pestka-4 0 Napisano Maj 1, 2009 spac nie moglam oddychac ciezko .. wstaje patrze a tu kuwaaaaaaaaaa drugie oko wampirzeeeeeeeeee ... teraz am 2 dla rownowagi :D bladz .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 1, 2009 pestka to jak nic swinska grypa hehehehe polaczona z ptasia ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 1, 2009 Pestka loo mamo moze masz zapalenie spojowek? Co do swinskiej grypy to nie kraczcie bo juz sie pojawil przypadek w Holandii Pestkana oklady ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 lo boziu pestka masz sie z tymi oczami dzis moja mala najpierw bierze udzial w jakis zawodach sportowych a potem wystepuje w tym zespole tanecznym :) trza nagrac i nacykac zdjec....ale sie cieszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 1, 2009 ja to chuj haha stary wstal galy zapuchniete i tez oba czerwone jedno w ogole jak podbite :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 1, 2009 ide czytac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 1, 2009 ojojojoj co sie dzieje z tymi Waszymi oczkami moze to jakas alergia co? za limity, na zdrowko i inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 1, 2009 heh a slyszalyscie, ze bylo podejrzenie swinskiej grypy u mnie w miescie? okazalo sie, ze to tylko jakies przeziebienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Maj 1, 2009 jakby ktos chcial posluchac pussycat dolls doll domination deluxe edition to mowic, wysle linka na @ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 hahaha teraz jak ktos smarknie to beda [podejrzewac swinska grype a tak wogole tosą spekulacje ze wymyslili ta grype po to zeby odwrocic uwage od kryzysu gospodarczegu.....aby hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 1, 2009 oo Euforka sie pokazala Jeszcze czekamy na Mindy No juz w Belgii jest tez pare osob pod obserwacja z podejrzeniem swinskiej grypy Chyba raczej nikt nie wymyslil tej choroby-szok ze sie tak szybko roznosi ! Jade dzis na karuzele do innego miasta-tam gdzie do szkoly jezdze hehehe bede sie krecic:D Pestka moze idz z M do lekarza ! Bo 2 czerwone moga oznaczac jakas alergie ,szczegolnie jak sa napuchniete ! Moje bylo z krwia ale nie za bardzo opuchniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 1, 2009 a ta swinksa grypa to jest wirus powstaly z 3 gryp-ptasiej,swinskiej i ludzkiej Nawet nie chce myslec ze moglby ktos z nas na nia zachorowac ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 nooo ptasia nas ominela to moze i swinska ominie mam nadzieje ze jakiejs krowiej czy małpioej nie wymysla :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 aaa dzis moja corka najpierw miala zawody sportoqwe a potem wystep ze swoim zespolem wysylam wlasnie qam foty,po kilka sle bo poczka wariuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 1, 2009 Martoszka juz odp na @:) Ale dzis byl upal-poopalalam sie a teraz jade sie krecic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
the best man for a job 0 Napisano Maj 1, 2009 hej a mnie zab, a raczej dziura po zebie tak nap..... ze nawet topiku nie chce mi sie czytac :-( tragedia. do tego mam szczeke jak Schwarzenegger i to tak od wtorku. :-( pozdrawiam moze pozniej zajrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 1, 2009 jutro jadziem nad morze pooddychac swierzym powietrzem ... mam nadzieje ze pogoda sie utrzyma .. w dzien jakos bylo a teraz znow mnie na wieczor lamie , az mi niedobrze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 uuu the best na zeba a dla pestki zycze zeby pogoda sie utrzymala jajebista Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 a u nas dzis jakos chlodno...wiatrzysko wieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 a tak wogole to se mysle stronke moze zalicze i ide na tv :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 :P net mi muli jakos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 1, 2009 :) Martoszka stronkowa i idę rzucić okiem co napitolone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 1, 2009 helol :p zapowiadali pogorszenie pogody ,pestka uwazaj a ptasia grypa chyba na ludzi sie nie przenosila,w przeciwienstwie do swinskiej :p my dzis od 14h na powietrzu, bachury sie dotlenily ,a mojej jeszcze malo,dopiero co do domu wlazla ,bosheeeeeeeeeeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 1, 2009 czytam :) uuuuuu chaty to ja będę miała tylko pół wolnej i to dopiero w listopadzie bo starsza jedzie na obóz do Walii może się co wymyśli żeby sprzedać i młodszą ;) hahaha Hugo zamiast się pilnie uczyć to na kafe wysiaduje :P łaaaaaaaaaadnie aaaaaaa Pestka lecznicze zioło ło matko niewesoło z tymi oczami , ki cholera Was dopadła ? a w związku z nowym wiruskiem od wczoraj w tv nadają jak się ustrzec w najbardziej podstawowym stopniu i jak nie rozprzestrzeniać wirusa tutaj pierwszy przypadek to małżeństwo młode (kilka tygodni po ślubie) - przywieźli "pamiątkę" z podróży poślubnej :O hehe niezłe - wymyślili grypę żeby zatuszować kryzys ... The best na okłady na zęba , i ponowna wizyta chyba by się przydała bo coś za długo chyba boli ? Pestka no ja nie chcę krakać ale ta gorsza pogoda możliwa bo dmucha od nas do was - trzymam kciuki żeby od nas wywiało na jakiś biegun a do was nie doszło ;) Euforka :) fajnie że jesteś Mindy zakopuj te ostatnie dołki i daj znać że dychasz ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 1, 2009 nic mi się nie chce :o @ się zbliża :o pogoda dziś w kratkę - słońce z deszczem :o moje dziecko poszło dziś do szkoły w piżamie :P ale specjalnie :D mieli dziś Mr Muddle day - to postać z historyjki która wszystko miesza - zakłada ubrania na opak , źle je łączy:spodnie od piżamy z marynarką , zakłada dwa różne buty itd fajnie tak , wesoło od czasu do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 1, 2009 nie straszcie , ma byc jutrooo cieploo booooooooo sie wkurwie .. znow wieczor a ja sie gorzej czuje .. dzizyyyss noo :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 1, 2009 nie no u nas tez wialo ale miej nadzieje pestka ze bedzie cieplo sprawdz pogode na necie jak bylam u ciebie to codziennie sprawdzalam jaka bedzie tego dnia co mielismy nad morze jechac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Maj 2, 2009 no niby pogoda ma byc podobna do wczoraj .. a ja znow spac nie moge boszzzzzzz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Maj 2, 2009 no u mnie bedzie inna pogoda niz wczoraj,juz widze teraz ze jakos szarawo deko, ale u Ciebie moze byc zupelnie inaczej jak to w Belgii hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Maj 2, 2009 uuu pestka czemu spac nie mozesz przecie ty spioch ;) ja se troszke pospalam dopiero wstalam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach