hugolina 0 Napisano Marzec 31, 2008 trzaskam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 pierwsza 1 kwietnia!!!!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 pięknej wiosny ciąg dalszy!!!:D świeci słonko i zapowiadają 17 stopni :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Nabijam i uciekam do szkółki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 IzuniaAnnna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 u mnie o dziwo 2 dzien nie pada:Dcieplo tez jest ale jest wiatr:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 podbijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 ale u mnie wiatr sie zrobil:Ona bank bedzie padac ech:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Ania Hugolina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 a ja się dziś zawzięłam i wreszcie kupiłam sobie buty na wiosnę....takie do biegania....na takie jak sobie wymarzyłam poluję nadal!!:P ale już czas najwyższy był!!!! 17 stopni a ja w kozaczkach!!! co prawda takich z materiału,ale jednak kozaczkach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwona Róża 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Hello, Mam małe pytanko: za 9 dni wybieram się turystycznie do Londynu,na kilka dni z Narzeczonym i chciałabym się Was spytać jaka jest pogoda w Londynie i jakie są prognozy na przyszły tydzień? Chcemy wziąć jak najmniej rzeczy ze sobą:) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Lasencje :) Izunia za to zes pierwsza dzis ;) i gratuluje udanych zakupow obuwniczych :) Czerwona Roza - ja akurat nie z Londynu , ani nawet nie z okolic ale wejdz na strone http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?id=3662 zmien sobie tylko miasto na Londyn ta jest na piec kolejnych dni ale gdzies tam chyba jest opcja zeby zobaczyc na wiecej dni (co moim zdaniem sie nie oplaca , lepiej zajrzec na dzien dwa przed pakowaniem sie bo pogoda bardzo kaprysna i zmienna ostatnio) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czerwona Róża 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 eternity1302----->dziękuję bardzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 OK kliknąłam, jesli komuś to pomoże to moge klikac do upadłego:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 kliknęłam * Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Padam na ryjek, ale dzis pogodnie i ta zmiana czasu :) wyszłam ze szkoły a tu jeszcze pól dnia dla mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Jeszcze troche naklikam, bo moj lubi na meczyku wiec komp do dyspozycji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 to może jeszcze ciut, ciut :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 A może na stronkę zarobie? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 jeszcze raz !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 mam stronke, uciekam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 1, 2008 Anna za dzielnie wystukana stronke :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 Ania za stronkę!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 i za swój limit driny postawię :) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 :) to masz i tu Izunia za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 :D Ania za stronke Izunia za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 Izunia gratuluje zakupu:) ja dzis zdycham:Obrzuch mnie tak napierdziela:Oze nawet tabletki nie pomagaja:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 2, 2008 za oknem szaro,buro i pada:O wiosna poszla precz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach