oglaal wiec zerkalam mimo woli hihih , dlatego mowie ze 10 min ogladalam reszta sobie przeleciala :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 28, 2009 moj R mowi ze ksiazka jest o niebo lepsza,ale zawsze tak jest ze film nie opowiada wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 28, 2009 mi "Kod da Vinci" tez sie w miare podobal ale te demony....ech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 28, 2009 hehehe Martoszka, ja czekam na 2 czesc Lejdis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 28, 2009 a gdzie reszta naszych babek????????????czyzby wczasyyyyyyy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 28, 2009 Jestem:D bylo super hihi wrocilam w mokrych skarpetkach i butach:D bo na wodnych atrakcjach bylam pare razy hihi Najlepszy byl typhoon:D na mlocie tez bylam ale on tylko tak strasznie wyglada hihi wysle Wam potem zdjecia Ciastek jak Demony ogladalam w kinie-dla mnie troche za bardzo po amerykansku zrobione hehhe ksiazke tez czytalam i uwazam ze lepsza,dzieki za namiary-moze jutro pojade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 28, 2009 hehe hugo fajnie ze sie dobrze bawilas :) ja jak z pestka bylam na wodnym jakby pontonie to mialysmy dupy mokre a zwlaszcza dla pestki sie ful nalalo ja tam nie wiem czy i kto wczasuje...wiem ze ja jutro musze wstac przed 6 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 29, 2009 ja teraz jak bylam na zwyklej kolejce hehehe to o malo nie wylecialam , tak mnie suwalo w te i spowrotem , ze kolega z ktorym siedzialam az mnie za rece lapal , zebym nie poleciala haahahaahahha ,a to byla takka niepozorna ciuchcia ktora zapierdzielala jak gooopia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 29, 2009 wszystkim :) wróciłam,może z parę dni posiedzę na tyłku ;) idę zaległości poczytać (żeby wiedzieć co się działo) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 29, 2009 hejka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 29, 2009 jasne :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 29, 2009 www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 29, 2009 w pracy tyram za dwoch a urlop dopiero za 2,5 tygodnia :o u mnie rodzinka wyjezdza wiec chata wolna do niedzieli sama zostane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 29, 2009 poza tym to nic nowego wylalam wino na lapka ale dziala klawiatura sie troche zamoczyla i przez 1 dzien nie chciala dzialac jak nalezy jakies zwarcie sie zrobilo ale chyba juz jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 29, 2009 euforka toprob imprezke hihi aa podpisalam petycje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 29, 2009 hehe stara sie robie zamiast sie cieszyc ze chata wolna to mi smutno ze sama zostane ;) ale w sobote wybieram sie na pare godzin na woodstock wiec pozniej moze przesle Wam jakies fotki .. o ile w ogole je zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 29, 2009 dobranoc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach