Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niechce mi sie nickow wymyslac

poprostu smieszne..

Polecane posty

rodzice wyjechali na tydzien. zostawili mi kase, wczoraj poszłam zrobiłam sobie zakupy na tenze tydzien za 80 zł... i mi ktos siatki zajebał z tymi zakupami na przystanku dobrze, ze w domu mam chociaż herbate i słodzik-to bede co pić miała a tak? kurde.. niby zostawili mi wiecej, ale wczesniej juz wydałam na fajki(dobrze ze kupiłam 3 paczki odrazu) i "wyjscie" wczorajsze na browarka. zostaje zacisnac pasa i jesc tynk ze sciany przez 6 dni :o

Gość najwazniejsze ze masz fajki
i browara sie opilas :P

no mam 40 km oddalona.. na bilet trzeba miec. chciałam sie "wyżalić" gdzies.. poprostu :P no a jak powiem komus znajomemu to odrazu pomysli ze mowie specjalnie bo chce kase jakas, albo na "garnuszek" wskoczyc.. a ja nie chce wcale i nie chce rodzicom nawet mowić. moze gdybym nie robiła zakopow odrazu na tydzien.. ale no po co potem miałabym wydawac majatek w sklepie osiedlowym? akurat pojechałam specjalnie do super marketu :o eh..

Gość nieche mi sie nickow wymyslac
ha! znalazłam.. galaretke :o

ja kiedys mialam podobna sytuacje... pamietam, ze nawet cukru w domu nie mialam ale znalazlam jakis stary skamienialy cukier puder i jak ktos do mnie przychodzil i robilam np herbate to pytalam ile cukru mam mu odrabac :D teraz to wesole wspomnienia ale wierze, ze tobie teraz nie jest do smiechu...

Gość ojojbiedaczyno
jak bede jeść kolacje - pomysle o tobie --ok?

Gość haaaaahahaha
tez mi cie bardzo zal ale to smieszne jest

nie jest tak zle, daje rade! gorzej bedzie jak ktos przyjdzie do mnie.. a tu pusta lodowka i w ogole.. obciach :P

jutro ide do pracy, zarobie na reke 50 zł :D he he

Gość jak się pisze
to jak siatek pilnowałaś?

Moji rodzice kiedys wyjechali na wies, zostawili mi i mojim braciom 200 zl na tydzien. W tym mieso w zamrazarce i zrobione wczesniej zakupy. Niesety juz pierwszego dnia wydalismy na imprezy :D Jedlismy caly tydzien schabowe i mielone bez chleba i ziemniakow. Do dzis mam obrzydzenie. No ale my chociaz cos mielismy :D

w dzisiejszych czasach niczego nie mozna zostawic ot tak, na przystanku, nawet na minutke, nawet siatek z zakupami. masz nauczke na przyszlosc.

nic nie mam kompletnie w lodówce! :P hehe no ja postawiłam te zakupy na ławce i stałam przy nich... było mi ciezko i nie mogłam trzymac ich ciagle w reku. obok stąło 2 kolesi i jak podjechał tramwaj chwycili moje zakupy i wbiegli szybko do tramwaju swoja droga, a biednych nie wygladali.. po co im jakies serki, masło, warzywka itp.

Gość mnie tez okradli
co tam siatki z zakupami...mi wczoraj ukradli wszytsko co miałam. dokumenty...ciuchy, kosmetyki. w sumie jakies 1 tys.

Gość 5646564gg
podaj adres wyślę Ci paczkę bo jeszcze umrzesz z głodu :)

hehe nie. spokojnie, nie umre... a taka naiwna to ja nie jestem zeby adres podawac, zwłaszcza jak napisałam wyzej jestem sama w domu :P

Gość Marta_stolica
dlatego ja robię zakupy w necie nawet spożywkę :)) jest kilka sklepów tego typu ja zaopatruje się www.a.pl