pestka-4 0 Napisano Lipiec 9, 2009 hhahahahahahah Martoszka dobre hahahahha dlatego ja sobie sama robie henna hihihi , bo jak ktos mi zrobi wasy na glowie to ja dziekuje :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 9, 2009 dziękuję za kwiatka i sałatę nie ma to jak \"musieć\" coś załatwić,jedni mówią to,drudzy całkiem coś innego ja też jeśli już to tylko rzęsy henną może płyn do zmywania makijażu oczu pomoże,taki dwufazowy z oliwką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 9, 2009 ponieważ foto dostałam linkiem to wam wklejam mój \"tryptyk afgański\" http://img212.imageshack.us/img212/5199/dscf2247.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 9, 2009 sama żaba wyskakuje,może teraz zadziała http://img212.imageshack.us/img212/5199/dscf2247.jpg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 9, 2009 głupia żaba :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 9, 2009 woooowww superrr ... a na ostatniej focie jakby prosto od fryzjera wyszla :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 9, 2009 widzisz te obrazy? tam są moje wszystkie 3 afganki - od lewj - Fuka,Izzy i Alma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Lipiec 9, 2009 u mnie się tylko żaba pokazuje :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 9, 2009 jo ale wkleilam linka da Martoszki na gg hahaha i tam mi sie super otworzylo :D wiec widze no wiec Alma ma super fryz hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 9, 2009 ja tez zabe widze PRAWDZIWA KOBIETA NIGDY NIE MA: 1. Czasu 2. Pieniędzy 3. W co się ubrać ZAWSZE MA: 1. Rację 2. Genialne dzieci 3. Męża idiotę Z NICZEGO POTRAFI ZROBIĆ: 1. Sałatkę 2. Kapelusz 3. Awanturę małżeńską TRZY OKRESY W ŻYCIU KOBIETY: 1. Pierwszy: Psuje nerwy swojemu ojcu 2. Drugi: Psuje nerwy swojemu mężowi 3. Trzeci: Psuje nerwy swojemu zięciowi TRZY ZWIERZĄTKA PRAWDZIWEJ KOBIETY: NORKI - ( w szafie ) JAGUAR - ( w garażu ) OSIOŁ - ( który na to zarobi ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 9, 2009 u mnie tez zaba:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 9, 2009 osz, moja przyjaciolka jest prawdziwa kobieta!! ja niestety nie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 9, 2009 hahahah ja tez i zaliczam z lekka :D:D ale nie wszystko pasuje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 9, 2009 mi ewidentnie brakuje zwierząt:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 9, 2009 mi tez , i genialnych dzieci :D ahaaaa i czasu mam duzo hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 9, 2009 http://www.studiose.med.pl/index.php?action=glamsmile ktora chetna?? hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 mnie to tylko zastanawia jak ja pojde jutro dopracy z takimi brwiami pomysla ze stucne ;) a jak piena od tarcia to juz nie wspomne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 a mi sie otworzyly portrety w IE piekne!! :) dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 Matoszka pomysl, ze jeszcze jutro i weekend nie chce sie zalamywac ale wydaje mi sie, ze po 2 dniach dopiero zejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Lipiec 9, 2009 a teraz chyba popra isc spac ,jak ja jutro wstane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 10, 2009 nie wiem jak ty Martoszka wstala :D ale moj M to ledwo zipie , wstaje o 4 caly tydzien , idzie na 5 do roboty i konczy o 7-8 to lekko... wieczorem oczywiscie , chyba chca go do wakacji zajebac:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Lipiec 10, 2009 o jak ladnie na dziendoberek :D dzis piatek moie Martszce niech kremem posmaruje tlustym :D troche odpusci .. ja tez sama jak se robie to czasem przetrzymam i wychodza czaaarneee , no ale ja mam ciemna karnacje i wlosy , a Martoszla blondynka hihi i nie za ciemna , wiec te brwi pewnie sie jeszcze bardziej rzucaja w oczy hyhyhyhy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 10, 2009 :) Pudelko jak mowisz, ze dobry ten heviran to chyba sobie tez go dzis kupie szybko Ci zeszla opryszczka czy standardowo do tygodnia trzeba sie meczyc? mi wyskoczyla pod ustami, prawie na brodzie, troszke sie rozlala :(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 10, 2009 a czy to sa tableti na recepte? w internetowej aptece jest wylacznie na recepte :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Lipiec 10, 2009 Pestka masz ziolo na dzien dobry;) nooooooooooooo dzis piatek hurrrraaaaaaaaaaaaaa i znowu weekend szybko te dni uciekaja :) a dzis moja siostra ma urodziny wiec popoludniu torcik bedzie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 10, 2009 no u mnie jeszcze dzis i jutro i jadymy,kuzwa a @ jak nie ma tak nie ma,kufffffa no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 10, 2009 hejka! euforka te leki tylko na recepte:( ale jak pojdziesz do lekarki to moze szybciej nie schodzi, ale ja sobie bralam to i zovirax, zeszlo szybko, a do tego pozniej ja sobie zrobilam taką profilaktyczną kurację i na razie w ogóle mi się nie robi składniki tego leku niby zabijają tego wirusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Lipiec 10, 2009 :) Pestka Ja tez widze tylko zabe:P Martoszka to Cie baba zalatwila ! Ciastek spakowana juz jestes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Lipiec 10, 2009 hehehehe a skad :p,jutro bede sie pakowac,dzis jeszcze chate posprzatam staremu coby mial czysto na ewentualne balety ;-),a jutro wyciagne walizy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Lipiec 10, 2009 szybko pakowac sie nie mozna bo sie ciastkowi kiecki pogniotą;):D a przecież nie będzie prasowac drugi raz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach