Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aminox

wymyslcie mi nazwę firmy budowlanej

Polecane posty

Gość gość
firbud

Gość Marian Kazecki
Co jak co, ale nazwa dla firmy budowlanej musi być przede wszystkich chwytliwa, ale raczej nic z deseń Bud- ów i innych tego typu, takie jest przynajmniej moje zdanie.

Gość Piter55
To fakt, takich firm jest od groma i jakoś nie szczególnie je odróżniam.

Gość gość
też niedługo otwieram firmę budowlaną. Nazwę już mam, ale ostatnio zastanawia mnie głównie wybór kontenerów na budowę. Przydałyby mi się też kontenery socjalne dla pracowników. Póki co najlepszą ofertę ma ta firma ze śląska http://aproservice.com/. Może ktoś korzystał z ich usług albo znacie lepsza ofertę w tym rejonie?

Gość gość
Dobrze jest wynająć jakaś agencję reklamową, już oni coś wymyśla ciekawego. A tak z innej beczki - każdy szanujący szef firmy budowlanej powinien wiedzieć gdzie mozna zaopatrzyć się w kontenery socjalne, sanitarne, biurowe, magazynowe. Bardzo dobrą oferte ma firma www.s2mpolska.pl.

Gość Dendryt
Wymyślenie dobrej nazwy dla działalności gospodarczej to wbrew pozorom nie taka łatwa sprawa. Nazwa musi być nie tylko unikalna, ale też łatwa do zapamiętania oraz budząca odpowiednio pozytywne skojarzenia i dająca się łatwo wypromować. Czasem warto zdać się na intuicję przy wyborze nazwy, a czasem - skorzystać z usług firm badawczych, które mają w swych ofertach także i takie badania, które mogą przydać się przy wchodzeniu na rynek. Oczywiście, analiza doboru nazwy dla przedsiębiorstwa i wybór tej najbardziej optymalnie również wpisywałaby się w takim przypadku w takie właśnie badanie. Ze swojej strony mogę polecić w tym zakresie tę firmę: badania-rynku.com.pl

Gość gość
Pamiętaj że większość takich firm ma końcówkę -ex dodaj pierwsze trzy litery swojego imienia czy coś i już :D chyba że jesteś bardziej kreatywny

Gość Szymonp109
Według mnie firma powinna mieć nazwę, która się dobrze kojarzy, ale zarazem nie jest przekombinowana. Raczej powinna być krótka. Znalazłem artykuł, który bardzo rzetelnie opisuje jak nazwać firmę: http://bizneszoom.pl/blog/jak-wymyslic-nazwe-firmy/

Gość Brend Por
Nazwy z końcówką -ex albo -bud to nie jest dobry pomysł. Takich mamy już zdecydowanie za dużo na rynku. Ja jestem zwolennikiem bardziej kreatywnych pomysłów - np. Glazurowe Wybrzeże: dla mnie super! Kilka fajnych pomysłów znalazłem tutaj: www.dobreimiefirmy.pl/oryginalne-nazwy-firm-budowlanych-ktore-buduja-klimat/

Gość dsdwrw
Jeśli usługi takie, jak kompleksowa budowa domów Warszawa mają być profesjonalne, należy przede wszystkim zdecydować się na odpowiednią, rzetelną firmę. http://roslandomdesign.pl/