Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pikasha

cd. pytanie o seks

Polecane posty

czesc... nie dlugo chce zaczac brac tab.anty do tej pory kochalismy sie z gumka i zastanawiam sie jak to bedzie jak moj luby zostawi final we mnie... tzn. co wy DzIEWCZYNY z tym robicie potem czy macie jakies chsuteczki przy sobie czy cus czy czekacie az wyschnie sorry bo nie wiem kompletnie co potem zrobic a chcemy w koncu bez gumki to robic hehe... prosze o rady

Gość NAPAPRAL SE DO PASZCZY
MOJ PIES LIZAL SOBIE KLUSECZKE W PEWNYM MOMENCIE SIE ZACIETRZEWIL I NAPAPRAL SE DO PASZCZY I SIE TYM ZAKRZTUSIL I WYZIONOL DUCHA ZOSTAL POCHOWANY Z CHONOREM W PRZYDROZNYM ROWIE ALE PO OBFITYCH OPADACH DESZCZU WYPLUKANY ZOSTAL NA TRZASE SZYBKIEGO RUCHU KNA KTOREJ KLADLI ASWALD I ZOSTAL ZWALCOWANY PRZEZ DROGOWY WALEC I WSZELKI SLAD PO NIM ZAGINOL !

Gość ale jajaaaaaa
Cooo? bez gumki do włosów. To Ci grzywa wacka zasłoni i nie trafisz z lodem do buzi!!

hahaa czytac glabie nie umiesz nie pisze o lodzie tylko o seksie a to roznica wiec sie nie wypowiadaj poza tym chcialam opinie dziewczyn

Gość ale jajaaaaaa
zawsze myślałem że robienie loda to seks. Ale to widać co innego

bo tam mialam malo wypowiedzi i poza tym pomylilam sie i zalozylam w \"zdrowie i uroda\" a tu chcialam wiec sorki za pomylke i dzieki za rady,.. papapa