eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ja usunelam z preferencji najpierw a potem jeszcze z pola na maila przy wpisywaniu posta tylko wyloguj sie najpierw i przy pisaniu kolejnego posta wykasuj maila jak nie chcesz zeby bylo widac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Dea to ja tez czekam na fotki a swoje tyz wysle :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 a te fotki to jakie maja byc? ;) bo sie zakrecilam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 hahahah Euforka nasze fotki :D wczesniej sobie z Hugolina wymienilysmy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 a chcesz moja Euforka ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 chce :D:D:D:D:D a masz jakies nowe? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Dea golab z moja fota juz polecial :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ni mam nowych :( chyba ze mojego kwiatka co mi sie ladnie rozwinal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 czaja sie czy nie? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Lena Ty to wiesz kiedy wpasc :D masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 kurka nooooo na chwile tylko wyszlam :P Lena masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 to ja tez ide wyslac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Gdzie nie wejdę to Lenę na szczycie stronki widzę :D Masz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 A wszystkim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Izunia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Eternity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 wyslalam :D i nabijam sobie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Tyż coś nabiję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 stuk puk!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 podbijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Ja za fotki z gory dziekuje a moje wysle albo z wieczora albo jutro bo w pracy tych nowych ze Swait jeszcze nie mam :) qrka, corka mi znowu choruje, wlasnie dzwonilam do domu i ma 39 stopni goraczki :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 oj :( niedobrze Dea dla corci twojej na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 podnosze :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 dzieki Euforko jak tylko wrocilismy dwa dni temu zaczela znowu goraczkowac :( a i ja znomu pociagajaca jestem :o chyba tutejszy klimat nam nie sluzy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 i jeszcze raz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 2, 2008 euforko, nie odpowiedzialas mi - skad klikasz? Lubie miec rozeznanie geograficzne ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ja tez jestem pociagajaca ;) a juz myslalam, ze mi przeszlo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Styczeń 2, 2008 ach sorki Dea ale nie widzialam tego posta z tym pytaniem :) ja z pl zielona gora dokladnie :D a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 2, 2008 Dea Dla małej zaparz ziółko aby szybko wyzdrowiała!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach