Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 listna koniczynka

zakochałam się w geju

Polecane posty

Gość 4 listna koniczynka

jest to dla mnie bardzo trudne. to trwa już 2 lata. nie wiem jak sobie z tym poradzić. na dodatek on jest moim najlepszym przyjacielem i jestem skazana na przebywanie w jego towarzystwie. zresztą i tak nie chciałabym zrywać naszej znajomości. Uwielbiam przy nim być a jednocześnie jest to bardzo trudne. pragne się do niego przytulić ale wiem że to jest niemożliwe. proszę pomóżcie bo jestem w rozpaczy. czy jest taka możliwość aby on się zmienił? co trzeba zrobić????

Gość bim bam bom
weź go upij i wykorzystaj (tak jak w tym filmie z Madonną) od razu ci minie,,,

Gość Magrat
Musiałby Cię kochać i chcieć się zmienić z tego powodu...ale skoro jest innej orientacji, to nie może Cie kochać i błędne koło sie zamyka. Najlepiej poszukaj sobie odpowiedniego faceta dla siebie, orientacji heteroseksualnej, innej możliwości nie widzę. Nie zawsze możemy mieć to, co chcemy. Podrawiam.

Gość bim bam bom
ty! ale oglądałaś ten film, powiedz - zajebisty - coś o tobie, tzn. twojej sytuacji :) obejrzyj sobie! "UKŁAD PRAWIE IDEALNY" się nazywa,

Gość 4 listna koniczynka
niestety nie oglądałam tego filmu. on mówi że jestem najbliższą osobą w jego życiu i tylko na mnie może polegać. czasem to aż się powstrzymuję przed pocałowaniem go. ale wiem że źle by to odebrał. teraz w ciągu wakacji rzadko się widujemy. i to jeszcze bardziej potęguje moje uczucie (beznadziejności).

Gość 4 listna koniczynka
różnie to bywa. raz ma raz nie ma. z tym że jego tzw. związki trwają bardzo krótko. a to ma jakieś znaczenie????

Gość Magrat
skoro trwają krótko, to są pewnie oparte wyłącznie na seksie. Jak namiętność minie, to zwiazek się kończy. Mi sie tak zawsze zdawało, że jeden facet nie może dać drugiemu facetowi do końca tego w sensie duchowym, emocjonalnym co daje kobieta. I on Ciebie obral na powiernicę, a "zakochuje się" w chłopach. Czy to dobrze, ze jego związki krótko trwają? Odpowiedz sobie sama na to pytanie. Moim zdaniem swiadczy to o jego niedojrzałości. To nie jest napewno facet dla Ciebie, związek z nim ( o ile by do niego w ogóle doszło) oznacza cierpienie. Pozdrawiam.

Znajdź sobie inny obiekt zainteresowań. Po prostu. Swoją drogą też mam przyjaciela geja i dużo się przytulaliśmy nawet, kiedy oboje nie mieliśmy chłopaków :D

Gość 4 listna koniczynka
trudno, tak od razu znaleźć sobie kogoś innego. przecież to właśnie w nim się zakochałam a nie w innym. jego związki trwają króóótko ale nie z jego powodu, ale tych innych. jestem zrozpaczona.

Gość Rodriguez
Koniczynko, ja jestem w identycznej sytuacji. Mój najlepszy przyjaciel, gej. Znamy się od dziecka, a ja, zamiast trochę rzadziej się z nim widywać, cieszę się jak dziecko na kolejne spotkanie. Taka już nasza babska dola...

Gość Rodriguez
Koniczynko, ja jestem w identycznej sytuacji. Mój najlepszy przyjaciel, gej. Znamy się od dziecka, a ja, zamiast trochę rzadziej się z nim widywać, cieszę się jak dziecko na kolejne spotkanie. Taka już nasza babska dola...

Gość macie z góry przechlapane

oj dziewczyny widzę,że nie jestem jedyna, w dodatku zaczełam udawać less,żeby się zbliżyć do niego, a tu masz, prócz niego w zyciu nie pójdę do łóżka z innym facetem bo mnie mdłości bioroą

Gość dasdadxcz
bardzo przykre

Gość Magda343
Widzę, że forum trochę zdechło, ale mam do Was pytanie, może jeszcze ktoś tu zajrzy. Tylko dowcipasków, którzy nie rozumieją problemu i chcą podocinać, bardzo proszę o zachowanie komentarzy dla siebie. Ja mam trochę inny problem niż Wy, ale tym bardziej jestem skołowana. 3 miesiące temu poznałam faceta geja, a przynajmniej tak o nim mówiono. On sam też się przyznawał, ale unikał często tematu i mówił bardzo zdawkowo. Pierwsze dwa miesiące to był taki okres naszego poznawania się, opowaidał mi o swoich miłościach i o dziwo okazało się, że z dziewczynami też był w związkach, ale to z facetem miał pierwszy raz. PEwnego dnia wybraliśmy się nad jezioro, znajomi nawalili, a my nie chcieliśmy rezygnować, więc pojechaliśmy sami, tym bardziej, że świetnie się dogadujemy i nei był to dla nas problem. Trochę nam w głowie szumiało, ale nie mogę powiedzieć, zebyśmy byli pijani, tak się złożyło jakoś, że się całowaliśmy i nie tylko. Seksu nie było, ale szczerze wątpię, żeby typowy gej był taki hmmm łapczywy? wobec kobiety. Zasnęliśmy przytuleni do siebie, rano pocałował mnie tak mega troskliwie w czoło. Potem gadaliśmy o tym, mówił, że sam nie wie, co z nim jest, że jest biseksualny, choć bardziej w stronę facetów, ale kobieta też potrafi go mocno pociagać, tylko ma większe wymagania na tym polu. Dużo większe. Więcej rozmów o tym nie było, na kolejnym spotkaniu też się całowaliśmy. On ciągle jest w moim życiu, jest bardziej troskliwy od wielu znajomych, których mam od lat, nie wiem, co o tym myśleć, powiedzcie coś... jest jakaś szansa, że będzie chciał ze mną być?

Gość obrzydliwość
Wyobrażaj sobie z najdrobniejszymi szczegółami jak wali w kakao bez zabezpieczenia innego faceta. Ew. może też rozkoszować się miłością francuską z panem który dla odmiany jego walił przed chwilą w kakao. Ja po czymś takim na pewno bym się odkochała.

Gość Lfrrlfrlf
No to sobie wyobraź jak się wypina do innego chłopa, mi by przeszło, szybciusieńko.

Gość Magda343
Akurat nie robi to na mnie wrażenia. Skąd w geju pociąg do kobiety? Bo niemożliwe, żeby nie miał z tego przyjemności, tym bardziej, że sam zainicjował i po prostu dało się czuć, że go to kręci. Może jednak bi? Dajcie spokój z uświadamianiem mi obleśnych akcji, które może mieć z facetami, kiedy jest ze mną, to jest ze mną i nie muszę myśleć o tym, co i z kim robił. Poza tym ja nie powiedziałam, że jestem ślepo zakochana i zrobię wszystko, tylko chciałąbym, żeby wypowiedział się ktoś, kto serio chce pomóc i zna przypadki faceta bi, który miał przygody i związki z innymi facetami, ale z kobietami również i ostatecznie wybrał kobietę - nie ze względu na aprobatę otoczenia, tylko własnej woli. Nigdy wcześniej się nie spotkałam z podobną sytuacją i naprawdę jestem w kropce, a to wspaniały gość i nie wyobrażam sobie takiej bliskości z kimkolwiek innym.

Gość lady-in-red
up