Izunia 30 0 Napisano Maj 9, 2008 odnośnie przepisów na ciasto nie pomogę.....ja umiem tylko ptasie mleczko zrobić,albo galaretkę z owocami :) ale mam świetną cukiernię blisko więc nie ma problemu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 9, 2008 Izunia 30 cukiernia to tez nie głupi pomysł :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 9, 2008 :D Annna z ciast tez nie jestem mocna:Pmam pod nosem cukiernie hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 9, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 9, 2008 bry :) Ania ja z owocami pieklam jak na razie ino biszkopta ktory tak by the way i tak nie wyszedl najlepiej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 9, 2008 a jak na cieple dni to moze nawet kup gotowy spod do ciasta (nie sa suche takie bardzo) posmaruj jakims kremem albo dzemem albo bita smietana albo co tam jeszcze do glowy przyjdzie wysyp na to owoce (malinki , jagody , mandarynki , brzoskwinie i ananas z puszki z syropu i co tam jeszcze chcesz i lubicie) i zalej galaretka :) aaaaaaa jak galaretka to bez ananasa bo nie stezeje ! i na kiwi tez galaretka nie tezeje ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 9, 2008 Dzięki dobre duszki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 9, 2008 Eternity:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 9, 2008 stukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 9, 2008 bije;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 9, 2008 Hugo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 9, 2008 to ja też ziółko dorzucę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 9, 2008 hugolina owocki już mam jeszcze spód musze kupic bo u nas nie było, może w tesco dostane :) Znalazłam butki na lato, takie sandałki cichobiegi co o nich myslicie - bo ja sie zakochałam znalazłam w sklepie te zielone : http://www.footworkofshropshire.com/image.php?image=http://www.footworkofshropshire.com/cdata/28935/img/28935_1257031.jpg&sCaption=-NaN- zaraz lece polowac na brazowe http://www.jamesandjames.com/htmlfiles/shoefiles/wrangler/wl3769bn.htm jak polowanie nie wypali :D najwyżej wróce do domu z zielonymi ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 9, 2008 dzieki za ziolko Annna na lato do biegania fajne:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 9, 2008 te sandałki wyglądają na super wygodne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 9, 2008 te sandałki wyglądają na super wygodne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Maj 9, 2008 hihihihi wysłało mi się podwójnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 9, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 10, 2008 Dzieńdoberek:D Wy spiochy jeszcze chrapiecie a ja juz z zakupów wróciłam :) i świerze bułeczki chrupię :P Mój M pracuje w centrum, więc się z nim wybrałam po zakupi grillowe (czytaj talerzyki, kubki, kufle :D, sztućce plastikowe) bo robimy dzisiaj grilka ze znajomymi. Najlepsze jest to że jeszcze grilla nie mamy :D ale robiłaz zwiad i w wilkinsonie, B&Q, Argosie sa wiec coś sie znajdzie... Zalatany dzien przedemną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 10, 2008 up sprawdzam chomika :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 10, 2008 a teraz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 10, 2008 ... ale cicho ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 10, 2008 ciiiii ...... sza :)ja już ma wszysto gotowe, grill nabyty szaaszłyki i kiełbaski przygotowane, alkohole sie chłodzą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 11, 2008 ech nabije i dziś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 12, 2008 Cześc śpiochy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Maj 12, 2008 :) Annna i jak grill sie udal? ja bylam nad morzem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 12, 2008 Oj udał sie udał :P ech nad może też bym chetnie wyskoczyła, zwłaszcza ze pogoda cudna może w ten weekend sie wybierzemy do skegness, choc M pisał przed chwilą zeby sprawdziła w necie Conway no i sprawdziłam http://translate.google.pl/translate?hl=pl&sl=en&u=http://www.conwy.com/castle.html&sa=X&oi=translate&resnum=3&ct=result&prev=/search%3Fq%3Dconwy%26hl%3Dpl%26rlz%3D1T4SKPB_enGB271GB272 chyba dam sie porwac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Maj 12, 2008 morze* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Maj 12, 2008 :) Anna fajne sandalki :) wygladaja na przesuperwygodne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach