Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 hugo cos dlugo ta kuchnie sprzata ........;-),ciekawe moze i blaty szlifuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no pewnie ze musisz Ciastek! nawet cie przenocuje! o ile wogole bedzie mowa o spaniu hahaha ;) jaki dluzszy weekend czy jak mala bedzie miala ferie! no i lztem mozeta sie na grila zleciec ciotki! miejsca jest duzo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kurwa westa sama pierdolic nie bede, wyjdzie ze mi sexu brak i jakas niedojebana jestem, raz dwa stawiac sie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek ale na co podatna?:P bo juz zem sie pogubila :D:D:D:D cos bylo o buzi, o czyms czarnym :P czy mowa o zielonym hiehiehehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no jestem no! a Hugo tam za hydraulika robi w kuchni! rury kontroluje czy nie ciekna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 raz dwa stawiam sie a Wy na maila marsz ale juz! ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 taaaaaaaaaaaaaa juz od razu nocka , a duzy masz ten materac 4-ka sie zmiesci :p :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka a tam, niewazne co w gebie ,wazne ze duzo :D nooo ugolina pewnie zatyka powodz hehehehhee ide na @ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj ciastek mam sypialnie , mam 2 kanapy rozkladane w duzym! mam pokoj malej, mam zajebisty dmuchany materac! z reszta kto mowi o spaniu??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 heheh Ciastek wydalo sie tez chcesz na materacu sprobowac ale w 4 ;):D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka normaaalnie git kolorek, nawet moj R stwierdzil ze ladnaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 to sie ciesze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 oj euforka ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Mindy no toz kto mowi o spaniu ehehehhee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 hahaha Ciastek nie wazne co wazne, ze duzo :D:D:D:D no piknie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 super euforka, cudenko!!! ej Ciastek to nie dla R! to nie sa klejnoty na lufe! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 no kuzwa ladna ta moja bransoletka czy nie???mowic mi tu:p ale ta brazowo-kremowa tez zrob teraz tak sie zastanwaim nad wisiorem ,ale moze cos jeszcze 3-iego wymysle z kpl ;-) , ja to mam fiola na tym punkcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 a co bedzem na tym materacu robic? fikolki? no nie, Hugo juz chyba 3 raz "szczytuje". :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 e tam taka lufa :p ,karabinek podreczny :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 klejnoty na lufe :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D dobry pomysl :P:D:D:D:D: moze zaczne produkowac hahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy bedziemy sprawdzac czy sie nie spuszcza materac ,jakby co to dmucac bedziem a hugo fakt, zaleglosci nadrabia, moze w krzakach kto wystraszyl to na kuchni jezdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek Ty sie ciesz, ze tylko my widzimy co napisalas o tej lufie-karabinku podrecznym :D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka a ta moja świagierka w koncu zamowila kolczyki czy nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 no nie!!! teraz to parsknelam smiechem na caly dom! karabin!hahaha lepsze to niz jaki pistolecik:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 euforka on juz dawno uswiadomiony przeze mnie :p :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 czy cosik sie skasowalo czy mi sie zdaje tylko, jakby posty do gory poszly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 Mindy nie karabin ino karabinek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 czy sie materac nie SPUSZCZA???;) DMUCHAC bedziem??? ;)ciastek ty kurwa przyjezdzaj! juz sie nie moge doczekac!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Listopad 19, 2008 kufffaaa sie zasmarkalyscie ze smiechu czy jak? pisac do siebie nie bede no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Listopad 19, 2008 Ciastek no jeszcze nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
megamindy 0 Napisano Listopad 19, 2008 HUUUUUUUUUUUUUUUUGO ty niewyzyta bestio! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach