Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nike lacoste reebok

Jakies extra ujedrniajace serum do ciala....

Polecane posty

Gość nike lacoste reebok

jakich uzywacie, ktore moglybyscie polecic?

Gość nike lacoste reebok
a perfecta dax cosmetics? jest dobre? uzywalyscie? nie sztuka kupic drogie i dobre, sztuka jest wyszukac dobre i tanie

Gość nike lacoste reebok
Eveline jest tanie i ok ale powiedz po jakim czasie zauwazylas rezultaty?

serum Eveline kosztuje 15-16 zl wiec chyba nie jest drogie?

ja uzywalam perfecty zelu do twarzy i maseczek - byly zadowalajace, wiec pewnie balsam tez bedzie ok :) ja po kapieli uzywam oliwki dla dzieci ;) skora jest jedrna, nawilzona, mlaa w dotyku i cudownie pachnie :) sprobój:)

Gość nike lacoste reebok
niee, no pisalam przeciez ze jest tanie :) ale taki ogolny zamysl swoj napisalam, np moje znajome przyjezdzaja do Polski i tutaj kupuja kosmetyki bo sa tak samo dobre jak u nich i znacznie tansze jednak

uzywam go chyba od 3 tygodni, moze 4, po tygodniu uzywania dolozylam jeszcz krem z tej samej serii i rezultaty widzialam juz po kilku dniach z tym ze nie uzywalam go codziennie a powinno sie 2x dziennie wiec chyba jednak jest bardzo dobre :)

Gość nike lacoste reebok
ginorossi- oliwke mam wyprobowana tez :) z takich serii firming jest tez dobre Dove

Gość nike lacoste reebok
wyprobuje Eveline zatem dzieki :) cos jeszcze mozecie zaproponowac? a ta seria AA z koffeina, ananasem ?

dove tez jest ok :) tak mysle zeby sobie na lato kupicten dove ze zlocistymi perelkami (czy cos w tej podobie ;)) a pomsylec, ze naszpe babcie mialy tylko krem Nivea :D

Gość nike lacoste reebok
ginorossi- no mialy, mialy ale teraz dlaczego nie korzystac ze zdobyczy zaawansowanej kosmetologii? ;) ja lubie z kolei zele pod prysznic Dove, nivea oil zielony z niebieskimi perelkami oraz energetyzujace z pomarancza

jesli chodzi o zele to dla mnie bezkonkurencyjny jest Palmolive, teraz mam jakis melonowo - jogurtowy i jest super ;)

Gość nike lacoste reebok
oczywiscie Palmolive- sa fajne nie przepadam jednak za Lirene, jakies takie plaskie te zapachy mi sie wydaja a inne jej kosmetyki tez nie przypadly mi do gustu kiedys duzo wydawalam pieniedzy na kosmetyki w ogole teraz ciesze sie, kiedy uda mi sie kupic cos niedrogiego a pieniadze moge przeznaczyc na inne sprawy jesli zas chodzi o kremy do twarzy staram sie nie oszczedzac, polecam Clarins

Gość a czy sa jakies

ja tez polecam Eveline Slim Extreme 3d, nawet nie chodzi tu o niska cene. naprawde rezultaty sa widoczne. uzywalam dawno temu z avonu produktow a pozniej vichy jednak eveline jest nieporownywalnie lepsze dla mnie. pozdrawiam :)

Gość uuuuuuuuu
a ta seria chyba bielendy z truflami i kawiorem?