Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spóżnialscy

Na pażdziernik tego roku

Polecane posty

Gość spóżnialscy

Szukam miejsca na wesele - sali , remizy lub lokalu na ok 80 osób w Bytomiu. I żeby obsługa była bo o kucharza też niełatwo. No i oczywiście niedrogo....

Gość powodzenia w szukaniu
ladnie to tak sie kims wyslugiwac? co? WSTYD !!

Gość spóżnialscy
Dziękuję, jakos mi nie wstyd...

oj chyba troszke za pozno sie za to wzieliscie ;( zajrzyj na topic październikowy, my szukalysmy od poczatku tego roku. Ja znalazlam sale i muze w lutym.

Gość vodafone
Prawda jest taka, że tu nikt za bardzo Ci nie będzie mógł pomóc, choćby miał najlepsze chęci. Sale które każdy zna i może polecić, są od roku-dwóch zajęte. Ty musisz dzwonić wszędzie, dotrzeć tam gdzie nikt nie dotarł wcześniej, albo liczyć na łut szczęścia, że gdzieś para zrezygnowała. I przygotuj się na teksty "na ten rok? chyba Pani żartuje!" - które początkowo z człowieka spływają jak po kaczce, ale za 30 telefonem ma się ochotę rzucić wszystko. Powodzenia, trzymam za was kciuki!

Gość spóżnialscy
No właśnie, wszędzie wzruszają ramionami, w tym roku? niestety....

Gość spóżnialscy
Moze ktoś coś doradzi - jednak?

Gość a czemu nie listopad
tylko kilka dni roznicy, a miejsca powinny sie jeszcze znalesc. bo grudzien to rozumiem ze brzuch bedzie juz widoczny ;)

Gość spóżnialscy
Z brzucha raczej jest się dumnym. Czasami ludzie chcą ślubu by być razem - takie dziwne? Nie wszyscy chcą mieszkać razem kilka lat a do ślubu iść z gromadką dorastających dzieci.....

Gość problem............
no to masz problem....

Spoźnialscy - ja jestem w podobnej sytuacji. Miałam troche szczescia - fajny zespoł - zwolnił się termin bo para sie rorzeszła a sala którą chcieliśmy była wolna w tym tylko terminie! Wszystko na 20 października. W 2 tygodnie załatwiliśmy. Też jestem w ciazy na slubie będę w 6 :) Powiem Ci tak - musicie trochę pojeździć, popytać. Poszukaj w internecie ofert, sal, zespołów i DZWOŃ JAK NAJSZYBCIEJ, na pewo coś sie znajdzie, czasem coś się zwalnia - podajcie swoje namiary, żeby w razie czego zadzwonili do Was, gdyby coś sie zwolniło - ja tak właśnie znalazłam salę!! Dużo zależy od Waszego zaangażowania musicie pytać i szukać, powiedzcie znajomym może cos gdzieś sie dowiedzą. Nie ma innego wyjścia. Szukać, szukać... Powodzenia i wszystkiego dobrego!!!

Gość nie lepiej poczekac do porodu
i zalatwiac wszystko na spokojnie? ciazy sie nie wstydzisz wiec poczekaj. co to za zabawa na weselu w ciazy.

Gość spóżnialscy
szukamy, szukamy, a w ciązy na razie nie jestem, tak po prostu JUZ chcemy.