Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 mam 18 stopni i to w cieniu!! mój pies dziś znowu będzie miec dłuuuuugi spacer :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 a mi przed chwila grad na glowe padal:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 to od Ciastka ten grad ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 witam i tutaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 a u mnie deszczysko przebrzydle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Hugolina masz i tu za limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Eternity u mnie na dziś zapowiadali właśnie deszcze,a nawet burze,ale na razie ciiiiiiiiiiiiii ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 a ja juz nie wierze w to co zapowiadaja :P zawsze to pomerdane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 dzieki za ziolo:) ten grad napewno od Ciastka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja tez nie wierze w pogode:Pw niedziele zapowiadali deszcze a piekne slonko mialam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 zlapie stronke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Hugolina kurka poszlam sobie warzywka wrzucic do gara i myslalam ze jakos zdaze ;) Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 jakie sępy stronkowe ;) Hugolina za stronkę Lena Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Lenabylas u lekarza? dzieki wszystkim za ziolo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 tutaj też za limit postawię driny \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Izunia:) \\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/ \\_/\\_/\\_/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 Izunia prosze i tu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 oby tylko reszta wynikow byla dobra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 ja juz machambo bede sie do szkoly szykowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 a kuku hahah jeszcze jestem ale juz bede znikac:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 dziękuję za zioło....to sobie zasuszę!!;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Kwiecień 15, 2008 stukam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 nabijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 witam się!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 Izunia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 nareszcie dzisiaj troche slonka mam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 pukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Kwiecień 16, 2008 bije;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach