Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kukumka

Denerwuja mnie ataki na OJCA RYDZYKA

Polecane posty

Gość Kukumka

To taki doby czlowiek i dlatego chca go w Polsce zniszczyc. Przeciez wiadomo, ze wszystko, co sie dzieje to tylko semicka propaganda. Zyjemy w chorym, antykatolickim kraju

Gość o dżizys

a wiesz o tym ze teraz ma zamiar otworzyc siec barow i pubow promowanych jego nazwiskiem??oczywiscie powie ze kasa bedzie dla kosciola

Gość o dżizys
ale to nie pan rydzyk tylko jankowski otwiera bary :P

Gość Kukumka
co ty nie powiesz?!? :-P to żydowska propadanda! mam złe doświadczenia z żydami, kiedyś miałam z jednym stosunek oralny i tak mnie walił penisem w gardło że aż się krztusiłam :-o

Gość Kukumka
To jest chore, przeciez wiadomo, ze on kiedys zostanie swietym

Gość moj tez mowi poszlem
Rydzyk powinien zostac poddany eutanazji :P

Gość o Rydzyk
Rydzyk to jest chory człowiek Nie może spokojnie usiedzieć Non sto jątrzy , szydzi i spiskuje. Tak jakby w jego interesie było podważanie wiary w polski kościuł i wiarę katolicką Ciekawe czy to przypadkiem on nie jest wysłannikiem żydowskiej diaspory , albo masonów

Gość czekoladowy maniak
Jestem praktykującą katoliczką i jest mi wstyd za Rydzyka. Odczuwam też głębokie wzburzenie , że Kościół toleruje taką osobę. Jego nauki nie mają nic wspólnego z miłosierdziem jakie głosi ewangelia.

Gość czekoladowy maniak
Kukumka , a po dzisiejszych doniesieniach ,,Wprost'', też zamierzasz bronić ojca-dyrektora? To cham bez cienia ogłady.

Gość ppunkz
Rydzyk na Madagaskar razem ze swoją sforą moherowych berecików !!!

Gość Kukumka
przecież te nagrania zostały zmontowane! wierzycie że są prawdziwe? a wiecie jaki Mossad ma sprzęt do manipulacji? najnowszej generacji, wszystko można zrobić

Gość czekoladowy maniak
Kukumka i tak wszyscy wiemy , że prowokujesz, ale musiałam dzisiaj powiedzieć co myślę o Rydzyku. Na forum , a powiedziałam też głośno i bardziej niecenzuralnie.

Gość Prowokejszynnnn

Gość odnowicielka kazimiera
" O. Rydzyk o prezydentowej: czarownica, która powinna się poddać eutanazji" świety człowiek 😭

Gość krystyna leszczyna
Ojciec rydzyk to nie jest zaden prowokator ani ktos komu zalezy na zniszczaniu polskiego kosciola! Moze uwazacie ze takiemu polsatowi czy tvn chodzi o dobro polski??? Czy gazecie wyborczej najbardziej zaklamanemu dziennikowi w kraju??? Ojciec Rydzyk jest po prostu niewygodny dla złodziei w tym kraju i innych klamcow ktorym zalezy na zniszczeniu polski;] Bo mowi prawde o tych ktorych kryją media liberalne;] rozwazcie to sami:) I najpierw posluchajcie choc chwilę radia maryja a potem sie wypowiadajcie na temat ojca Rydzyka i radia Maryja;]

Gość gość
Większego siewcy nienawiści ziemia nie nosiła,podzielił Polaków.Tacy księża potępiani są przez Papieża Franciszka

Gość gość
podobno rydzyk dostał luksusowy samochód od bezdomnego.