Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

eternity1302

nabijaczki ze starego topiku-teraz tutaj

Polecane posty

a ja się dziś zawzięłam i wreszcie kupiłam sobie buty na wiosnę....takie do biegania....na takie jak sobie wymarzyłam poluję nadal!!:P ale już czas najwyższy był!!!! 17 stopni a ja w kozaczkach!!! co prawda takich z materiału,ale jednak kozaczkach :)

Hello, Mam małe pytanko: za 9 dni wybieram się turystycznie do Londynu,na kilka dni z Narzeczonym i chciałabym się Was spytać jaka jest pogoda w Londynie i jakie są prognozy na przyszły tydzień? Chcemy wziąć jak najmniej rzeczy ze sobą:) Pozdrawiam🌼

🖐️ Lasencje :) Izunia za to zes pierwsza dzis ;) 🌼 i gratuluje udanych zakupow obuwniczych :) Czerwona Roza - ja akurat nie z Londynu , ani nawet nie z okolic ale wejdz na strone http://www.bbc.co.uk/weather/5day.shtml?id=3662 zmien sobie tylko miasto na Londyn ta jest na piec kolejnych dni ale gdzies tam chyba jest opcja zeby zobaczyc na wiecej dni (co moim zdaniem sie nie oplaca , lepiej zajrzec na dzien dwa przed pakowaniem sie bo pogoda bardzo kaprysna i zmienna ostatnio)

Padam na ryjek, ale dzis pogodnie i ta zmiana czasu :) wyszłam ze szkoły a tu jeszcze pól dnia dla mnie :D

i za swój limit driny postawię :) \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/

Izunia gratuluje zakupu:) ja dzis zdycham:Obrzuch mnie tak napierdziela:Oze nawet tabletki nie pomagaja:O