Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLKA25

dowiedziałam się

Polecane posty

wyrzucilo mnie z internetu i nie wyslalo mojej odp. :( jeszcze raz. wiem jak to jest. ja tez sila sie powstrzymalam by nie powiedziec mamie przez tel. boje sie panicznie czy wszystko bedzie w porzadku ale staram sie myslec pozytywnie. mieszkam w nowym jorku . a jak oswiadczylas swojemu mezowi?

Gość powodzenia karolko
zaczynasz nowy rozdziałl w zyciu, bardzo fajny i ciekawy!

Gość iwka30
to piekny okres czasem tez bym chciala byc jeszcze raz w ciazy{mam 7 letniego Szymonka} GRATULUJE

iwka - wszystko jeszcze przed Toba. przeciez mozesz miec drugie dziecko :) boje sie ze nie bede umiala sie opiekowac maluszkiem :( chociaz pocieszam sie tym ze pomagalam przy dzieciach znajomych i nie mialam problemow. ale odpowiedzialnosci calkowitej troche sie boje :O

Gość KAROLKA25
CZESĆ Chiya pamiętasz mnie??

Gość karina_n
czesc Dziewczyny :) ja zrobilam 2 testy-oba wyszły pozytywnie,zrobilam tez badanie z krwi hcg-109,9 za tydzien mam kolejne. bylam u lekarza ale powiedzial ze za wczesnie zeby mnie badal bo i tak nic nie stwierdzi :( kazal zrobic ponownie hcg i wizyte mam we wtorek jakos nie dociera do mnie ze jestem w ciąży ale bardzo się ciesze :)) pozdrowionka