Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OOOoOOo

Wstydliwe pytanie

Polecane posty

Gość bardzo dobrze zrobiłaś
idź do lekarza, jak mdlejesz ze stachu już teraz przed komputerem to weź coś łagodnego na uspokojenie, powiedz wszystko lekarzowi, napisz sobie ka kartce i mu podaj jak nie moze Ci to przejść przez gardło i zacznij sie leczyć ja mam inny problem, wymacałam sobie COŚ w piersi i też mam pełne gacie strachu ale idę do lekarza

Gość powiem banał
No. Mądra dziewczynka :) Tylko nie daj się zbyć u tej lekarki. Niech drąży temat. Często lekarze pierwszego kontaktu bagatelizują objawy opisywane przez pacjenta tłumacząc to jego młodym wiekiem itd. A poza tym skąpią na badaniach. Walcz o swoje. Pozdrawiam cieplutko. I nic się nie bój. Potem będzie już tylko lepiej :)

Gość OOOoOOo
specjalnie wybrałam tę lekarke bo jest młoda i w dodatku to jedyna kobieta w przychodni, reszta jacys faceci po 50 a takim to na pewno nie bede opowidac o moich problemach, i w dodatku sasiadka sie skarzyla ze nie chca dawac skierowan, ide z chlopakiem takze mam nadzije ze nie zemdleje, czuje sie tak jak przed pierwsza wizyta u ginekologa;/

odwagi ! pomysl, ze idzisz po skuteczną poradę aby zlkwidować dolegliwosci oraz ich przyczynę, nie myśl o tym na co możesz być chora ja nie mam z kim iść :-(

Gość powiem banał
bardzo dobrze zrobiłaś >>>> uszy do góry :) Będzie dobrze. Strach ma wielkie oczy. Poza tym po co martwić się na zapas. Pewnie i tak nie ma czym. Ściskam cie mocno i trzymam kciuki ;)

Właśnie....podstawa to trafić na kompetentną osobę. Niestety, ale ja-mimo, że co miesiąc płacę składkę zdrowotną-leczyłam się prywatnie-wydałam mnóstwo pieniędzy na badania, wizyty, konsultacje etc... Niestety, ale poprzez błędne diagnozy doprowadzono mnie i mój organizm na skraj wyczerpania....To tak w ramach ostrzeżenia przed \"kompetentnymi\" doktorkami.... Trzymaj się❤️

Gość OOOoOOo
Ja bym chciała żeby mi powiedzila przedewszytkim do jakiego doktora mam sie udac i najlepije kogos poleciła, na zdrowiu sie nie oszczedza wiec chce zaplacic za wizyte w tym tygodniu i miec mam nadzije spokoj na urolpie, dziekuje dziewczyny za opinie:) nie ma lepszego straszaka jak wy;p

nie chcemy Cie straszyć, chcemy żebyś była zdrowa i dobrze się czuła, a w tym często pomaga tylko lekarz

Gość moja ciocia
miała problem, który wy podobnie, a skończył isę tragicznie... ona też wstydziła sie pójść do lekarza, miała 40lat, gdy w końcu poszła, było juz za późno i musieli wyciąć jej część jelita grubego i taki woreczek miała z boku brzucha, do którego ta kupa spływała.. z tym woreczkiem to mozna lata zyć, ale ona miała raka niestety i były przerzuty, bo u nich w rodzinie to rak jest w geny wpisany niestety.. tobie życze by wszystko skończyło się dobrze 🌻