hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2009 Filmu nie widzialam-oo slonko sie rozesmialo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2009 za oknem mam 12 stopni :D MMM jak to mozliwe ze tylko u Ciebie zimno????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 14, 2009 Hugo zabralas mi slonce buuu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2009 wszystkim:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2009 wg mnie to mmm ściemnia na potęgę!!!! u mnie też ciepło i piękne słońce,właśnie wróciłam z charciego spaceru :D logiczne jest,ze gdyby było zimno,pochmurno i deszczowo to bym się z afganem nie pchała na Cytadelę mmm a gdzie ty mieszkasz,ze tylko u ciebie zimno i pochmurno? ja chcę te bliźniaki zobaczyć!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2009 Izunia:) Pestka wczoraj w pogodzie pokazywali ze popoludniu od Twojej strony zacznie padac ! a potem dojdzie do mnie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2009 Slonko sie u mnie tez za chmurkami schowalo ale mam 14 stopni hihi a gdzie sie nasza Mindy podziewa aa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 14, 2009 moi domownicy poszli podworko przadkowac a ja pojechalam se na lekkie zakupki jutro jedziemy zas do mojej kuzynki w gosci...tej pedantki sanitarnej hihi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 14, 2009 no mam lokatorke ,zmiana imienia jest Fifi, z tych dlugosiersciowych,na razie jest malutka ,bialo-ruda :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 14, 2009 sciagam Martoszka te Siedem Dusz, ale cosik nie idzie,moze ruszy bo i z opisu ciekawy Martoszka mowisz teraz Ty inspekcje robisz u kuzynki ;-) my jutro tez bedziemy miec gosci,kuzwa ostatnio goscie i goscie dzis tez wpadli z ta swinka,a jutro inni z polskiej szkoly,mam zamiar salatke z makaronu i lososia zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 14, 2009 no i padalo Hugo padalo hehehe .. ale uz nie pada .. slonca ni ma poszlo jak ja w pizdu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 14, 2009 i u mnie pada pestka, zimno sie zrobilo jak nie wiem,a mnie cos trzasc zaczelo brrrrrrrrrrr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 14, 2009 u mnie 9 stopni wiec wzglednie jeszcze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 14, 2009 nie nio ja wlasnie inspekcji nie robie...zwlaszcza u niej bo ona strasznie steryl;na wiec jak ona przyjezdza to musze zrobic sterylizacje hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 14, 2009 Martoszka to zachowaj sie tak jak ona hehehe u Ciebie ;-) (zartuje oczywiscie) poslalam Wam cosik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Marzec 14, 2009 Ciastek juz odp na @:) u mnie tyz padalo:O slonce ucieklo na dobre i zrobilo sie zimno:O wiosna po byku:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 14, 2009 nie no tak wogole to ona jest fajna....tylko wkurza mnmie ze robi z domu muzeum i nikomu nic nie pozwala dotykac...zawsze sie smialam ze wyciera pewnie klamki od drzwi jak pojkedziemy ....a specjalnie kapcie daje odracu w drzwiach zeby jej polerowaną podloze jeszcze bardziej wypolerowac :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 14, 2009 ciastek juz ide na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2009 podejrzewam,ze u mnie było coś ponad 15 stopnina dworze,normalnie porozpinana chodziłam i nawet grzejniki przestały grzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2009 no i przyznać się,która z was na skype robi za eryka,bo mi tu jakiś wydzwaniał jak mnie w domu nie było :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Marzec 14, 2009 Izunia to pewnie MMMM chcial Ci te blizniaki pokazac na kamerce, o ktore ta sie upominalas buahhaha :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Marzec 14, 2009 izunia...przyznaje sie bez bicia ze eryk tonie ja ;)nie mam nicka twojego skype ciastek nooo lodoweczka super sie prezentuje a świnia?mowilas ze malutka a przeciez juz niezle z niej bydle hihi ; ) pikna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 14, 2009 buehehe ja mam skypa ale odpalam go raz na pol roku hihi to nie ja :P ja ogladam filmyu na lapku :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Marzec 14, 2009 myślisz,że ten eryk to mmm? hmmmmm.....ciekawe kto mu mój nick skypowy podał :P a co do filmu \"Siedem dusz\" to SUPER!!!!!! jakiś miesiąc temu ogladałam wczoraj Eden Lake luknełam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 14, 2009 co gdzie i jak jak gdzie ja znowu dopiero do domu wszedlem smigalem sobie po autostradach 250km\h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
machete 1 Napisano Marzec 14, 2009 Stary rekin uczy synka jedzenia: -Widzisz człowieka w wodzie to podpływasz, wystawiasz płetwę grzbietową, okrążasz go raz. Potem okrążasz go drugi raz, potem trzeci. Na koniec okrążasz go czwarty raz i możesz go zjeść. -Tato! A nie można od razu? -Skoro wolisz z gównem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 14, 2009 buahahah :D niezle! heheheh Ciastek Fifi jest super :D lodowa tez! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Marzec 14, 2009 ja ze skypa nie korzystam :P u mnie dzis nawet slonecznie bylo pojechalismy na basen a tam z 4 basenow czynny tylko jeden :o wiec zrezygnowalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 14, 2009 edden lake ogladalam jakies 3 tyg temu .. nie podobal mi sie koniec ehhehehhe jakis taki chuj wie jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Marzec 14, 2009 dowcip dobry buehehehheeh :D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach