euforka 0 Napisano Luty 20, 2009 tym samym areszt domowy bo raz ze glowa mi peka i mam lezec a dwa, ze wygladam super z tym plastrem w poniedzialek na kontrole do porodni chirurgicznej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 20, 2009 boszeeeeeee jak se to erobilas??? jak o co?? jesoooooooooooooooooooooooooooo euforkaaaaaaaaa Izunia a gdzie to hihi ty tez grasz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 20, 2009 rzucalismy sie sniezkami :( .. przy aucie chcialam sie schowac do auta i jakos tak nie pamietam ale przywalilam w krawedz drzwi w czapce mam dziure w czole tez :o i mega guza :(:(:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 20, 2009 Peskta ide spac, dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Luty 20, 2009 pestka euforka na pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 no euforkaa to ladnie ja pierdziuu .... zeby tak sie skonczyla zabawa heh widzicie na gorze reklame filmu moze EDEN LAKE ? ja juz go obejrzalam heheh .. dziwnie sie konczy .. ale mozna sciagnac :P¨ bo napiecie jest :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 aaaa Izunia a one nie sa jak ktos chory??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 21, 2009 :) Pestka czyli jestes na biezaco z filmami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 21, 2009 Pudelko dzieki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 no jo tak pol na pol heeheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 wszystkim:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 Euforka a widziałammój opis na gg? myślałam,ze ze śniegu TERAZ to się tylko dzieci i psy cieszą ;) skoro sobie czoło rozwaliłaś to ciebie chyba pod dziecko podciągniemy.... niech się szybko goi i żeby blizna nie została!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 na górze to ja mam teraz reklamę LOTTO :D Pestka ja nie gram,ale czytałam i jakiś reportarz ogladałam o tej grze :) dlatego wiem,że tam trzeba się lansować,brać pigułki na odchudzanie (diet pill po mojemu - dietetyczne pigułki czyli na odchudzanie),robić operacje plastyczne,no i rzucać chłopaków! myślą nawet nad zrobieniem polskiej wersji tej gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 heheehe polskiej ??? Gabi lubi ja ubierac itp . no tyle ze po angielsku wlasnie ma problem :D Mindy Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Luty 21, 2009 hiehehe widzialam Izunia :D noo jak dzieci ;) dobrze, ze w nos sie nie uderzylam bo mialabym dwa oka sine .. dopiero bym wygladala :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 Pestka to ci odmachnę właśnie czytałam,że w to najchętniej grają dziewczynki 9-15 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 Euforka teraz fiolet modny....miałabys coś w rodzaju makijażu pernamentnego ;):) żartuję oczywiście.....dobrze,że tylko tak to się skończyło!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Luty 21, 2009 Pestka Euforka oby sie szybko zagoilo-oj bidna odganiam pecha od Ciebie a kysssssssssssz Wczoraj skusilam sie na schwarme-niewiem jak sie pisze heheh z dipami i frytkami-do tej pory jeszcze mi sie nia odbija:O Ja juz po dzisiejszym aerobiku:D trzeba bylo troche kalorii spalic;) Pestka ja juz widzialam ludzi jak chodza w szpilkach albo trampkach-chyba juz wiosne poczuli hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 tu tez chodza w trampkach , przewaznie w szlolach dzieciaki :D ... sie nei zdziwie jak mieli je na noigach od lata hahhah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 21, 2009 eee no ,ja tez w trampkach naginam,ino takich do polowy lydki i deko oceplanych,cala zime przelazilam w nich :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 hihi Kasia mi na kawe zawitalaa ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 21, 2009 heyyyyyyyyyyyy najechalam pestkow i im dupe zawracam!!!! haaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 21, 2009 nooo zawracaj :p;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 21, 2009 a co to kurwa za mina co?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Luty 21, 2009 jaka kurwa ....phi :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Luty 21, 2009 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Luty 21, 2009 heheh to se pogadaly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Luty 21, 2009 one się rozumieją bez słów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach