annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Dziś mój suwaczek wskazuje 2 lata w UK :) nawet nie wiedziałam ale to zleciało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Ania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 jak 2 latka stuknęło na liczniczku to trzeba to odpowiednoi uczcić!!! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 to stawiam \_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/ na zdrówko :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annnnnnna 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 jakie dziwne mi powychodziły :( to w kufelkach , oby wyszły :) } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 no to na zdrówko |_| i bukiecik wręczę z tej okazji moje dwa lata minęło 28 lipca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Ania to toast,aby następne 2 lata były jeszcze lepsze!!! niech ci się w tym czasie wszystkie marzenia spełnią!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 to i ja sie napije:) i bukiecik wrecze:)oby nastepne 2 byly jeszcze lepsze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 stukne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 stukaczka się znalazła :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 ja podbiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 i nabiję sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 hehe nabijaczka;) walne:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 trzasne;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 Łooo mamooo...co tak z grubej rury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 ok to klikam;) hihih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 to ja podniosę i z psem na spacer muszę.....a zimno na dworze :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 a ja juz pomacham:) Izunia pobiegaj-bedzie cieplej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 już wróciłam :) i też pomacham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 12, 2008 hihihihi....i stronka mi się trafiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 Izunia hihi-nie liczylam no to lap Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 :) i na dzień dobry ziółko dla Izuni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 dzień dobry!!!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 jak to miło jak na człowieka prezent czeka :D dziękuję za zioło!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 małe niespodziewajki są miłe żeby tak jeszcze wszędzie na nas czekały na dzień dobry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 no.....rano też miałam niespodziewajkę :O myślałam,że zamarznę jak z psem wyszłam!!! a ta łajza łaziła i odpowiedniej trawki szukała!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 uuuuu to ile tam na termometrze pokazywało ? masz na rozgrzewkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 ja ciepłolubna jestem....ole tak na oko to chyba ok 10 stoni,a ja w katanie jeansowe :O niech ten mój wraca,poranne spacery to jego działka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 już mi cieplutko się zrobiła jak zajarałam,dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 13, 2008 EternityIzunia u mnie od dzis beda zimne noce:Ojakies 5 stopni tylko:Oprzeciez to polowa wrzesnia dopiero !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach