hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Izunia hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Ja to zadko kiece mam:Praz ze zima to mi za zimno:Oa poza tym w spodniach zawsze bezpieczniej:Dwiec ewentualnie latem-jak nogi opalone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Dea kiecki to na lato....teraz to głównie jeansy.....tyłek by mi zmarzł;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 nie zle-jeszcze byki robie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 hihi ja tez wiecznie w jeansach hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 ostatnio kiecke to mialam na swieta jak poszlismy z wizyta bo w domu to w spodniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Eternity rączki możemy sobie podać!!!! Też miałam ostatnio kieckę na święta!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 a z waga dziecka dobre !!! az sprawdze czy kuzyn nie popelnil takiego samego bledu w jego mailu :D w takiej chwili moze sie zdarzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 wlasnie sie ucze czesci ciala po niderlandzku hihi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 to masz nie tylko raczke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 dzięki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 pal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 palę,dzięki może tym katar przegonię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 to dodatkowo na ten katar:)co by przeszlo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 dzięki!!! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dea Erw 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Izunia no wlasnie, z racji tego ze ja ciagle w portkach (hugolina, czemy bezpieczniej?) to postanowialm ze od czasu do czasu pokaze troche nogi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 Dea dzięki A może twój mąż chodził za tobą i śpiewał - chcę oglądać twoje nogi!!chcę byś założyła mini!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 hihi uwazam ze bezpieczniej-bo zawsze mozesz siedziec jak chcesz i nie zastanawiac sie czy aby cos za duzo nie bylo widac hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Styczeń 8, 2008 jezyk sobie polamie na tym niderlandzkimte slowka mnie dobija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 eee nie bedzie tak zle Hugolina :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 pukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 i podbijam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 i do Eternity też się uśmiecham :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 kiss] :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Styczeń 8, 2008 uuuuuups nie wyjszlo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Styczeń 8, 2008 ja wiem co chciałaś przekazać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach