Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Laprimavera

wykład o. Rydzyka

Polecane posty

Gość szum szkla
rydzyk przynosi wstyd Polsce

Niestety, rodzice mnie za dobrze wychowali żebym mogła się wypowiedzieć na temat tego pana i osób go popierających.

Gość wierzycie we wszystko
co pisze?? :D Czy to radio maryja czy wyborcza czy ktoś inny zawsze będą kłamali i naginali tak aby oczernić przeciwników:D

a ja żałuje, że tak mało osób ma coś do powiedzenia na ten temat. Kafeteria to widać nie jest miejsce na poważne dyskusje na tematy polityczne dot. naszego kraju, ale może to lepiej, sama nie wiem. Pozdro🖐️

Gość trzy słowa do ojca prow.
a ja uwazam, ze niepotrzebnie politycy wtrącaja sie w sprawy religii, a duchowni w sprawy polityczne. bedzie jeszcze gorzej.... 🖐️ ale z drugiej strony niezle podsumowal prezydentową:D albo ćpa, albo mu juz kasa do glowy uderzyla smieszni ludzie, wstyd dla panstwa, jedyne co mozna zrobic to przejsc nad tym do porzadku dziennego, my maluczcy nic nie zdzialamy, chyba ze wyjdziemy na ulice, do czego pewnie predzej czy pozniej dojdzie...

też tak uważam. Religia nie powinna być mieszana z polityką, bo nic z tego dobrego nie wyniknie, a Rydzyk faktycznie przynosi wstyd katolikom i całemu polskiemu społeczeństwu :o Pozdro🖐️

Gość Szymon Szurmiej
niebezpieczny przeciwnik bo ma dużo energii, jest znakomitym organizatorem i aż kipi energią a jego wizja świata, którą usiłuje narzucać jest bez wątpienia dla Polski szkodliwa o manierach już nie wspominam, to w sumie rzecz drugorzędna

Gość jadwiga z gliwic
Niewiele wiecie o Ojcu Rydzyku. Jest nie tylko wlecznym i pełnym pasji kapłanem ale i czułym kochankiem :)

Gość karolinka lat 18
ile ma we wzwodzie?

Gość link nie dziala

\"Wprost\" ma wydrukować cały ten wykład, chyba poczytam. a członek Rydzyka mnie nie interesuje :o hehe Pozdro🖐️

Jak widziałam wczoraj w wiadomościach jak Jarosław kaczyński wypowiadał się na Jasnej Górze że tutaj jest polska i jak Rydzyk mówił o strajku pielęgniarek to aż mnie zatrzepało, przecież to była pielgrzymka a oni sobie zrobili z tego arene polityczną:O teraz przynajmniej się trochę Rydzykowi ukróci i nie będzie już miał tylu oddanych rządowych przyjaciół, wczoraj to już normalnie chciałam żeby wkońcu przyłapali Rydzyka na jakimś handlu prochami albo z jakaś panią w gabinecie i żeby się już skończyła ta katolicko-polityczna komedia:O

Gość odnowicielka kazimiera
nie moge :D:D:D:D:D:D:D:D "O. Rydzyk o prezydentowej: czarownica, która powinna się poddać eutanazji"

Gość Katya2007
fakt, nie jest piękna, ale na miotle nie lata chyba :D:D:D Szkoda słów formalnie :) Pozdro🖐️

Gość thanks
Pełny cytat tego zdania o Kaczyńskiej : " Jak oni ładnie mówią. Pani prezydentowa z taką eutanazją? Ty czarownico! Ja ci dam! Jak zabijać ludzi, to sama się podstaw pierwsza. Nie uwłaczając."