euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 Hugo noz piatek 13go nie? kumulacja ;):D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2009 oo Euforka przypomnialas mi-musze dzis zagrac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2009 Ale mnie wczoraj wpienil ten turek lizus znowu hehehe robilismy jakies zadania-nauczycielka kazala mi odp odpowiedzialam ta sie o czyms innym zagadala a potem wrocilismy do cwiczen Turek siedzi zaraz kolo mnie:P i nauczycielka znow spytala mnie-a ten jak wyskoczyl do niej !!! ze przeciez ja dopiero odp i teraz on musi:O nie cierpie lizusow-jak dla mnie moglaby mnie nigdy nie pytac hihi Nauczycielka nie miala zegarka-pyta tego turka ktora jest godzina- bylo przed 21 i ten jej tak powiedzial-lekcje konczymy po 21 Anglik go poprawil i powiedzial ze juz jest czas by skonczyc lekcje hihi (w ramach zartu) a ten znow wyskoczyl ze to nie prawda -ze on chetnie na lekcjach siedzi itd rece nam opadly-biedny nie zrozumial zartu :P nawet nauczycielka powiedziala do niego by sie wreszcie przymknal:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 13, 2009 Hugo looo matko, ten turek to dorosly facet a zachowuje sie jak dzieciak :o bleee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2009 euforka dzieki zawsze tepilam lizusow:P ale takiego jak on w zycieu nie widzialam heheh wazelina blee:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 bry hugo a moze ten turek to jeden wielki chodzący kompleks:D:D:D? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2009 Pudelko:) hehe dobre choc trudno wyczuc co z nim nie tak-moze to narodowosc?W zeszlym roku mialam turczynke w klasie i tez wazelina byla:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2009 ja jestem taka ze jak nauczyciel pyta to jestemostatnia osoba ktora sama sie zglosi do odp heheheh a ten az sie z nia o to klocil:Osztywniak i tyle hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2009 :) dziękuję ! dziękuję ! i impreza od rana ! :D |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| |_||_||_||_||_||_| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2009 Hugo :) zagrać to dziś muszę ja ;):D idę szykować dalej laski do szkoły i do reszty wypowiedzi ustosunkuję się potem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2009 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 13, 2009 a jesli chodzi o wpis modk to ja sie zastanawialam o co chodzi:D:D:D myslalalm ze cos przegapilam, a przeciez ostatnio jestem dosc na bieząco:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 zawsze chodzi o to samo hiihi jak dobrze ze dzis piatek ... tak mi sie chce spacccccc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2009 taaaaa właśnie - zawsze chodzi o to samo tylko nieważne wtedy jak by spojrzeć , jak analizować to i tak zawsze my wychodzimy na france i oprawców(no bo my piłyśmy 2 dni pod rząd a one tylko jeden ) inni na tym forum chyba jakieś chody muszą mieć u modów :P bo wulgaryzmami łamie się regulamin na wszystkich tematach (zamknijmy kafeterię :P albo zróbmy słownik czatu jak moja córka ma na jednej stronie dla dzieci - słowa nie zatwierdzone w słowniku nie przejdą na publiczne forum :D ) zgadzam się z tym że forum nie jest pamiętnikiem ale też nikt nie ustala nam szablonów o czym piszemy a o czym nie - za to odpowiadamy same i piszemy tyle ile same chcemy i jak to było ? oliwa zawsze sprawiedliwa bo na wierzch wypływa ? zwłaszcza jak ktoś posiada dowody ;) delikatnie choć cisnęło mi się coś więcej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 euforka i ja skladam ci najserdeczniejsze zyczonka i salate iziolo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 jaka euforka?? eternity ma urodzini hihihih .. Martoszka obudz soie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 ja dzis mam strasznego pecha...zresztą chyba nie dziwne mialyscie racje zebym z domu sie nie ruszala do pracy nie dojechalam bo samochod jecdnak nadal nawala zawiozlam malego do przedszkola i do mechanika zapytac co jest do licha on powiedzial ze to popmpa raczej paliwowa ale nie ma czasu jej wymienic :O zawloklam sie jakos do domu i czekam na mojego W zeby wymienil normalnie szarpalo mi w miescie samochodem,zatrzymywal sie...wszyscy mnie mijali a jak nie mogli to trąbili cwele jedne alez mi wstyd bylo nie dosc ze jechalam 20 na h to jeszzce mi gasl :P RAAAATUUUUNKUUUUUU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 13, 2009 Martoszka:) Jutro z rana ide na ten aerobik:Dmialam isc dzisiaj ale musze jechac az do Antwepren:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Luty 13, 2009 Martoszka wiem że się pomyliłaś ;) hihihi dziękuję Pudełko i Tobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 euforka jak masz zaufanych mechanikow i auto jest ok to sie nie zastanawiaj a sprzewadca to moze jakis nie ten tego i moze z natury niezdecydowany hugo trza bylo turka w czache i po krzyku hihi u nas nadal chlapa i snieg mokry pada a mam dzis jechac do kolezanki na kawke...umowilam sie juz kilka dni temu....mam nadzieje ze moj naprawi mi te auto bo ja na miasto przez ronda i skrzyzowania sie nie wybieram takim jechac a ona mieszka na drugim koncu miasta :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 Ela album wlasnie ogladam....zajefajne foty hihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 eternity mialo byc mysle inaczej a pisze inaczej to przez ten porypany dzien PRZEPRASZAM BARDZO:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 dalej sie nei kapnela hahahhah .. Martoszka obudz sie ahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 hahaha no ju sie obudzials hihhih .. no a KYSZ dla twego pecha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 prosze o wyrozumialosc hihi jak pomyle jeszcze jakies imiona i nicki to odrazu prosze mnie w łeb walić OK? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 Martoszka kupilam fajne rybaczki dla twojej malej .. mam nazieje ze beda oki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Luty 13, 2009 Ela ja tez mialam caly pokoik w plakatach a teraz dzieciom nie pozwalam ani jednego powiesic....bo jak na nowe meble czy ściany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 biale :D .. no dostaniesz w leb :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 13, 2009 hahaha no ja tez mialam caly pokoj hihiih ... Gabi wiesza swoje obrazki tez .. plakatow nei zbiera :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach